croyance 24.07.07, 15:15 Jak Wam sie podoba? uk.youtube.com/watch?v=0qWwIyJLlvE Ciekawy image. A jej hiszpanskie piosenki lubie o wiele bardziej niz angielskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryfka81 Re: Nowa Shakira 24.07.07, 15:19 Oj, widziałam ten teledysk na Vivie. Bardzo mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Nowa Shakira 24.07.07, 15:21 Piosenka bardzo mi sie podoba :) a co do ciuchów - podoba mi sie w białym krawacie, tylko wolabym aby nie byl widoczny pas od ponczoch :D Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 15:28 Mnie sie ona zawsze bardziej podobala w ciemnych wlosach. Moze jeszcze zarzuci ten blond? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Nowa Shakira 24.07.07, 19:22 ona ma dosyc pospolita twarz i to bardzo wylazi przy smetnych, prostych wlosach. burza lokow zodrostami moze i tandetna byla ,ale buzia Shakiry lepiej wygladala w takiej oprawie Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Nowa Shakira 24.07.07, 17:06 teledysk mi sie nie podoba, ale sama shakira owszem. duzo zyskuje jak nie ma tego koltuna na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Nowa Shakira 24.07.07, 17:13 shakira wygląda bardzo ładnie i zgrabnie ładniej wygląda w prostych włosach, ma piękną buzię, świetny głos, ale piosenka i klip mi się nie podobają tak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Nowa Shakira 24.07.07, 18:36 Ładnie j je w ciemnych włosach, ładnie w takiej fryzurze, ale fioletowy kolor??? Chyba jakiś stylista - sadysta jej to doradził, beznadzieja. Ja lubię jej stare hiszpańskie piosenki, ta akurat jest kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 19:28 Racja, stare piosenki sa lepsze nic obecne, ale ta mi sie podoba. Angielska wersja juz nie. Poza tym, ona naprawde pisze fajne teksty. W ogole bardzo ja lubie i uwazam, ze jest niezwykle utalentowana i bardzo naturalna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Nowa Shakira 24.07.07, 19:36 Mnie w jej przypadku dziwią dwie rzeczy: Dlaczego jej, wydawałoby się, silny i ładny głos często na żywo brzmi bardzo kiepsko (vide Live Earth)? Dlaczego, gdy rozpoczęła ekspansje na amerykański rynek, musieli stworzyć jej image stawiający ja w jednej linii z Britney? Też uważam, że jest utalentowana i ma w sobie mnóstwo uroku - lubię na nią patrzeć (chociaż ani twarz o klasycznych rysach, ani doskonała figura) ale dziewczyna ma w sobie coś co sprawia, że jest piękna. To chyba ta naturalność. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 20:45 Nie mialam okazji sluchac jej piosenek w wersji 'live' - trudno mi wiec skomentowac; jedyne, co przychodzi mi na jej obrone to fakt, ze ona podczas koncertow duzo tanczy, moze energii jej juz brakuje na spiew? Marne wytlumaczenie, no ale ... Zrobienie z niej Britnej tez mi sie nie podobalo - chociaz przyznam, ze nawet w wersji blond wyglada teraz lepiej niz na samym poczatku (mniejszy koltun). Nie ma jednak porownania z ciemnymi wlosami. Mam na kompie dwa teledyski Shakiry - stary (ciemne wlosy) i nowy (blond) - pokazalam swojemu facetowi i ojcu, obaj byli zaskoczeni jej przemiana - jak to okreslili obaj 'na gorsze'. Niestety, kariera na anglojezycznym rynku wymaga widocznie bycia blondynka ..:-/ Szkoda, bo taki image faktycznie sprawia, ze wiekszosc ludzi wrzuca ja do jednego worka z Britney ('te wszystkie Britney, Shakiry' jak to mowia), gdzie nie powinna sie znalezc. Wspaniale pisze, uwazam ja za bardzo dobra poetka. Bardzo fajna dziewczyna, i wlasnie naturalna ... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nowa Shakira 24.07.07, 21:31 Mnie sie bardzo podoba ostatnia piosenka i wygląd Shakiry.Wyłamię sie pewnie, ale wolę ją w jasnych i prostych włosach.Nieciekawie wyglądała w rudościach.W ogóle nieciekawie się prezentowała z czasów gdy nie była jeszcze tak znana. W fioletowej peruce wygląda super. Za wielkie nieporozumienie uważam natomiast jej duet z Beyonce.Ani sama piosenka ani teledysk nie przypadł mi do gustu.Uważam to za "wpadkę przy pracy". Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 22:49 Oj, w rudosciach faktycznie wygladala fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Nowa Shakira 25.07.07, 00:09 sabriel napisała: > Za wielkie nieporozumienie uważam natomiast jej duet z Beyonce.Ani sama piosenk > a > ani teledysk nie przypadł mi do gustu.Uważam to za "wpadkę przy pracy". Serio?dla mnie ten teledysk to bomba! A Shakire lubie taka jak w teledysku do"Tortury",czyli naturalna i mlodziencza Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Nowa Shakira 24.07.07, 22:02 Wiesz, nie wydaje mi sie żeby to była kwestia tańca, niestety. Jeśli chodzi o wrzucanie do jednego worka z Britney to trochę sama jest sobie winna tym, że wykreowała taki a nie inny wizerunek. No ale dziewczyna musiała jakoś się wybić w USA. Duet z Beyonce też mi sie nie podobał, z resztą Beyonce alergicznie nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 22:50 Oczywiscie, nikt jej na sile wlosow nie farbowal ... no coz. Beyonce tez nie lubie, chociaz piosenka nie byla IMHO taka zla. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Nowa Shakira 24.07.07, 22:14 bardzo lubie shakire i mam dla niej wiele sympatii, ale ten fetyszystyczny imidz mi do niej kompletnie nie pasuje. niby wyglada ladnie, ale jakos nie w swoim klimacie, wole jej dlugie roztrzepane kudly i z lekka kiczowate kreacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nowa Shakira 24.07.07, 22:48 Ona jest szalenie energiczna, i chyba wlasnie atrakcyjna przez bycia taka zywa, nie plastikowa dziewczyna ... zgadzam sie, ze w zalinkowanym przeze mnie teledysku nie widac tej jej energii i jest lekko sztywna ... kazdemu innemu by moze pasowalo, ale jej nie. Mimo wszystko, ciekawy pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Nowa Shakira 24.07.07, 23:37 Miałam takie samo odczucie! Shakira (jesli już) to jej taniec, naturalność, energia... a tutaj? Zupełna sztuczność (od peruki, przez folię w którą się zaplątała do melodii). Przez to piosenka jest moim zdaniem w stu procentach denna i nic jej nie ratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Nowa Shakira 24.07.07, 23:47 Ow teledysk na rynek latynoski wyglada zupelnie jak popowe produkcje w Rosji (vide Tatu). Sama Shakira jest ok, o ile za bardzo nie musi sie naginac do wymagan wszelkich managos (na zalaczonej produkcji wspolpracowala prawdopodobnie z lokalnymi bossami). W porownaniu z np. 'Don't Bother' calosc wypada co najmniej polamatorsko. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś