summerwine 12.08.07, 12:56 jestem wysoka i wiekszosc sukienek jest za krotka, na1 dzien wesela juz sie szyja kraacja mojego autorstwa, a na 2 co wlozyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 13:02 Ile masz wzrostu ? jesli mozna zapytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 13:02 Zapomnialam dodac, tutaj jest osobny watek o Weselu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=64171865 Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 13:06 174 a i dodam umiem szyc ale nie mam jakos pomyslu chetnie doradze sie dzis Was, ale czy tam znajde jakies fotki czy raczej tylko porady ogolnie siedze na forum kobieta a tu weszlam dzis przypadkowo Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 13:09 Ojejciu, ja mam 176 cm :) I nie rozumiem Twojego problemu, ze sukienki sa za krotkie ... Gdbys miala z 185 cm wzrostu to bym to rozumiala, ale 174 ?! Jakie sukienki Ci sie podobaja ? jaki kroj ? Ciezko wklejac kilkadziesiat sukienek, nie znajac Twojego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 13:14 mieszkam w malym miescie uwierz jest problem, lubie ladne rzeczy czasem dziwne nawet poszarpane, zaloze chetnie kwiatki itp, zeby bylo wesolo nie lubie monotoni szarzyzny( tą mam na codzien ze wzgledu na prace), napewno do kolana mam tez niezly biuscik moze stad tez problem bo 100cm no to juz cos wiesz, czasem jak zakladam zwykla bluzke wygladam jak sex bomba a tego nie chce gora skromna, dol szalony Odpowiedz Link Zgłoś
nikanna Re: Co na poprawiny...? 12.08.07, 14:27 Witam. strój na poprawiny powinen być dobrze przemyślany. wszystko zależy od tego jakiego rodzaju to mają być poprawiny. Jeżeli jest to po prostu drugi dzień wesela z obiadem i tańcami to sukienka-może być mniej oficjalna niż pierwszego dnia (ale fason to już musisz wybrać sama, cięzko doradzac nie wiedząc co lubisz). Natomiast jeżeli na poprawiny przewidziane są różne zabawy, konkursy itp. to z własnego doświadczenia radzę ubrać spodnie i wygodne buty. Niejednokrotnie widziałam panie w pięknych kreacjach bez ramiączek, które cały drugi dzień trzymały góry sukienek, a te w krótkich cały czas je obciągały, znowu rozkloszowane ciągle się podwijają - zwłaszcza jak trzeba kłaść się na podłodze, biegać. Sprawę załatwią jakieś eleganckie spodnie i ładna góra-może być trochę ekstrawagancka. ostatnio na weselu widziałam panią, która fantastycznie wyglądała w białych spodniach i ciemnozielonej tunice na ramiączkach długości do kolan. Życzę udanej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś