kasica_k 14.08.07, 02:07 Zdegustowana kombinacja nieciekawego designu, marnej jakosci i wysokich cen w polskich sklepach bucianych mam pytanie: kupujecie buty w sklepach netowych? W Polsce, za granica? Sa jakies ciekawe, ktore wysylaja do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sayouri Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 02:10 ja kupilam raz...trampki...bo w moim miescie takich dostac nie moglam... niestety szybko sie rozlecialy....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 08:30 w polskich nie, ale w zagranicznych mi sie zdarza. najczesciej firm, ktorych buty mialam okazje juz mierzyc (chociaz czasem rozmiarowka rozni sie nawet z sezonu na sezon). staram sie wybierac sklepy, ktore pokrywaja koszty zwrotow - buty to niestety nie staniki i listem wyslac sie ich nie da, zwlaszcza ze najczesciej trzeba je odeslac wraz z pudelkiem ;). calkiem fajne buty (markowe i no name'y) widzialam na stronie la redoute (wysylaja do polski tylko z laredoute.fr), ale jeszcze u nich nic nie zamawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 09:59 Kupujecie, na razie 2 pary: na Allegro i w VintageShopie. Z obu jestem bardzo zadowolona, bo w żadnym sklepie bym takich nie upolowała. Odpowiedz Link Zgłoś
angis.zvaigzde e-buty.pl 14.08.07, 10:34 tam kupiłam ostatnio dwie pary fajnych butów. odkryłam podobno polska markę Marisha, b. mi się podobają ich butki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc ... 14.08.07, 11:03 Ja kupuje z niemieckich sklepow internetowych, wiec znam tylko takie, poza jednym polskim : www.butyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Wysylka do Polski - ciekawostka. 14.08.07, 11:05 www.luxlux.pl/artykul/4235/wysylka_do_polski Skopiowane : Gdy internetowy sklep nie ma opcji wysyłki do Polski, nie oznacza to jeszcze, że zakupy stają się całkiem nierealne. Ze względu na coraz większe zapotrzebowanie i zainteresowanie zakupami w zagranicznych sklepach wirtualnych, powstało kilka serwisów pośredniczących w wysyłce zakupionych towarów do nabywcy. Jeden z takich serwisów, US Pack, znajduje się pod tym adresem: uspack.pl/. Firma ta bezpiecznie realizuje przesyłki z amerykańskich sklepów - tych, które nie wysyłają do Europy lub do Polski. Mechanizm jest prosty: płacąc w sklepie, jako adres odbiorcy podajemy adres firmy, a ona po otrzymaniu zlecenia, za opłatą wysyła paczkę do nas. Nie jest to tania usługa - za przesłanie paczki ważącej 2 kg zapłacimy około 200 zł. Podobne usługi prowadzi firma Polamer www.polamerusa.com/. Szczegółowe informacje i wycenę otrzymamy pod adresem mailowym mailorder@polamerusa.com Usługę przesyłania paczek i listów oferuje także amerykańska firma My US - www.myus.com. Należy zarejestrować się w ich serwisie, opłacić jednorazowe wpisowe ($35/100 zł) oraz miesięczny ($15/40 zł) lub roczny abonament ($132 /370 zł). W zamian otrzymamy wirtualny amerykański adres, którym będziemy posługiwać się w sklepach internetowych, a firma za opłatą zależną od wagi ubezpieczy i prześle nam każdą przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 11:27 Kupuję w www.butyk.pl jak w Polsce jestem, i w net-a-porter.com Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 13:07 nie kupuję, bo póki co mam szczęście trafiać na ciekawe modele, ale jakbym miała kupować buty w necie to tylko ze strony office.com.uk, czy jakoś tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 17:03 kupuję na ebay.co.uk i butyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carmelli Re: TAK Campery! 14.08.07, 19:04 Kocham Campery i wlasnie kupilam kolejna pare. Gdyby nie pasowaly zawsze moge odeslac i tyle. Do Irlandii wysylaja UPS, przesylka przyszla nastepnego dnia. Gdyby ktos byl zainteresowany, to do jutra maja promocje, brak oplaty za przesylke!!:)) shop.camper.com Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: TAK Campery! 14.08.07, 19:27 Ja tez Campery. Bo numer zawsze ten sam wiec moge brac w ciemno a wybór wiekszy niz w prawdziwych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kupujecie buty w necie? 14.08.07, 19:05 Tak, ale tylko do 30zł :) Kupiłam w życiu przez Internet: a) czeszki - 25zł za parę b) rzymki - 20 zł za parę Natomiast 'poważnych' butów, np. skórzanych, na pewno nie kupiłabym przez Internet. Niestety but trzeba przymierzyć, opis nie wystarcza. O ile w przypadku trampków czy tenisówek pewne drobne niedopasowania dają się znieść, to źle leżące czółenka są po prostu do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Kupujecie buty w necie? 15.08.07, 23:27 Kupujemy, 2 razy na www.e-buty.pl, raz na allegro. Ze wszystkich zadowolona, tylko ostatnie mnie jeszcze strasznie obcieraja ale sie wyrobia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Kupujecie buty w necie? 15.08.07, 23:38 raz I sa ciut za male. Dlatego nie kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Kupujecie buty w necie? 16.08.07, 00:02 Ja kupuję na allegro, zwykle klapki. Ostatnio jednak się nacięłam i chyba na jakiś czas przestanę robić zakupy na allegro :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Sklepy 16.08.07, 00:17 Prawdę mówiąc, bardziej chodziło mi w tym wątku o sklepy, niż o allegro. Sprawdzone. I z asortymentem, którego nie ma na co drugich nogach w mieście :) Więc jakby ktoś jeszcze coś podrzucił, to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Sklepy 16.08.07, 00:21 buty musze przymierzyc i zobaczyć na stopie. W necie nie kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: Sklepy 16.08.07, 00:32 ja kupowalam na mytheresa.com i net-a-porter.com (drogo), apc.fr i frenchsole.com (baleriny). z la redoute nic nie zamawialam, ale kupowaly tam moje kolezanki (nie tylko buty) i byly zadowolone. wspomniany wyzej office.co.uk tez ma fajna oferte, chociaz sama nie nosze ich butow. niezla oferte maja sklepy amerykanskie, zwlaszcza te srednio/nisko-polkowe, ale buty wysylaja najczesciej kurierem, wiec przesylka jest droga i trzeba zaplacic clo i vat. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Sklepy 16.08.07, 01:00 Dzięki! Office już oglądałam i całkiem przypadł mi do gustu, zwłaszcza, że mam sentyment do angolskich e-sklepow ;) Ceny typu 600 euro to niekoniecznie, choc popatrzeć można :) Amerykanskie sklepy tez raczej odpadaja, szkoda mi wywalac na cla, vaty i przesylki... chetnie natomiast dorwałabym sklepik, gdzie buty, (poza tym, że są fajne) oprócz długości mają jeszcze do wyboru szerokość. W Europie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Kupujecie buty w necie? 16.08.07, 00:23 Kupiłam 2 razy na allegro i jestem zadowolona. Bardziej niż na rozmiar trzeba patrzeć na długość wkładki (sklepów internetowych to oczywiście też dotyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś