masha_qrella Poszukuję...BLUZKI MUCHY! 20.09.07, 20:36 pomozcie mi wyszpiegowac co za bluzke ma na sobie mucha! Taaaak baaardzo mi sie podoba! www.pudelek.pl/artykul/5293/wojewodzki_polecial_do_stanow_z_mucha/ 2> Bluzki ktora na Miss polonia miala na sobie prezenterka Agnieszka Włodarczyk? przyznaje,wklejam po porazce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30539&w=69161880 Odpowiedz Link Zgłoś
chlukasz Re: Poszukuję.. 26.09.07, 13:28 masha_qrella napisała: > pomozcie mi wyszpiegowac co za bluzke ma na sobie mucha! > Taaaak baaardzo mi sie podoba! > www.pudelek.pl/artykul/5293/wojewodzki_polecial_do_stanow_z_mucha/ > > 2> > Bluzki ktora na Miss polonia miala na sobie prezenterka Agnieszka Włodarczyk? > > przyznaje,wklejam po porazce > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30539&w=69161880 BLUZKE MUCHY widziałam w Solarze! Odpowiedz Link Zgłoś
kseniax Szukam dla teściowej ... 24.09.07, 09:26 Teściowa poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu dość szerokich jedwabnych/satynowych spodni (najchetniej czarnych) oraz eleganckiej tuniki do noszenia razem z tymi spodniami. Tesciowa jest dość niska (ok 160 cm) ale nosi wysokie obcasy. Nie jest szczupła, ale grubą tez nie można jej nazwać. Myślę, ze nosi rozmiar 42, max 44. Acha, ma duzy biust :) Jeżeli nie macie konkretnych propozycji to podpowiedzcie proszę w jakich sklepach szukać (jestem z Wawy) Odpowiedz Link Zgłoś
manienia zielone buty 26.09.07, 23:09 a ja szukam zielonych botkow lub kozaczkow na jesien koniecznie na nie za wysokim obcasie kupilam sobie zieloną skore w orsayu taką tylko ze na tym zdjeciu kolor jest bardzo wyblakly, www.allegro.pl/item248302725_kurtka_skorzana_orsay_zielona.html a butow nigdzie nie ma w takim kolorze :/ moze byc takie cos, ale kolor mniej intensywny (chociaz ten tez mi sie podoba ale chyba za jaskrawy do tej kurtki :) tu sa takie same te buty na dwoch aukcjach ale na jednej jest ze obcas ma 7 cm a na drugiej ze 9cm ;/ www.allegro.pl/item245701814__green_new_age_zielen_skora_eko_36_rozmiary_.html ssl.allegro.pl/item248085601_hit_jesieni_zielone_botki_skora_eko_green_36.html zaproponujcie coś kobitki :) Odpowiedz Link Zgłoś
juleg żółty, zielony lub pomarańczowy golfik:-) 27.09.07, 14:07 może komuś wpadł w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: żółty, zielony lub pomarańczowy golfik:-) 03.10.07, 17:37 mango, maja duzo kolorow Odpowiedz Link Zgłoś
brattby Długie czarne rękawiczki z Reserved 28.09.07, 20:08 Z czegoś... no właśnie, z czego? Jeśli ktoś widział - skóra czy plastik? Kosztują 99 zł (znalazłam na stronie re) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp daszek 04.10.07, 18:08 fotoforum.gazeta.pl/3,0,894367,2,1.html poszukuje takiego daszka na zime noi takiej opaski bawelnianej podwójnej(dwukolorowej). Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: daszek 13.10.07, 21:21 Magda, widziałam taki daszek, ale czarny w Reebok'u. Może będą też inne kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Poszukuję...A wy? 09.10.07, 22:42 ja mam coś w tym stylu, jeśli chcecie więcej szczegółów to napiszcie na adre: chylamon@tlen.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
follebagnole szalik z solara 13.10.07, 14:44 kilka dni temu zgubilam moj cytrynowy szalik z solara byl z lnu i byl najpiekniejszy na swicie, byla to jakas stara kolekcja, kupilam go na allegro pomozcie jestem zdesperowana, kupie niezaleznie nowy czy uzywany, ale niestety nie mam zdjecia:( pomozcie dobrzy ludzie-to byl najladniejszy dodoatek jaki mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
magda19831 Re: Poszukuję...A wy? 14.10.07, 09:12 Kozków H&M (typowe, surowe oficery). Widziałm na wystawie w M1, jednak na sklepie ich nie było :-( Czy któraś z Was widziała je sklepie na sprzedaż? I ewentualnie jak była ich cena. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Poszukuję...A wy? 15.10.07, 12:28 temat wałkowany na forum - poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
magda19831 Re: Poszukuję...A wy? 17.10.07, 06:43 No nie wiem czy wałkowany, bo mi nie chodzi o te same buty co Ryfce, a na forum założyłam wątek i uzyskałam tylko 4 odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie_poulain Re: Poszukuję...A wy? 15.10.07, 10:05 ja glupia zalozylam nawet watek z moimi potrzebami ale co tam wpisze sie tez tutaj:) poszukuje: 1.cieplej, ale kobiecej i ladnie wygladajacej kurteczki szarej lub czarnej,zeby bylo cieplutko ale mozna by ja zalozyc do eleganckich ciuszkow. 2.ocieplanych trampek za kostke (ktore mozna wywinac) nie wiem czy istnieja ale wydaje mi sie ze gdzies takie widzialam na kims, takie podszyte futerkiem (chyba ze bylo to w mojej glowie) 3.muszkieterek, albo po prostu kozakow za kolano, ale subtelnych, plaskich, uniwersalnych, szarych badz czarnych i najlepiej zamszowych. 4.grubego swetra, widzialam doskonaly w c&a - gruba szara welna, fajny splot na przodzie, kaptur z dwoma pomponami na sznureczkach, sliczny, ale niestety byl zarezerwowany, niech mi go ktos znajdzie u siebie w c&a prosze:D 5.rajstop, ale welnianych, grubych, nie obciskajacych, tylko sprawiajacych nawet wrazenie za duzych, zsuwajacych sie, nie przeswitujacych, ale fajnie gdyby byly azurowe, w fajnym kolorze, i zeby nie kosztowaly milion dolarów:) no to chyba wszystko:) a do dziewczyn abigail83-golfiki w roznych kolorach, dobre gatunkowo i naprawde ladne sa w mango, i w mango sa tez piekne czerwone plaszcze dla magdalenki4:))))))) milych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
essa19 koszula body 05.11.07, 10:32 szukam białej niesatynowej koszuli-body z krótkim lub długim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Poszukuję...A wy? 17.10.07, 20:51 widzialam takie grube rajstopy w dziale dzieciecym w H&M, nie wiem jednak jaki masz rozmiar, byly rozne kolory, gladkie, w prazki i azurowe Odpowiedz Link Zgłoś
radirobot [...] 07.11.07, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wera131 Re: Poszukuję...A wy? - czarnego golfu 15.10.07, 21:05 Golf cienki najlepiej z lekkiej wełny (nie taki bawełniany, który blaknie po którymś praniu) coś takiego jak ma Tishka w części "to co mamy na sobie". Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Poszukuję...A wy? 21.10.07, 04:39 Fajny watek bo jak sobie cos wymarze to i tak nie ma na miescie ciesze sie tylko z tego , ze aktualnie nic nie poszukuje bo prawdopodobnie bym nie znalazla) Natomiast czesto kupje rzecz ladna ale nieprzydatjna i niepotrzebna i wykorzystuje ja z innym elementem po jakims czasie . No wla Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Poszukuję...A wy? 21.10.07, 04:42 No wlasnie jak to jest ? Pewna rzecz sie przelezy latami a potem uzywana jest dzien w dzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajonkfromwonderland Re: Poszukuję...A wy? 22.10.07, 17:29 <a herf="https://bi.im-g.pl/im/1/4593/z4593281X.jpg"> takiego szala w tym stylu.Widziałyscie taki gdzieś ;>? Odpowiedz Link Zgłoś
jezeli.tylko.ja Re: Poszukuję...A wy? 22.10.07, 17:59 bucików, balerinek damskich (ale nie takich na gumie jak dla nastolatek, tylko twardej podeszwie)na bbbaaaardzo szczupłe stopy (nie tak jak w Deichmanie - czy jak to sie pisze gdzie w buty na szczupłą stopę weszłyby mi jeszcze góralskie skarpety). Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Poszukuję...A wy? 23.10.07, 10:02 Sklepów z sukienkami lub ze spódnicami długimi, w której mogłabym iśc na wesele. Chodzi mi o Warszawę. Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
droan Re: znalazalam recznie robiona bizuterie w wawie 24.10.07, 04:18 w kazda 1. i 3. sobote miesiaca w Jadlodajni filozoficznej jest kiermasz bizuterii, torebek, zabawek, ceramiki. sympatyczni sprzedawcy, kiermasz trwa 12:00-17:00, ale nie wszyscy wystawcy trwaja do konca mozna kupic to co teraz takie modne i w necie mnostwo galerii, ale tu mozna dotknac i przymierzyc przed zakupem-i nie sa doliczane koszty przesylki;) ps. targowiska nie ma 3.listopada ale jest 10-go Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: znalazalam recznie robiona bizuterie w wawie 27.10.07, 13:00 hej dziewczyny,moze mi pomozecie.raz,ktoras z was wkleilam w watku pt.w co jestesmy ubrane bodajze, zdjecie sukienki w krate szkocka,bez ramiaczek,krotkiej,na manekinie,kupionej chyba na allegro,bardzo mi sie podoba ta sukienka i szukam tego zdjecia...ale nie moge znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
czaruniaa Re: znalazalam recznie robiona bizuterie w wawie 27.10.07, 13:54 img210.imageshack.us/img210/8797/hmsukczczsc8.jpg (link pewnie jest nieaktywny...) zdjęcie było w wątku o zakupach na allegro: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=66622622&v=2&s=0 dodane przez hazel_dobkins pamiętałam, bo mi też bardzo spodobała się ta sukienka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: znalazalam recznie robiona bizuterie w wawie 27.10.07, 14:21 ojejku dziekuje bardzo:)mi tez sie ta sukienka bardzo podoba,moze sobie taka uszyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mdusia poszukuję butów na zimę:) 27.10.07, 16:03 Poszukuję butkow na zime.Jednak nie chce,żeby to byly buty na obcasie. Chce raczej plaskie buty.Nie chce też butow wyglających jak kowbojki,ani też z wąskim noskiem.Poszukuje butow ala sashki-tylko jakoś ciezko mi znależć jakiś fajnych i nie kolosalnie drogich:( Może znacie jakieś sklepy w POZNANIU do ktorych jeszcze nie dotarłam ( ccc-już odpada). Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Poszukuję...A wy? 29.10.07, 13:31 Zamarzyła mi się chusta góralska, koniecznie czarna w kolorowe kwiaty, jak tu: tiny.pl/jhm6. W Cepelii brak, na Allegro nie stwierdzono:( --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Poszukuję...A wy? 29.10.07, 13:43 przegrzeb szafe babci i mamy ;) to takze moj plan :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Poszukuję...A wy? 29.10.07, 13:48 lub www.allegro.pl/item262003372_welniana_goralska_chusta_w_kwiaty_brazowa.html#photo www.allegro.pl/item261761891_duza_styl_folk_welna_do_zimowego_plaszcza.html#photo www.allegro.pl/item259139675_peri_bardzo_ciepla_drapowana_chusta_folk.html#photo www.allegro.pl/item261762749_duza_styl_folk_welna_do_zimowego_plaszcza.html podobaja ci sie? jak dla mnie pasuja wylacznie do minimalistycznej reszty Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Poszukuję...A wy? 29.10.07, 13:55 Babcia miała takich całą kolekcję. Trafia mnie, kiedy pomyślę, że parę lat temu wszystko wylądowało w kontenerze PCK... Z Allegro podobaja mi się wyłącznie dwie pierwsze, ale kolorystyka nie ta:/ Mam wizję siebie w czerni, taka chusta, plus zielona torba:) --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
qthed Re: Poszukuję...A wy? 29.10.07, 16:38 Poszukuję czapki z daszkiem new era w cenie nie większej niż 100 zł Naturalnie ma być oryginalna jeśli maci takie proszę o kontakt (w rachubę wchodzą wielkości 7 5/8 i 7 3/4 ) Odpowiedz Link Zgłoś
ola0001 Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 29.10.07, 23:44 Najlepsza byłaby taka do kolan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 30.10.07, 09:56 Codzienna taka czy na wielkie wyjście? --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Płaszcz biały lub kremowy 30.10.07, 11:29 Poszukuję płaszcza na jesień w jasnym kolorze- brudny biały lub kremowy.Mniej więcej coś podobnego: www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=displa y&prnbr=3F-204752&page=2&cgname=OSCLOFAVZZZ&rfnbr=3503 Odpowiedz Link Zgłoś
ola0001 Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 30.10.07, 16:56 Codzienna Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 01.11.07, 19:21 www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=displa y&prnbr=3F-204752&page=2&cgname=OSCLOFAVZZZ&rfnbr=3503 Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 01.11.07, 19:23 sabriel nie widac linka,to ten? www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=displa y&prnbr=3F-204752&page=1&cgname=OSCLOOUTZZZ&rfnbr=3134 Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 01.11.07, 19:25 chyba tak,wiec widzialam podobny w HM,spiesz sie,bo znikaja bardzo szybko:) nie jest taki sam,ale tez bez talii i taki kremowy. ja natomiast szukalam w calej galerii krakowskiej takich dresow www.hel-looks.com/?p=image/archives/1/20071025_01/ tylko dlugich,chociaz takie tez moglyby byc.ludzie z you can dance tez maja podobne:Dgrube,zwykle,szare ze sciagaczami,ale zeby nie byly cienkie,bo sie zbytnio opinaja na tylko...kurcze,gdzie takie mozna znalezc.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: K o b a l t o w a sukienka pilnie poszukiwana 04.11.07, 19:41 Pump_it_up dzięki,ale kupiłam już kremowy płaszczyk w Orsayu. Victoria Secret to nie jest, ale jestem z niego bardzo zadowolona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby bluzka,szara,male krotkie ramiaczka-cekiny 01.11.07, 23:42 Melduje sie po dluzszej nieobecnosci na forum :) Szukam bluzki, mignela mi taka u kogos na imprezie: jest szara lub lekko szaro-brazowa, z krotkimi cienkimi ramiaczkami, bez dekoltu, na nim zas sa cekiny - osadzone na wiekszej czesci, ulozone w skosny wzorek na dekolcie wlasnie. od razu mowie z uwagi na cekiny - nie jest jakas odpustowa :> Gdzie moge ja odszukac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: bluzka,szara,male krotkie ramiaczka-cekiny 06.11.07, 13:45 Poszukuje butow w takim stylu, w cenie do 300zł cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=871 Odpowiedz Link Zgłoś
horeca_strategies Re: Poszukuję...A wy? 08.11.07, 10:27 szukam biżuterii z Indii Odpowiedz Link Zgłoś
sea9 Normalnych dzinsow 12.11.07, 11:40 szlag mnie juZ trafia,wszedzie biodrowki ,a jak nie biorowki to dzisy za 250 zł :(((( szukam rurek lub prostych dzinsow z normalnym stanem lub podwyzszonym w cenie do 200 zł w rozmiarze 30 ,w hm w trojmiescie wszystkie wyiotło :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Tregginsy poszukiwane 12.11.07, 19:57 ..grafit lub czarne www.style.com/slideshows/standalone/trends/trend_report/073007TRE/146m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Tregginsy poszukiwane 13.11.07, 09:13 widziane (i kupione) w bershce misiac albo dwa temu, czrne i kobaltowe. nie sa zbyt grube niestety. Odpowiedz Link Zgłoś