trocineczka Re: Czy Ona nie jest piekna?) 21.07.07, 22:34 Piekna? Nie. Ale bez watpienia ma w sobie to 'cos', co przyciaga wzrok... Generalnie jestem na tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Alizee 21.07.07, 22:40 moim zdaniem ona jest piekna, ma niezwykle delikatną urodę monkeydave.com/images/alizee/alizee12.jpg monkeydave.com/images/alizee/alizee18.jpg monkeydave.com/images/alizee/bikini3.jpg monkeydave.com/images/alizee/alizee5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Alizee 24.07.07, 21:56 O tak, ta dziewczyna jest śliczna.:) Za to Herman też mi sie nie podoba, chociaż znam sporo osób, które się nią zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
gospodyni2 Re: Czy Ona nie jest piekna?) 22.07.07, 17:03 juz to chyba gdzies kiedys pisałam. stałam za nią w sklepie i fakt - jest sliczna. Pomijajac rysy twarzy i zmysłowe usta - ma przepiekne gęste, błyszczące i cholernie zadbane włosy. Dawno nie widziałam takich włosów, a zwracam na to zawsze uwage. Bardzo ładna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Czy Ona nie jest piekna?) 22.07.07, 17:43 Nie lubię takiego typu urody(zimna blondyna),ale ona ma to "coś". Nie jest klasycznie piękna,ale coś w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Czy Ona nie jest piekna?) 22.07.07, 17:47 Taka jakaś wysuszona. Nie lubię takiego eterycznego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Czy Ona nie jest piekna?) 22.07.07, 18:46 piekna to moze nie, ale ma ten czar, ktorego 90% kobiet brakuje. bardzo ja lubie i zycze jej dalszych sukcesow zawodowych i prywatnych... Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Czy Ona nie jest piekna?) 22.07.07, 19:34 Cos w sobie ma, bo miom zdaniem nie jest pięka, a co najwyżej ładna. A juz na pewno ma klasę, co ją wyróznia na tle polskich i zagranicznych gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Czy Ona nie jest piekna?) 24.07.07, 08:31 fakt jest b.ladna i dystyngowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
gemma_ward Re: Czy Ona nie jest piekna?) 24.07.07, 10:17 też mam do niej słabość :) ale według mnie, nie jest piekna, tylko ma coś w sobie, co nie pozwala przejsć obojętnie obok niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Czy Ona nie jest piekna?) 24.07.07, 18:34 Kwestia gustu - moim zdaniem jest brzydka jak noc i ma okropną, kanciastą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Czy Ona nie jest piekna?) 24.07.07, 21:20 Roztacza babeczka niesamowita aure. Chlodzi na kilometr, albo przynajmniej sprawia takie wrazenie. Krolowa sniegu, choc pewnie w srodku zar tropikow. MA klase, styl, brawa za kreacje oraz tworczosc. Odpowiedz Link Zgłoś