Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krokodyle rasy polo

20.08.07, 21:14
    krokodyle są super, a jakie fajne sklepy na Lazurowym Wybrzeżu np. w
    Mento, Antibes i Nicei.
    Obserwuj wątek
      • gibenrath marka dla "aspirantów" 20.08.07, 22:56
        znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych z
        średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża

• michaelm3 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 01:37
          gibenrath napisał:

> znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych z
          > średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża
          >

I to wszystko dlatego, że nie stać cię na zwykłą koszulkę za 100 ojro.
          • age.kruger Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 08:49
            michaelm3 napisał:

> gibenrath napisał:
            >
            > > znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych
            > z
            > > średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża
            > >
            >
            > I to wszystko dlatego, że nie stać cię na zwykłą koszulkę za 100 ojro.

a mnie zajeżdżają wiochą wszyscy, którzy ubierają się w ubrania z widocznym logo.
            • commonbe Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 09:22
              No i właśnie z tym mamy w Polsce wielki problem. Wszystko się musi komuś z czymś
              kojarzyć, nie możesz nosić już właściwie nic, bo buty sportowe sa dla dresiarzy,
              koszulki polo Lacoste zajeżdżają wiochą, w japonkach chodzą geje, itp. itd...
              Proponuję więcej luzu...
              • larousse1982 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 10:22
                Popieram!Niestety "wiochą zajeżdżają" autorzy takich postów. Polo
                Lacoste to przede wszytkim świetna jakość.
                • eizo111 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 11:07

mi nie przeszkadza że te koszulki są w pastelowych kolorach
                  nie przeszkadza że mają widoczne logo
                  nie przeszkadza że są "nieużyteczne" (koszulka polo to ani koszula ani tiszert)
                  chodź każdy z tych powodów je dyskwalifikuje

natomiast przechadzając się po warszawie widze kto i "jak" nosi te koszulki
                  i obwieszczam wszem i wobec to zajeżdża wiochą!!!!!! wiochą maxymalną!!!!!!!!!!

co do ceny do we francju są po 60 - 65 euro za równowartość tego w polsce
                  (powiedzmy między 50 z 70zł) można kupić jakąś koszulkę w H&M, diverse,
                  reservedetc
                  czy te sklepy to ma byś snobizm????
              • disa Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 10:23
                o nie !!
                jestem gejem!!

;]

a co do tematu lubie ich koszulki ;]
                • gibenrath krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Waw 21.08.07, 11:48
                  są to studenci marketingów, zarządzań, socjologii lub prawa na Łazarskich i
                  podobnych para-studiach, można ich spotkać jak kują do sesji przesiadując w
                  kawiarenkach na Nowym Świecie; znani są z tego, że świetnie płacą za
                  korki(podczas których korepetytor ogranicza się do czytania podręcznika na głos)

nosiciele Lacoste występują też na prawie na UW, z tym że wśród wieczorowych
                  oczywiście, spotkasz ich w BUW, w tzw. szklarni(chyba że akurat są w kawiarnii
                  obok), mają tam swoją oazę, do sesji kują cały boży rok, łącznie z wakacjami,
                  będą świetnymi prawnikami:)
                  • inecita Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 12:37
                    Czyli ja i mój chłopak to straszna wiocha :PPPP
                    Lubię krokodylka, podoba mi się zwyczajnie to logo ze zwierzakiem,
                    mam w dupie czy to snobizm czy nie, przede wszystkim te koszulki się
                    nie spierają w odróżnieniu od wywołanego powyżej HaMa.
                    Przy okazji: nigdy nie byliśmy studentami Łazarskiego, nie siedzimy
                    na Nowym Świecie, studiując kulturoznawstwo BUW omijałam szerokim
                    łukiem, nigdy nie brałam korepetycji, oboje wykonujemy tzw. wolne
                    zawody i generalnie straszne bzdury tu wypisujecie moje drogie.
                    P.S. Nie mam zwyczaju chodzić po Warszawie i dzielić ludzi na
                    kategorie tych, którzy noszą Lacoste, tych co wolą Jackpota i tych
                    co preferują szmaty z Reserved przypisując im z góry prawdopodobne
                    kierunki studiów... . Heh, straszna wiocha (ze tak uzyje waszej
                    nomenklatury) w tym naszym polskim grajdołku... . Na całym świecie
                    przychodzą i odchodzą mody i snobizmy, bo MODA zawsze ma coś ze
                    SNOBIZMU i nie ma w tym nic złego, a kto tego nie rozumie nie wiem
                    co robi na forum MODA

• eizo111 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 13:33
                      hahahaha

lacoste ma tyle wspólnego ze słowem moda co ze słowem snobizm

a m nie chodziło wcale o licealistów i studenciaków
                      większość "nosicieli" lacoste w warszawie to ludzie po 30 zarówno kobiety jak i
                      mężczyźni

jak wyglądają ciężko pisać generanie są dwa typy:
                      1 - tacy którzy wyglądają jakby polówka lacoste kupiona za 320zł to połowa ich
                      pensji (stare dżinsy/spodnie garniturowe, tanie buty, zaniedbana cera i włosy,
                      reklamówka w dłoni) - jednym słowem element aspirujący :DDD
                      2 - ehh szkoda gadać noworuscy poprostu :(((

• eizo111 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 13:43
                        3 - napakowani dresiarze/macho ci mają postawiony kołnierzyk koszulka jest
                        koniecznie różowa/żułta/błękitna noszą biżuterie jasne dżinsy i pantofle z
                        czubami :PPP
                        • sneeper_1 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 14:38
                          w cholere złodziejstwo i żerowanie na tworzeniu iluzji

na dowód zostawiłbym obraz surrealistki Toen (cerminowa)
                          castilio de la' coste
                          ...znajdżcie sobie winternecie
                          • sneeper_1 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 14:40
                            oni wcale nie płacą za te ciuchy
                            czuby płacą
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka