pyskata.dziewucha 18.08.07, 10:52 jak eksponować b. mały biust żeby ladnie wyglądał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
branzoletka Re: OT? 18.08.07, 10:55 wydaję mi się, że bez interwencji odpowiedniej bielizny się nie da :D dobrze skrojony biustonosz, lekko uwydatniający to i owo może czasem zdziałać cuda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.dziewucha Re: OT? 18.08.07, 12:57 uważam że push up'y są okropne, po co udawać że ma się biust, skoro tam go nie ma? chodzi mi raczej np o fasony w ktorych ladnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: OT? 18.08.07, 14:53 Paris ma małe ;] www.celebritystyleguide.com/?op=component&sid=22&cid=156&page=1 Ja np. mimo wielu NIE NOŚ nosze takie sukienki: www.klienci.pl/galerie/sukienka-06-3-20-600_107.jpg lubie gołe plecy i dekolt dłuuuugi ;] th.interia.pl/50,ba08135b51761934/sukienka_brazowa.jpg th.interia.pl/50,ba08135b51761934/sukienka_brazowa.jpg www.barijay.com/dress/popuppics/284bg_suntan.jpg nie mam zerowych piersi, ale mam małe ;D zresztą innych bym nie chciała :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: OT? 18.08.07, 15:40 pushupy podnoszą by sie wydawal większy biust anie sa jego imitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: OT? 19.08.07, 14:57 ja na Twoim miejscu jednak bym spróbowała, przymierzyć przecież nie zaszkodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: OT? 18.08.07, 13:22 tak jak martyna wojciechowska w big brotherze: stanik push up i o numer za mala koszula, dzinsowa bluza itp. rozpieta na wyskokosci biustu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: OT? 18.08.07, 15:45 najważniejszy jest stanik ale jesli nie chcesz to nie namawiam koszule bluzy rozpięte na wysokości biustu, bluzka w serek a pod nią druga z okrągłym dekoltem....jak sobie przypomnę co jeszcze, napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: OT? 18.08.07, 19:34 No właśnie, najważniejszy jest stanik (z odpowiednio ciasnym obwodem). I wcale nie musi być push up (swoją drogą źle dobrany push up wcale biustu nie uwydatnia, tylko go niszczy i staje się atrapą piersi). Może to forum Ci się przyda: wiekszepiersi.phorum.pl/viewforum.php?f=15 Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: OT? 18.08.07, 22:40 wszelkie falbanki, ozdóbki, korale, nadruki oraz poprzeczne paseczki na wysokości piersi. bluzki z amerykańskim dekoltem. szerokie, lejące się golfy. Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: OT? 19.08.07, 22:05 zazdroszcze ci ... nie majac wielkich piersi a takich w sam raz + troche czesto nie moge pozwolic sobie na struj kroju koszulowatego bo sie nie dopinam na piersaich :(((( a wieksze rozmiary wisza na mnie jak worek po zeimniakach Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: OT? 20.08.07, 11:07 bo ciuchy są nieproporcjonalne! po prostu ich kroje nie są oparte na modelach prawdziwych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasama1 Push up i wszelkie marszczenia, falbany... 20.08.07, 12:45 To dla małego biustu. Ale prawie wszystko dobrze leży na małym biuście i często nie trzeba wkładać stanika np do tzw. amerykańskiego dekoltu - jakoś trudno mi sobie wyobrazić wystające ramiączka, zapięcie stanika, czy też duży biust w takim fasonie bez bielizny. Cieszyć się małym biustem i już - wtedy nosi się go dumnie i wyprostowaną a to najlepiej wygląda i go eksponuje. Odpowiedz Link Zgłoś