lasart 20.08.07, 21:14 krokodyle są super, a jakie fajne sklepy na Lazurowym Wybrzeżu np. w Mento, Antibes i Nicei. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gibenrath marka dla "aspirantów" 20.08.07, 22:56 znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych z średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża Odpowiedz Link Zgłoś
michaelm3 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 01:37 gibenrath napisał: > znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych z > średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża > I to wszystko dlatego, że nie stać cię na zwykłą koszulkę za 100 ojro. Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 08:49 michaelm3 napisał: > gibenrath napisał: > > > znaczy dla aspirujących przedstawicieli tzw. średniej-średniej lub nowych > z > > średniej-wyższej; mi krokodyl wiochą zajeżdża > > > > I to wszystko dlatego, że nie stać cię na zwykłą koszulkę za 100 ojro. a mnie zajeżdżają wiochą wszyscy, którzy ubierają się w ubrania z widocznym logo. Odpowiedz Link Zgłoś
commonbe Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 09:22 No i właśnie z tym mamy w Polsce wielki problem. Wszystko się musi komuś z czymś kojarzyć, nie możesz nosić już właściwie nic, bo buty sportowe sa dla dresiarzy, koszulki polo Lacoste zajeżdżają wiochą, w japonkach chodzą geje, itp. itd... Proponuję więcej luzu... Odpowiedz Link Zgłoś
larousse1982 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 10:22 Popieram!Niestety "wiochą zajeżdżają" autorzy takich postów. Polo Lacoste to przede wszytkim świetna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 11:07 mi nie przeszkadza że te koszulki są w pastelowych kolorach nie przeszkadza że mają widoczne logo nie przeszkadza że są "nieużyteczne" (koszulka polo to ani koszula ani tiszert) chodź każdy z tych powodów je dyskwalifikuje natomiast przechadzając się po warszawie widze kto i "jak" nosi te koszulki i obwieszczam wszem i wobec to zajeżdża wiochą!!!!!! wiochą maxymalną!!!!!!!!!! co do ceny do we francju są po 60 - 65 euro za równowartość tego w polsce (powiedzmy między 50 z 70zł) można kupić jakąś koszulkę w H&M, diverse, reservedetc czy te sklepy to ma byś snobizm???? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: marka dla "aspirantów" 21.08.07, 10:23 o nie !! jestem gejem!! ;] a co do tematu lubie ich koszulki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Waw 21.08.07, 11:48 są to studenci marketingów, zarządzań, socjologii lub prawa na Łazarskich i podobnych para-studiach, można ich spotkać jak kują do sesji przesiadując w kawiarenkach na Nowym Świecie; znani są z tego, że świetnie płacą za korki(podczas których korepetytor ogranicza się do czytania podręcznika na głos) nosiciele Lacoste występują też na prawie na UW, z tym że wśród wieczorowych oczywiście, spotkasz ich w BUW, w tzw. szklarni(chyba że akurat są w kawiarnii obok), mają tam swoją oazę, do sesji kują cały boży rok, łącznie z wakacjami, będą świetnymi prawnikami:) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 12:37 Czyli ja i mój chłopak to straszna wiocha :PPPP Lubię krokodylka, podoba mi się zwyczajnie to logo ze zwierzakiem, mam w dupie czy to snobizm czy nie, przede wszystkim te koszulki się nie spierają w odróżnieniu od wywołanego powyżej HaMa. Przy okazji: nigdy nie byliśmy studentami Łazarskiego, nie siedzimy na Nowym Świecie, studiując kulturoznawstwo BUW omijałam szerokim łukiem, nigdy nie brałam korepetycji, oboje wykonujemy tzw. wolne zawody i generalnie straszne bzdury tu wypisujecie moje drogie. P.S. Nie mam zwyczaju chodzić po Warszawie i dzielić ludzi na kategorie tych, którzy noszą Lacoste, tych co wolą Jackpota i tych co preferują szmaty z Reserved przypisując im z góry prawdopodobne kierunki studiów... . Heh, straszna wiocha (ze tak uzyje waszej nomenklatury) w tym naszym polskim grajdołku... . Na całym świecie przychodzą i odchodzą mody i snobizmy, bo MODA zawsze ma coś ze SNOBIZMU i nie ma w tym nic złego, a kto tego nie rozumie nie wiem co robi na forum MODA Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 13:33 hahahaha lacoste ma tyle wspólnego ze słowem moda co ze słowem snobizm a m nie chodziło wcale o licealistów i studenciaków większość "nosicieli" lacoste w warszawie to ludzie po 30 zarówno kobiety jak i mężczyźni jak wyglądają ciężko pisać generanie są dwa typy: 1 - tacy którzy wyglądają jakby polówka lacoste kupiona za 320zł to połowa ich pensji (stare dżinsy/spodnie garniturowe, tanie buty, zaniedbana cera i włosy, reklamówka w dłoni) - jednym słowem element aspirujący :DDD 2 - ehh szkoda gadać noworuscy poprostu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 13:43 3 - napakowani dresiarze/macho ci mają postawiony kołnierzyk koszulka jest koniecznie różowa/żułta/błękitna noszą biżuterie jasne dżinsy i pantofle z czubami :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 14:38 w cholere złodziejstwo i żerowanie na tworzeniu iluzji na dowód zostawiłbym obraz surrealistki Toen (cerminowa) castilio de la' coste ...znajdżcie sobie winternecie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: krótka charakterystyka nosicieli Lacoste w Wa 21.08.07, 14:40 oni wcale nie płacą za te ciuchy czuby płacą Odpowiedz Link Zgłoś