Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

centrum handlowe na sląsku?

24.07.07, 10:02
    do którego warto się wybrać? gdzie jakie sklepy? najbardziej interesuje mnie
    h&m, reserved, camaieu i tego typu sklepy czyli raczej niezbyt drogie:-)
    pomóżcie proszę - zupełnie nie znam śląska także poproszę tez o adresy.
    Obserwuj wątek
      • love_mode Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 10:11
        www.silesiacitycenter.com.pl/
        • karmelek4 Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 10:32
          Geant w Katowicach- Trzy Stawy, ale najlepsza jest Silesia- jest tam
          wszystko /no prawie/.
      • trendy_lola Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 11:16
        forum gliwice, nie wszystko jeszcze pootwierane ale uwazam ze i tak warto sie
        wybrac
      • kamixxx Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 11:40
        a więc tak: FORUM w gliwicach faktycznie polecam :) szczególnie jeżeli o H&M
        chodzi bo jest duży, dwupoziomowy, do tego spory NEWYORKER i wiele innych (ja
        sie ostatnio nieźle zaopatrzyłam w KapHall w Forum)Silesia w Katowicach-godna
        polecenia-ale tam masz dużo droższych butików, więc jeżeli nie o to dokładnie
        chodzi to wiadomo... no ale jest tam np. duże C&A, które na śląsku raczej nie
        bywają, generalnie w sliesi największy wybór. No jest jeszcze PLATAN w
        Zabrzu-całkiem przyjemny chociaż niewielkie to jest. Ostatnio robię turne po
        sklepach, i zapomniałam o 3 stawach... natchnęłyście mnie - już jadę zobaczyć co
        tam ciekawego teraz mają :)
        • aniav244 Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 12:49
          niestety bedę miała ograniczony czas takze muszę sie zdecydować na jedno
          centrum. podajcie dokładniejsze namiary na gliwice. kamixxx dobrze ze
          wspomniałas o kapp ahlu bo nie wiedziałam ze na śląsku znajde ten sklep:-))
          a czy sa tam jakies ciekawe sklepy z butami?
          • kamixxx Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 12:59
            byłam w forum kila razy bo to nowe centrum handlowe, w kapp hallu sa teraz
            niesamowite przeceny-np. za 3 przecudne sukienki zaplaciłam łacznie niespełna
            100zł!!! sklepów z butami jest tam kilka, ale tu masz pełną listę : HOME &YOU
            Gorseteria Kazar Tally Weijl Gino Rossi OTL Wittchen

Świat Spinek Promod Bijou Brigitte Vision Express Wólczanka & Lettfield

CONTEL Prima Moda Americanos Troll Bata Deichmann Monnari Street obuwie

Almi Decor Smith's Ravel Ochnik AptekaJuventa Fuji Film Tiimari

Veneziana Marconi ERA In Medio Prezent Germanos Pralnia ChemicznaPanda

Liberty Fotojoker VERIGOi Galeria Prezentów Vitaland Mister Minit Saponaria

Exchange group Zoo Afryka Paris Optic Danija FLO Framesi Venezia Apart

Benetton Douglas Tiffi Stradivarius YES Orsay Neckermann H&M Kolporter

Zibi Zara Bershka Pull&Bear Oysho Caprisoft Oxide Apple Wójcik Bogold

Komputronik Matras Notabene Carrefour CCC New Yorker Euro Rtv Agd

Bowling Strefa Carry Ruch Telepunkt Reserved Cropp Town Anet Leather

Intermoda Warmia Van Horn Prestiż Biancheria Franco Feruzzi Ecco

Pierre Cardin Simple Fudo Yogen Fruz Sphinx Stara Chata GTI

Sanpellegrino Planet Sport PABIA Bytom Cubus Nippi Puccini Vero Moda

Royal Collection CAPELLA PLAY KappAhl Jack Towell Willsoor Group Top Secret

Vertus Lux but P&H Triumph Verano Gatta Diverse Reporter Dragon GaPa Fashion

Sunset Suits Chateau Blanc Menstreet Próchnik H&M Cafe Chopin Cinema City

Reinhold Lifestyle Sports & Health Club
      • kamixxx Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 13:01
        nie jestem w stanie powiedzieć na jakiej ulicy mieści się FORUM, w centrum
        Gliwic, przy skrzyżowaniu ul. Tarnogórskiej z Piwną (wjazd na parking od ulicy
        lipowej i równoległej do niej-nie pamietam nazwy)jezeli potrzebujesz, napisz z
        której części śląska pojedziesz a ja ci wytłumaczę dokładnie jak tam dojechać :)
        • aniav244 Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 13:10
          prawdopodobnie od strony będzina:-)dzięki za spis sklepow bo nie mogłam znaleźć
          na stronie forum
      • trendy_lola Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 14:26
        weź pod uwage, ze nie wszystkie sklepy sa juz pootwierane ;)
        forum miesci sie na ulicy lipowej
      • mary.2 Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 16:14
        Śląsk to za duży obszar,żeby podać jedno konkretne miejsce. Jeżeli chodzi o K-ce
        to rzeczywiście chyba Silesia City Center będzie najlepszym rozwiązaniem. Napisz
        w jakiej okolicy będziesz. Polecam SCC -wszystko pod jednym dachem :)
        • mary.2 Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 16:17
          Tak jak chciałaś jest tam i h&m, reserved i camaieu etc
          • kamixxx Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 17:49
            byłam tydzień temu - zamknięty był reserved i deichman - z innych sklepów raczej
            nie odnotowałam zamknięcia...no apteka jeszcze była zamknięta
          • kamixxx Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 17:57
            czyli jedziesz A4, najprościej pierwszym zjazdem na gliwice (sosnica) wjedziesz
            na ulicę pszczyńską - kierujesz się w prawo w centrum. Na skrzyżowaniu świetlnym
            za LIDLem skręcasz znowu w prawo, na następnych światłach przy politechnice
            prosto aż do końca ulicy środkowym pasem, potem prosto na światłąch - tzn musisz
            kręcić w lewo i zaraz w prawo(tak wygląda prosto z ul. częstochowskiej :) ),
            potem kilka metrów i znowu w prawo i juz masz przed sobą forum...tylko żeby tam
            wjechać to pod mostem na światłach w prawo i potem pierwsza w lewo - i proszę
            bardzo-jestes na miejscu
            • aldonus Re: centrum handlowe na sląsku? 24.07.07, 22:05
              dorzucam jeszcze plejady w Bytomiu lub Sosnowcu. małe w porównaniu z silesia
              city center, ale kiedy nie ma się wiele czasu starczają, bo wybór sklepów niezły.
          • mary.2 Re: centrum handlowe na sląsku? 25.07.07, 09:03
            przepraszam za małą pomyłkę:w scc nie ma h&m, najbliższy jest na ul.stawowej w
            centrum k-c niedaleko dworca pkp :)
      • ryjza Re: centrum handlowe na sląsku? 25.07.07, 04:58
        co sadzicie o sosnowieckiej Plazie, jak dla mnie malospektakularna, podoba mi
        sie tam C&A
      • rzesa20 Re: centrum handlowe na sląsku? 25.07.07, 06:46
        ssc, a jeśli chcesz jeszcze do H&m'u to musisz jechać do geanta, albo do centrum
        na ul Stawową
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka