mrocznaja 23.08.07, 08:48 hej, wiecie coś o factory w poznaniu? budują i budują, a kiedy otwarcie? byłam w tym we wrocławiu i jest ekstra, mam nadzieję, że to poznanskie będzie większe. macie jakieś info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: nowe centrum outlet poznan 23.08.07, 08:56 w którym miejscu to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: nowe centrum outlet poznan 23.08.07, 10:18 z tego co mi wiadomo poznańskie outlet buduje sie ...w Luboniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina o tutaj info 23.08.07, 10:19 www.aplusd.pl/lubon-poznan-factory-outlet-neinver.html Odpowiedz Link Zgłoś
korpulencja Re: o tutaj info 31.08.07, 13:40 o właśnie, gdzieś mi to forum zaginęlo. 5 września czyli za kilka dni, będzie otwarcie. ciekawe, co szykują :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Otwarcie w Luboniu ma byc ponoć 3 września... 31.08.07, 14:02 Firma, w której pracuję będzie tam miała outlet Nike i mówili mi, że otwarcie ma być 3-go, ale może wystąpić opóźnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina 5 wrzesien 05.09.07, 09:42 otwarcie jednak dzis, w sumie z pracy mam blisko, mogłabym sie wybrać ale czuje ze dzisiaj tam beda tłumy.. jesli jednak ktos by sie wybrał to prosze o relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata dojazd z centrum 05.09.07, 11:39 jak tam dojechac z centrum? Jakis autobus czy tramwaj dojezdza ? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: dojazd z centrum 05.09.07, 11:48 nie wiem czy do samego outletu, ale na pewno jezdzi i przystanek ma niedaleko pajo 56, L1, LA (te dwa ostatnie to komunikacja lubońska translub) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: dojazd z centrum 06.09.07, 07:12 56 to numer autobusu, jedzie z górczyna do lubonia a pajo, to takie hmm centrum handlowe w luboniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: dojazd z centrum 09.09.07, 00:32 i co forumki? ktoras byla? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: dojazd z centrum 09.09.07, 12:59 Podbijam temat. Kto był? Jakie sklepy tam są? Jade jutro do poznania na pare dni i chce wiedziec, czy warto sie tam wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: dojazd z centrum 10.09.07, 08:14 Aleksia ja nie byłam, ale kolega z pracy był, czesc sklepów jeszcze nie otwarta, podobno pierwszego dnia było mnóstwo ludzi, teraz nie jest już źle, w niektórych sklepach podobno prawdziwe okazje np. levis w innych- puma- ceny jak w normalnym sklepie.. moze sie wybiore w tym tygodniu to sie opowiem szerzej w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiaczek Re: dojazd z centrum 10.09.07, 15:07 Byłam w tym centrum. Narazie czynna jest tylko część sklepów. Moje spostrzeżenia: Wybór, powiedziałabym, umiarkowany. Uważam że w innych poznańskich sklepach znaleźć można sporo ciekawszych ciuszków. Tymbardziej, że ceny też są dość porównywalne - tańsze ubrania są poprostu nieładne, wygladające na tak zwane ostatki (moje zdanie.) Udało mi się jednak taniej kupić jeansy Levisa oraz sweterek Tatuum. Widziałam buty Pumy - choć bardzo ładne, to po "normalnych" cenach. Być może kiedy otwarte zostaną wszystkie sklepy, moje wrażenia będą lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś