Gość: Marek IP: *.polkomtel.com.pl 12.07.01, 15:16 Czy ktos moze zakupil tam mieszkanie ? Co jest faktyczna przyczyna opoznienia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turtle Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 217.11.133.* 12.07.01, 16:43 wejdź na forum dodatku do gazety "dom", tam ludzie piszą mądre rzeczy na te tematy i na pewno ktoś Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 12.07.01, 21:19 Nierzetelność tej firmy była dość szczegółowo opisywana właśnie w dodatku DOM stosunkowo niedawno... nota bene: to pytanie ilustruje dość zagadkowy dla mnie fenomen - jak to jest,że ludzie nabierają się ciągle na takie firmy jak np. JW Construction przy poidejmowaniu tak ważnej decyzji jak kupno domu czy mieszkania: całkowita nieroztropność czy analfabetyzm ? ilość doniesień prasowych na temat ich przekrętów jest dostatecznie duża aby ich uniknąć, ale stale jacyś frajerzy się nabierają... Ponieważ działam w tej branży i wiem,że można dokonywać dość dobrych wyborów w tej dziedzinie, to nawet mi tych ofiar nie jest żal... Generalnie z moich obserwacji wynika,że ludzie ostrożniej i rozważniej kupują samochody (zwłaszcza używane) niż dmy i mieszkania Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjaf Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 212.69.75.* 12.07.01, 23:12 JW Construction do najgorze co może być Odpowiedz Link Zgłoś