muangthai 14.08.07, 12:01 bardzo ladna,ciekawa kolekcja.sporo odwzanych polaczen kolorystycznych na jesiene szarugi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelek4 Re: Solar na jesień 15.08.07, 11:31 Wyjatkowo nie podoba mi się ta kolekcja..nudna. Chcociaz pewnie mozna wybrać jakieś pojedyncze egzemplarze, ale całość..taka nijaka /zwłaszzca te sweterki/. I na czym ma niby polegać tez zwrot w kierunku "młodsszego klienta"? Odpowiedz Link Zgłoś
balb-inka Re: Solar na jesień 15.08.07, 11:38 mi sie pododba. duzo fajnych spodnic. kilka fajnych prostych czarnych sukienek. niektore swetry sa sliczne. rzycil mi sie w oczy taki dlugi bezowy z ogromnym golfem, i jasny, wrzosowy chyba z kokardka pod szyją. oni tez maja w sprzedazy buty? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Czy Solar ma też buty? 15.08.07, 12:20 No wlasnie, te mnie to zastanowiło - bo jedne sa ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Czy Solar ma też buty? 15.08.07, 14:30 Nie maja, niestety. Z dodatkow tylko torebki, paski, bizuteria. A w ich katalogach modelki miewaja naprawde piekne buty... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ale może ich zapytajcie, czyje to buty? 15.08.07, 14:47 Firma powinna wam odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Czy Solar ma też buty? 15.08.07, 15:00 > No wlasnie, te mnie to zastanowiło - bo jedne sa ciekawe. te z paseczkiem przez srodek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Czy Solar ma też buty? 15.08.07, 20:50 Tak, oczywiście, ze tak:))))Skąd wiesz?:) Przechodziłam dzisiaj obok, aż weszłam zapytać - nikt nic nie wie, obsługa jakąś taka niekumata jakby z Matrixa, chyba nowa. Ale butów nie było, to nie ma, jak mi powiedziano:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Czy Solar ma też buty? 15.08.07, 21:01 a bo mi tez wpadly w oko:))) no i pamietam, ze tez lubisz takie retro- klimaty;) to moze trzeba rzeczywiscie jakiegos mejla do firmy napisac, jak kochanica radzi, chyba wiedza czyje buty wykorzystuja w sesjach;) a swoja droga to troche dziwne, zeby nie mieli w swojej ofercie butow, przeciez to tak jakby brakowalo jednej z wazniejszych czesci... Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Solar na jesień 15.08.07, 14:58 moim zdaniem jest wlasnie malo odwazna, raczej stonowana i klasyczna. cos tam bym pewnie znalazla- jak wszedzie, ale jakas specjalnie ciekawa to ona nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Solar na jesień 15.08.07, 22:08 Mimo żywych kolorów - jakoś smutno i skromnie. Za duże plamy jednolitej czerni przywodzą na myśl pogrzeb, a nie barwną jesień. Kilka rzeczy ładnych, ale zestawienia pokazane na zdjęciach raczej mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: Solar na jesień 16.08.07, 00:27 nie widze niczego zachwycajacego, jak co sezon solar "szokuje" nas swoim standartem, i niewazne czy ciuch jest z kolekcji sprzed 3 lat czy z najnowszej jesien-zima, i tak wszystko mozna wrzucic do jednego worka Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Solar na jesień 17.08.07, 08:32 Najładniejsze są buty, arękawki, rękawiczki i szaliki - pewnie to, czego olar nie a w kolekcji - dla mnie to głupie umieszczać taki katalog firmy , skoro jest nieprawdziwy , bo to niefirmowe dodatki;/ Odpowiedz Link Zgłoś