keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 12:34 czarne sandaly Scholl dluga zawijana spodnica w wielu kolorach (cienkie paski etno-jakies czarny, zielony, turkus, ciemny pomarancz, ciemna czerwien, fiolet, purpura, ciemny zolty) czarny tshirt male srebrne kolczyki, krotki sznurek duzych turkusow na syi czarna torebka do reki vintage lata 50 (babciowa, bigiel, krotka raczka) Wayfarers czarne Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire wtorek 24.07.07, 12:41 ponieważ dzisiaj mam grilla u teściów (poznają się z moimi rodzicami:OOO) będę ubrana w proste dżinsy, szarą koszulkę i szarą bluzę z kapturem (wieczorem oczywiście) póki co jestem w całkowietj rozsypce;) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 12:44 Siedzę w domu więc mam na sobie któtkie niebieskie spodenki , żółty top i zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 15:01 jasnoniebieskie Levisy, malinową koszulkę, czarne skarpetki i właśnie założyłam szary golf, bo nie wiem jak u Was, ale w Gdańsku zimno:( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene wtorek ;) 24.07.07, 16:01 biala belizniana sukienka z rekawem przed lokiec (w lini A) wyglada troche jak szpitalna koszula cieniutkie skorzany paseczek pod biustem narszczone kowbojki skorzana torba w uszach kolczyki z barazowych pior ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: wtorek ;) 24.07.07, 16:35 że wychodziłam z domu, a zawsze muszę wyglądać jak dama;) założyłam na siebie czarną satynową szmizjerkę w łączkę wiązaną w pasie, czego bardzo żałowałam, bo podwiewało mi ją non stop;) do tego czarno-białe peep toes z paseczkiem dookoła kostki i czarna torba, kolczyki z niebieskimi kamyczkami (mam je od 4 roku życia, jedyne jakie przetrwały tyle czasu:)) i fioletowy zegarek + duże okulary Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 19:23 u mnie dziś trochę chłodniej, co mnie baaardzo ucieszyło - nie lubię upałów w pracy: czarny top, czarna spódnica z przodu opięta, z tyłu jakby "syreni ogon", czarna kurteczka. Wszystko mocno pogmatwane w formie (deconstruction :). Beżowe kabaretki, czarne szpilki, czarna torebka. teraz w domku: czarna lniana spódnica na gumce (typowa kieca domowa), czarna koszulka zapinana na guziki rozmiar 3 razy większy niż mój (typowa koszulinda domowa), czarne skórzane paskudne klapki (ale wygodne). mokre włosy. zaraz wrzucę jeszcze samoopalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 19:28 bluzke w paski na szelkach, bialy zakiet z krotkim rekawem, biala spodniczke mini, i nowe biale lakierowane piptoly z deichmann, z wyprzedazy za 39 zl :), do tego granatowa torbe i granatowe kolczyki kola Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 21:16 Granatowo-czarna sukienke na ramiaczkach tuz za kolana Next(pierwszy raz od niepamietnych czasow wyszlam na ulice bez stanika:)czerwone plocienne piptoly M&S na minimalnym korku. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 23 ipca-wtorek:) 24.07.07, 22:05 1)długie, wąskie dżinsy /takie prawie do ziemi/, 2)sandały na drewnianym klocku- jakieś 10 cm /nie widać ich, bo spodnie zasłaniają, ale dzięki temu mam noooogiiii...jak N. Cambell, 3)biały obcisłu t-shirt /taki dłudi do polowy biodra, 4) wielkie okulary w stylu V. Beckham i obowiązkowo Allure Sensuelle Chanel:) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc 25 lipca. 25.07.07, 06:45 Od 5:15 nie spie :P a mam ferie wiec juz jestem na nogach, tzn nie zupelnie, bo w lozku, z herbata i bulka i mam na sobie pizamke :) Pozniej zaloze cos letniego, bo w tv mowia ze dzisiaj 26°C, wiec na pewno jakies szorty, do tego baleriny z migdalowym noskiem - zolte, top i pewnie zielona torebke. Zycze milego dnia ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 10:28 Dziś siedzę w domu z dziećmi, więc na sobie mam rybaczki granatowe, i zielony t-shirt. Później , jak będę wychodziła z domu to oliwkowe bojówki, oliwkową kurteczkę, czarną torbę, czarne buty i jaką koszulę... Zimno dzisiaj:( Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 12:04 Bezowy, ze zlota nitka tank top Bezowa spodniczka plisowana, dlugosc 10 cm przed kolano brazowy pleciony pas na biodrach brazowe szpilki open toe torebka paddington brazowa Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 13:03 Prognoza pogody na dzis - +29C slonecznie Granatowe sandaly z piptolkiem na nieduzym koturnie Sukienka szaroniebieska w biale kropki +- 1cm srednicy, gora lodkowa bez rekawow, dol jakies 3/4 kola, pasek z tego samego materialu Srednia biala torebka prosta i skorzana Blekitna, cienka pashmina, cudna i zupelnie niepotrzebna ale dostalam ja wczoraj i MUSIALAM wziac, rozumiecie, prawda? Srebrna bransoleta ze sporych spietych "dyskow", nieduze srebrne kolczyki Wayfarers czarne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 00:57 kremowy kostiumik z bawelny - spodnica i zakiet na jeden guzik bladoniebieski top biale mokasyny biala torba pierscionek z minimalym diamencikiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamasama1 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 09:54 Wytarte jeansy, żółtą koszulkę bez rękawów z małymi motylkami, parciany granatowy pasek i niebieskie sandały na koturnach... Ech te kolory mnie prześladują :) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 13:49 Prognoza pogody na dzis: +29C slonecznie czarne sandaly na nieduzym koturnie oliwkowa sukienka (ksztalt "disowej ksiezniczkowej" jesli dobrze pamietam, ale bez blyskotek i chyba dluzsza) dla ozywienia ostro czerwony krotki naszyjnik z drobnych koralikow male zlote kolczyki, 2 nieduze zlote pierscionki czarna torebka vintage i czarne Wayfarers Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 14:17 biała płucienna spódnica sporo za kolana, czerwony T-shirt, kolczyki koła, pierścionek srebrny, brązowe buty i torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks 27 lipca. 27.07.07, 13:00 W tej chwili to: img252.imageshack.us/img252/7508/kpwt2.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 27.07.07, 19:33 witam. czytam was od jakiego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się na to, żeby coś napisać :) bądźcie wyrozumiałe, to mój pierwszy raz ;) rano miałam na sobie granatowe jeansy, biały podkoszulek na ramiączkach, czarną kamizelkę, kremowe balerinki, aviatory, dużą torba na ramieniu, a za sobą ciągnęłam wielką walizkę Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire piątek 27.07.07, 19:35 czerwone bermudy szara fantazyjna bluzka z marszczoną górą czarne korale czarno-białe peep toe z zapięciem na kostkę czarna torba duże okulary p.słoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene sobota motocyklowo/niedziela przeciwdeszczowo 29.07.07, 10:29 sobota: kowbojki, jeansy, bialy top na ramiaczka, czerwona chustka na szyii, czrana skorzana kurtka fotoforum.gazeta.pl/3,0,630776,2,11.html czerwony kask :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,692447,2,3.html zaczelo padac jak wrocilam do domu bylam po kolana w blocie ciekawe czy uratuje moje kowbojki... mysle co z dniem dzisiejszym chyba czrna sukienka i jasniutki trencz fotoforum.gazeta.pl/3,0,502786,2,14.html i buty fotoforum.gazeta.pl/3,0,769837,2,1.html oraz torebka se sloniem Odpowiedz Link Zgłoś
cometessa Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 29.07.07, 11:15 spodnie od piżamy w łączkę, koszulkę "nie od pary" białą z kwiatkiem haftowanym i fuksjowy szlafrok i poleguję w pościeli Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 29.07.07, 14:17 Ja właśnie wyjściowo:) czarna bluzka z "lejącym" się dekoltem białe bolerko czarne spodnie duże białe korale a jak będę wychodziła, założę do tego białe szpilki Odpowiedz Link Zgłoś