papryczka_ag 19.07.07, 13:35 Ponieważ pogoda znowu się zmieniła to jedziemy. Ja mam na sobie stare dżinsy które nie lepią się do ciała, koszulkę z napisem Radio Maryja Heavy Rock Station i ukochane campery. Forma protestu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:38 tunike w brazowo-rdzawe esyfloresy z promod i czarne szorty do kolan. tiny.pl/5qh1 Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:38 te campery z czerwonym glutkiem? a taka koszulke tez chce, cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:39 Z czerwonym glutkiem :) A koszulkę Ci mogę załatwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:41 a co to sa campery z glutkiem??? photo prosze! camper kojarzy mi sie z caravanem :) wrzuc tez photo t-shirta :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Fota 19.07.07, 14:03 Campery z glutkiem img510.imageshack.us/my.php?image=29892015lcv1.jpg Koszulka taka , tylko damsjka ( znaczy obcisła i z talią www.rockmetalshop.pl/product-pol-285-RADIO-MARYJA-HEAVY-ROCK-STATION-kkol275.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Fota 19.07.07, 14:50 super buty, camper to marka rozumiem, mozna to w necie dorwac? t-shirt oryginalny, zalinkowalam i po pracy przejrze reszte asortymentu sklepu, tez planuje kupic cos manifestacyjnego, szkoda tylko, ze tutaj niewiele osob to zrozumie... cos w stylu spieprzaj dziadu etc Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Fota 19.07.07, 16:02 W polsce campery sa na pewno w Apii i gdzies jeszcze - nie wiem bo doświadczenia mam tylko z Apią. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okropne n/ 19.07.07, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okrop 20.07.07, 08:17 Ale za to jakie wygodne!!! Campery są zabawne, ale niekoniecznie ładne. natomiast chodzenie w nich to sama frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
podstarzaly Re: Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okrop 23.07.07, 15:03 No wiesz? Campery "niekoniecznie ładne"? To brzmi jak bluźnierstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:43 biala sukienka do polowy uda (gora cala zabudowana) + buty w kolorze fuksji i takiż olbrzymi pierścionek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:45 Proste niebieskie dżinsy, luźną białą płócienną bluzkę z dekoltem, czarne sandałki i bursztynową bransoletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:48 Dzisiaj nigdzie nie wychodzę, więc siedzę w domu w jeansach i biało-szarym topie podcinanym pod biustem z dużym dekoltem, w którym bez stanika moje 75B wygląda super! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:46 A na co sie w Polsce zmienila? U mnie ok +25C i troche wiatru. Ubrana jestem jak na mnie nienormalnie: granatowe piptolowate sandaly biale spodnie koszula meska w bialo-granatowe paseczki z podwinietymi rekawami (cieniutka popelina, spadek po bylym narzeczonym) biala torebka duzy sportowy niebieski zegarek i niebieskie lustrzane lennonki Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:54 szorty z h&m w colorze ecru, dwie koszulki na ramiączkach- brązowa i czerwona, brązowe japonki, żółte korale Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:28 bardzo krótkie biale spodenki oraz sportowy biustonosz :))) stopy gole :))) siedze w domu i rozsylam CV :) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:32 brazowy bawelniany t-shirt camaieu z duuzym dekoltem, spodniczke lniana majtkoworozowa top secret do kolana, sandalki rylko wisniowe plaskie i super wygodne, rozowo -brazowa bransoletke drewniana, do tego chlodzacy Philosykos diptyque... a za chwile udam sie do ogrodu mojej mamy i wystroje w kostium kapielowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:29 póki co siedzę w somu, więc lniane szorty i bluzkę odcinaną pod biustem Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:32 tez siedze w domu i mam na razie bordowa bileizne:) strasznie mi goraco wczesniej mialam krotka spodniczke w bialo czarna kratke, czarny top na ramiaczkach i wieeelkie czarne kolczyki azurowe z Hm wieczorem wychodze i chyba ubiore moja nowa bluzke w matrioszki, a dol - jeszcze nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:38 ukochane zolte rybaczki guru :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:16 zasuwam w pracy, praca z dress codem, ale bez klimy (czy to nie jest jakaś wewnętrzna sprzeczność? :) i dlatego: - czarna długa dopasowana sukienka z b. krótkim rękawem, - pończochy kabaretki beżowe, - czarne szpilki bez pięty, - czarna torebka, - czarna teczka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniczkamk Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:29 Czarne spodenki nad kolano, fioletowa bluzka na szelkach z dużym dekoltem i koroneczką, czarne japonki. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:27 top na ramiączka z benettona - super na upały + rybaczki z Zara Woman. Do tego buty sportowe salomona - nic mnie nie zmusi do obcasów w taka pogode :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:28 suknie letnia krotka, w kolorowe paski, na 'makaronach' klapki - siedze w domu na tarasie i popijam radlera starajac sie przezyc ten zar z nieba sie lejacy w pracy bylam: - buty kremowobrazowy waz /koturny - spodnica waska, jersey, rowno z kolanem w kolorze piaskowym - biala koszulowa bluzka z krotkim rekawem - zero bizuterii - zero makijazu, przy 40 ° nie maluje urody Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek ps 19.07.07, 15:55 czytajac poprzedniczke zoabaczylam ze zapomnialam wymienic marki, moze jednak bedzie mi to wybaczone Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ps 19.07.07, 18:03 dalysmy plame :))))))))) wypowiedz niezaliczona Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode tralalumpek 19.07.07, 19:18 tralalumpek napisała: > suknie letnia krotka, w kolorowe paski, na 'makaronach' klapki - siedze w domu > na tarasie i popijam radlera starajac sie przezyc ten zar z nieba sie lejacy natchnelas mnie z tym tarasem. sama sie sobie dziwie, ze wczesniej na to nie wpadlam;) teraz tez sobie siedze, tylko ze na balkonie. w kazdym razie przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek 19.07.07, 19:42 lapi na bezkablowym polaczeniu to swietny wynalazek, nieprawdaz! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek 20.07.07, 11:11 dzisiaj sie tez nim rozkoszuje.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:36 mini w kolorze ceglastym, taką bardzo fajną i bardzo mini:) i biały top, nie taki zwykły ale nie umiem go opisac;) i czarne japonki Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:03 Lubię czytać, co która z Was ma na sobie, ja nie miałam do tej pory śmiałości, bo zawsze uważałam, ze nie ubieram sie modnie, ale klasycznie i w czym mi dobrze. Stąd brak w mojej szafie spódnic ołówkowych:(i rybaczków. dziś mam na sobie biała bluzkę bawełnianą bez rękawów NEXT, różową spódnice w białe i brązowe kwiaty H&M, brązowe sandały+brązowa skórzana torebka. Trochę srebra.Na szczęście zara koniec pracy i będę mogła przebrać się w coś bardziej luźnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:04 miało być zaraz koniec pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:07 czarna, dość dopasowana batystowa sukienka, złożona z dwóch powiewających warstw, przewiązywana w talii podwójnym sznureczkiem; bez rękawów zaraz wychodzę i pewnie założę czarne klapki i wezmę wielką torbę z płótna żaglowego makijaż: krem rozświetlający, tusz, pomadka perfumy: Baby Doll Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:41 U nas w ukeju upalow nie ma, dzis jest umiarkowanie cieplo, i ja mam na sobie: Biala bawelniana bluzke z bufkami, wyszywana w biale kwiatuszki Spodnie "cygaretki" koloru ciemny granat Zakupione kilka dni temu butki Fly London koloru malinowego (mega, mega wygodne) www.schuhstore.co.uk/images/product/1102363020_exlg.jpg Duza torbe na ramie z ciemnografitowej skory (duzo mam dzisiaj do taszczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Na mordce... 19.07.07, 16:47 Widze, ze makijaz tez sie podaje - dzisiaj mam bardzo minimalny - brazowy lekko polyskliwy cien na powieki w kremie, tusz do rzes i Dallas Benefitu - taki ni to roz ni to bronzer - swietna rzecz na lato, polecam: ec1.images-amazon.com/images/I/515NWW88CGL._AA265_.jpg No i blyszczyk w kolorze lekko polyskujacym naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:05 W zachodnich Niemczech tez niestety upalow nie ma wiec: zolte lniane szorty brazowa koszulke na grubych ramiaczkach w zolte i czerwonawe kwiatki na dole brazowe plaskie sandaly brazowy rozpinany sweterek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 link do zdjecia 19.07.07, 17:09 Mam nadzieje, tym razem poprawny. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjasol Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 16:11 Hiszpania za to upaly, grafitowa koszulka polo, krotkie spodenki dzinsowe, kolorowe klapki Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:25 cienka, biala bluzke wiazana w pasie, dzinsowa kiecke, sandalo-japonki czarne z zary, dlugi, fioletowy lancuszek Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:59 ja nic nie mam bo w takie upały spuszczam rolety i zostaję sobię w domu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:04 aktualnie mam na sobie nką blękitną koszulkę i majtki a wcześniej jeszcze była szara spódnica z grubego płotna ołówkowa, i szara torebka oraz czarne japonki kolczyki w zebrę Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:10 rano mialam na sobie białą bluzkę koszulową z kołnierzem bez rękawów w cienkie niebieskie paseczki z Mango i szorty garniturowe grafitowe Camaieu, sandałki z dwoma paskami na obcasie z "brylancikami" na paseczkach, zegarek tissot na bransolecie i torebke pikowaną białą z C&A oraz srebrne wiszące kolczyki, a teraz mam na sobie te same szorty i do tego czarną kamizelkę garniturową zapinaną na szyi bez pleców z H&M, buty, zegarek, kolczyki te same ale torba czarna pikowana z C&A Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:12 oczywiscie torebek nie mam na sobie tylko ze sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:15 kuurcze, jaki skrupulatny opis:D pytanie bylo tylko CO, a nie jakiej marki :DD Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:00 A ja lubie jak marka jest posdana bo uzupelnia mi to obraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 20.07.07, 14:32 uzupelnia o metkę?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 22:53 W pewnym sensie ;-) PO prostu niektore marki maja bardzo charakterystyczny styl. Przyklad: jak ktos napisze czarna koszula GAP, to jest spora szansa ze bedzie wygladala zupelnie inaczej niz ta sama czarna koszula Diesel, All Saints, Zara czy Mango i jestem sobie w stanie ta roznice zwizualizowac, trampki Lacoste wygladaja inaczej niz Supergi, Converse czy Kedsy etc... Odpowiedz Link Zgłoś
extraneus sukienke w kolorze antracytu >> 19.07.07, 18:46 www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/MARNI/RUNWAY/00610m.jpg u mnie chlodno i pochmurnie... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: sukienke w kolorze antracytu >> 19.07.07, 18:53 Extraneus stwierdzam ze zazdroszcze Ci troche Twojej garderoby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:55 w pracy - sukienka w stylu Rosemery's Baby. Po..wskoczyłam w szorty + koszulkę z grafiką F.Deakina "boy with gun" oto motyw (w realu włos chłopca jest matowy) img59.imageshack.us/img59/7770/69125088ve6.jpg A teraz już w domu -króciutkie spodenki + tank top Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 19.07.07, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 20.07.07, 08:19 Super koszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:00 Biale, cienkie, szerokie spodnie i tunike odcinana pod biustem w kolorze pastelowym; zielono-zolto-rozowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:14 czerwoną bokserkę i czarną spodnice do ziemi wyszywaną srebrnymi koralikami i klapki Odpowiedz Link Zgłoś
aga.m1986 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:16 beżowe lniane szorty w kant, złota bluzka, drewniane klapli na lekkim obcasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:47 Piżamę. [i majtki, żeby nie było tak jak ostatnio ;p] Odpowiedz Link Zgłoś