Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziwińcet

19.07.07, 13:35
    Ponieważ pogoda znowu się zmieniła to jedziemy.

Ja mam na sobie stare dżinsy które nie lepią się do ciała, koszulkę z napisem
    Radio Maryja Heavy Rock Station i ukochane campery. Forma protestu.
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:38
        tunike w brazowo-rdzawe esyfloresy z promod i czarne szorty do kolan.
        tiny.pl/5qh1
      • lunalovelight Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:38
        te campery z czerwonym glutkiem?
        a taka koszulke tez chce, cholera.
        • papryczka_ag Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:39
          Z czerwonym glutkiem :)
          A koszulkę Ci mogę załatwić :)
          • nie-niebieska Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:41
            a co to sa campery z glutkiem??? photo prosze!
            camper kojarzy mi sie z caravanem :)

wrzuc tez photo t-shirta :)
            • papryczka_ag Fota 19.07.07, 14:03
              Campery z glutkiem
              img510.imageshack.us/my.php?image=29892015lcv1.jpg
              Koszulka taka , tylko damsjka ( znaczy obcisła i z talią
              www.rockmetalshop.pl/product-pol-285-RADIO-MARYJA-HEAVY-ROCK-STATION-kkol275.html
              • nie-niebieska Re: Fota 19.07.07, 14:50
                super buty, camper to marka rozumiem, mozna to w necie dorwac?
                t-shirt oryginalny, zalinkowalam i po pracy przejrze reszte asortymentu sklepu,
                tez planuje kupic cos manifestacyjnego, szkoda tylko, ze tutaj niewiele osob to
                zrozumie... cos w stylu spieprzaj dziadu etc
                • lunalovelight Re: Fota 19.07.07, 15:17
                  www.camper.com/web/en/home.asp?idioma=2
                • papryczka_ag Re: Fota 19.07.07, 16:02
                  W polsce campery sa na pewno w Apii i gdzies jeszcze - nie wiem bo
                  doświadczenia mam tylko z Apią.
              • asiawoodstock Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okropne n/ 19.07.07, 18:07
                • papryczka_ag Re: Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okrop 20.07.07, 08:17
                  Ale za to jakie wygodne!!!
                  Campery są zabawne, ale niekoniecznie ładne. natomiast chodzenie w nich to sama
                  frajda.
                  • podstarzaly Re: Papri, z całym szacunkiem,Twoje buty są okrop 23.07.07, 15:03
                    No wiesz? Campery "niekoniecznie ładne"? To brzmi jak bluźnierstwo...
      • gabi1234 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:43
        biala sukienka do polowy uda (gora cala zabudowana) + buty w kolorze fuksji i
        takiż olbrzymi pierścionek :)
        • ipola Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:45
          Proste niebieskie dżinsy, luźną białą płócienną bluzkę z dekoltem, czarne
          sandałki i bursztynową bransoletkę.
        • asiawoodstock Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:48
          Dzisiaj nigdzie nie wychodzę, więc siedzę w domu w jeansach i biało-szarym
          topie podcinanym pod biustem z dużym dekoltem, w którym bez stanika moje 75B
          wygląda super! :-P
      • keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:46
        A na co sie w Polsce zmienila? U mnie ok +25C i troche wiatru.
        Ubrana jestem jak na mnie nienormalnie:
        granatowe piptolowate sandaly
        biale spodnie
        koszula meska w bialo-granatowe paseczki z podwinietymi rekawami (cieniutka
        popelina, spadek po bylym narzeczonym)
        biala torebka
        duzy sportowy niebieski zegarek i niebieskie lustrzane lennonki
      • awioletta Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 13:54
        szorty z h&m w colorze ecru, dwie koszulki na ramiączkach- brązowa i czerwona, brązowe japonki, żółte korale
        • martusia67 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:28
          bardzo krótkie biale spodenki
          oraz sportowy biustonosz :)))
          stopy gole :)))
          siedze w domu i rozsylam CV :)
          • dixi Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:32
            brazowy bawelniany t-shirt camaieu z duuzym dekoltem, spodniczke lniana
            majtkoworozowa top secret do kolana, sandalki rylko wisniowe plaskie i super
            wygodne, rozowo -brazowa bransoletke drewniana, do tego chlodzacy Philosykos
            diptyque...
            a za chwile udam sie do ogrodu mojej mamy i wystroje w kostium kapielowy :))
      • lilivampire Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:29
        póki co siedzę w somu, więc lniane szorty i bluzkę odcinaną pod biustem
        • lvivianka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:32
          tez siedze w domu i mam na razie bordowa bileizne:)
          strasznie mi goraco
          wczesniej mialam krotka spodniczke w bialo czarna kratke, czarny top na ramiaczkach i wieeelkie czarne kolczyki azurowe z Hm
          wieczorem wychodze i chyba ubiore moja nowa bluzke w matrioszki, a dol - jeszcze nie wiem:)
      • daggy4 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 14:38
        ukochane zolte rybaczki guru :)
      • maly.wredak Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:16
        zasuwam w pracy, praca z dress codem, ale bez klimy (czy to nie jest jakaś
        wewnętrzna sprzeczność? :) i dlatego:
        - czarna długa dopasowana sukienka z b. krótkim rękawem,
        - pończochy kabaretki beżowe,
        - czarne szpilki bez pięty,
        - czarna torebka,
        - czarna teczka.

• aniczkamk Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:29
          Czarne spodenki nad kolano, fioletowa bluzka na szelkach z dużym dekoltem i
          koroneczką, czarne japonki.
      • bgoralska1972 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:27
        top na ramiączka z benettona - super na upały + rybaczki z Zara Woman. Do tego
        buty sportowe salomona - nic mnie nie zmusi do obcasów w taka pogode :)
      • tralalumpek Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:28
        suknie letnia krotka, w kolorowe paski, na 'makaronach' klapki - siedze w domu
        na tarasie i popijam radlera starajac sie przezyc ten zar z nieba sie lejacy

w pracy bylam:
        - buty kremowobrazowy waz /koturny
        - spodnica waska, jersey, rowno z kolanem w kolorze piaskowym
        - biala koszulowa bluzka z krotkim rekawem
        - zero bizuterii
        - zero makijazu, przy 40 ° nie maluje urody
        • tralalumpek ps 19.07.07, 15:55
          czytajac poprzedniczke zoabaczylam ze zapomnialam wymienic marki, moze jednak
          bedzie mi to wybaczone
          • paulinaa Re: ps 19.07.07, 17:57
            ja tez nie wymienilam marek, i co teraz? :))
            • tralalumpek Re: ps 19.07.07, 18:03
              dalysmy plame :)))))))))
              wypowiedz niezaliczona
        • love_mode tralalumpek 19.07.07, 19:18
          tralalumpek napisała:

> suknie letnia krotka, w kolorowe paski, na 'makaronach' klapki - siedze w domu
          > na tarasie i popijam radlera starajac sie przezyc ten zar z nieba sie lejacy

natchnelas mnie z tym tarasem. sama sie sobie dziwie, ze wczesniej na to nie wpadlam;) teraz tez sobie
          siedze, tylko ze na balkonie. w kazdym razie przyjemnie.
          • tralalumpek Re: tralalumpek 19.07.07, 19:42
            lapi na bezkablowym polaczeniu to swietny wynalazek, nieprawdaz!
            • love_mode Re: tralalumpek 19.07.07, 19:46
              oj tak :)
            • kinky5 Re: tralalumpek 20.07.07, 00:24
              zazdroszcze Radlera!
              • tralalumpek Re: tralalumpek 20.07.07, 11:11
                dzisiaj sie tez nim rozkoszuje.... :)
      • paulinaa Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 15:36
        mini w kolorze ceglastym, taką bardzo fajną i bardzo mini:)
        i biały top, nie taki zwykły ale nie umiem go opisac;)
        i czarne japonki
        • magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:03
          Lubię czytać, co która z Was ma na sobie, ja nie miałam do tej pory śmiałości,
          bo zawsze uważałam, ze nie ubieram sie modnie, ale klasycznie i w czym mi
          dobrze. Stąd brak w mojej szafie spódnic ołówkowych:(i rybaczków.
          dziś mam na sobie biała bluzkę bawełnianą bez rękawów NEXT, różową spódnice w
          białe i brązowe kwiaty H&M, brązowe sandały+brązowa skórzana torebka. Trochę
          srebra.Na szczęście zara koniec pracy i będę mogła przebrać się w coś bardziej
          luźnego.
          • magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:04
            miało być zaraz koniec pracy:)
      • eirenne Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:07
        czarna, dość dopasowana batystowa sukienka, złożona z dwóch powiewających
        warstw, przewiązywana w talii podwójnym sznureczkiem; bez rękawów
        zaraz wychodzę i pewnie założę czarne klapki i wezmę wielką torbę z płótna żaglowego
        makijaż: krem rozświetlający, tusz, pomadka
        perfumy: Baby Doll
      • jaleo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 16:41
        U nas w ukeju upalow nie ma, dzis jest umiarkowanie cieplo, i ja mam na sobie:
        Biala bawelniana bluzke z bufkami, wyszywana w biale kwiatuszki
        Spodnie "cygaretki" koloru ciemny granat
        Zakupione kilka dni temu butki Fly London koloru malinowego (mega, mega wygodne)
        www.schuhstore.co.uk/images/product/1102363020_exlg.jpg
        Duza torbe na ramie z ciemnografitowej skory (duzo mam dzisiaj do taszczenia)
        • jaleo Na mordce... 19.07.07, 16:47
          Widze, ze makijaz tez sie podaje - dzisiaj mam bardzo minimalny - brazowy lekko
          polyskliwy cien na powieki w kremie, tusz do rzes i Dallas Benefitu - taki ni
          to roz ni to bronzer - swietna rzecz na lato, polecam:
          ec1.images-amazon.com/images/I/515NWW88CGL._AA265_.jpg
          No i blyszczyk w kolorze lekko polyskujacym naturalnym.
      • mausi5 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:05
        W zachodnich Niemczech tez niestety upalow nie ma wiec:
        zolte lniane szorty
        brazowa koszulke na grubych ramiaczkach w zolte i czerwonawe kwiatki na dole
        brazowe plaskie sandaly
        brazowy rozpinany sweterek

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650
        • mausi5 link do zdjecia 19.07.07, 17:09
          Mam nadzieje, tym razem poprawny.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650
        • patrycjasol Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 16:11
          Hiszpania za to upaly, grafitowa koszulka polo, krotkie spodenki dzinsowe,
          kolorowe klapki
      • love_mode Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:25
        cienka, biala bluzke wiazana w pasie,
        dzinsowa kiecke,
        sandalo-japonki czarne z zary,
        dlugi, fioletowy lancuszek
      • weronka77 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 17:59
        ja nic nie mam bo w takie upały spuszczam rolety i zostaję sobię w domu;-)
      • gosiaqus Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:04
        aktualnie mam na sobie nką blękitną koszulkę i majtki
        a wcześniej jeszcze była szara spódnica z grubego płotna ołówkowa, i szara torebka oraz czarne japonki
        kolczyki w zebrę
      • silencia22 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:10
        rano mialam na sobie białą bluzkę koszulową z kołnierzem bez rękawów w cienkie
        niebieskie paseczki z Mango i szorty garniturowe grafitowe Camaieu, sandałki z
        dwoma paskami na obcasie z "brylancikami" na paseczkach, zegarek tissot na
        bransolecie i torebke pikowaną białą z C&A oraz srebrne wiszące kolczyki, a
        teraz mam na sobie te same szorty i do tego czarną kamizelkę garniturową
        zapinaną na szyi bez pleców z H&M, buty, zegarek, kolczyki te same ale torba
        czarna pikowana z C&A
        • silencia22 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:12
          oczywiscie torebek nie mam na sobie tylko ze sobą:)
        • kadanka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:15
          kuurcze, jaki skrupulatny opis:D pytanie bylo tylko CO, a nie jakiej marki :DD
          • edavenpo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:00

A ja lubie jak marka jest posdana bo uzupelnia mi to obraz ;-)
            • kadanka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 20.07.07, 14:32
              uzupelnia o metkę?? ;D
              • edavenpo Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 22:53

W pewnym sensie ;-)

PO prostu niektore marki maja bardzo charakterystyczny styl.

Przyklad: jak ktos napisze czarna koszula GAP, to jest spora szansa ze bedzie
                wygladala zupelnie inaczej niz ta sama czarna koszula Diesel, All Saints, Zara
                czy Mango i jestem sobie w stanie ta roznice zwizualizowac, trampki Lacoste
                wygladaja inaczej niz Supergi, Converse czy Kedsy etc...
      • extraneus sukienke w kolorze antracytu >> 19.07.07, 18:46
        www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/MARNI/RUNWAY/00610m.jpg

u mnie chlodno i pochmurnie...
        • edavenpo Re: sukienke w kolorze antracytu >> 19.07.07, 18:53

Extraneus stwierdzam ze zazdroszcze Ci troche Twojej garderoby ;-)
          • extraneus dzieki :) n/m 19.07.07, 19:01
      • hazel_dobkins Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 18:55
        w pracy - sukienka w stylu Rosemery's Baby.
        Po..wskoczyłam w szorty + koszulkę z grafiką F.Deakina "boy with gun"

oto motyw (w realu włos chłopca jest matowy)

img59.imageshack.us/img59/7770/69125088ve6.jpg
        A teraz już w domu -króciutkie spodenki + tank top
        • daria291 [...] 19.07.07, 19:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • papryczka_ag Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 20.07.07, 08:19
          Super koszulka.
      • trocineczka Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:00
        Biale, cienkie, szerokie spodnie i tunike odcinana pod biustem w kolorze
        pastelowym; zielono-zolto-rozowym :)
      • magdaksp Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:14
        czerwoną bokserkę i czarną spodnice do ziemi wyszywaną srebrnymi koralikami i klapki
      • aga.m1986 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:16
        beżowe lniane szorty w kant, złota bluzka, drewniane klapli na lekkim obcasie:)
      • mini_kks Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 19.07.07, 19:47
        Piżamę.

[i majtki, żeby nie było tak jak ostatnio ;p]
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka