Dodaj do ulubionych

JW Construction - osiedle Ursus

IP: *.polkomtel.com.pl 12.07.01, 15:16
Czy ktos moze zakupil tam mieszkanie ? Co jest faktyczna przyczyna opoznienia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: turtle Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 217.11.133.* 12.07.01, 16:43
      wejdź na forum dodatku do gazety "dom", tam ludzie piszą mądre rzeczy na te
      tematy i na pewno ktoś Ci pomoże.
      • Gość: Grzegorz Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 12.07.01, 21:19
        Nierzetelność tej firmy była dość szczegółowo opisywana właśnie w dodatku DOM
        stosunkowo niedawno...
        nota bene: to pytanie ilustruje dość zagadkowy dla mnie fenomen - jak to
        jest,że ludzie nabierają się ciągle na takie firmy jak np. JW Construction przy
        poidejmowaniu tak ważnej decyzji jak kupno domu czy mieszkania: całkowita
        nieroztropność czy analfabetyzm ? ilość doniesień prasowych na temat ich
        przekrętów jest dostatecznie duża aby ich uniknąć, ale stale jacyś frajerzy się
        nabierają... Ponieważ działam w tej branży i wiem,że można dokonywać dość
        dobrych wyborów w tej dziedzinie, to nawet mi tych ofiar nie jest żal...
        Generalnie z moich obserwacji wynika,że ludzie ostrożniej i rozważniej kupują
        samochody (zwłaszcza używane) niż dmy i mieszkania
        Grzegorz
      • Gość: mjaf Re: JW Construction - osiedle Ursus IP: 212.69.75.* 12.07.01, 23:12
        JW Construction do najgorze co może być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka