confused.girl 20.07.07, 20:34 Wiecie czy we Wrocławiu albo w Krakowie można gdzieś dostać buty Nine West? Strasznie mi się spodobały:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda1983 Re: Nine West 22.07.07, 16:01 Up Tez jestem ciekawa, czy w KRK mozna gdzieś kupic buty Nine West? przywiozłam sobie z Hiszpanii torebkę i okulary NW- jestem super hiper zadowolona :) Chętnie kupiłabym tez buty. Tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Nine West 22.07.07, 16:12 na pewno sa sklepy nine west w krakowie i we wrocławiu. a nie podają przypadkiem adresów na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Nine West 26.07.07, 10:57 nie ma. są tylko adresy sklepów w usa Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Nine West 23.07.07, 07:49 Z tego co kojarze to w Krakowie nie ma ich. Sama sie tym interesowałam. Pytaj ewentualnie w GK - jesli juz sa to moze tylko tam... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Nine West 23.07.07, 07:58 ma byc ponoc w budowanej wlasnie galerii legnickiej we wroclawiu, przemianowanej na magnolia park: www.galerialegnicka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=132&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Nine West 26.07.07, 10:57 pianazludzen napisała: > ma byc ponoc w budowanej wlasnie galerii legnickiej we wroclawiu, przemianowane > j > na magnolia park: > > <a href="www.galerialegnicka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=132&lang=pl" target="_blank">www.galerialegnicka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=132&lang=pl</a> magnolia park... dobre :P A orientujesz się może kiedy planują otworzyć to kolejne wrocławskie cudo:P ? Odpowiedz Link Zgłoś