martino_bianco 25.08.07, 14:24 Witam ! Mam pytanie do was, co sądzicie o różowej koszulce polo Lacoste,gdyż zastanawiam się nad kupnem takowej rzeczy ?? Czy taki kolor pasuję dla mężczyzny itp ?? Czekam i dziękuje na wasze opinie :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 14:29 Ja nie moge patrzeć na facetów w różu - koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 14:45 jeśli chodzi o kolor to nie jest aż taki mocny róż, tylko taki jasny/blady, gdyż właśnie taki kolor mnie interesuje :) A jasny róż lubisz u facetów jeśli chodzi o np. koszulke polo, czy raczej ogólnie ?? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 14:49 Nie jest ważne co ja lubię a co nie :) to Ty będziesz w tym chodził Ja tylko piszę, że osobiście nie toleruje żadnego różu u facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 14:50 Ok, dzięki za twoją wypowiedz :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
szmeksik Re: Kupić niech kupi, byle nie różowe. 25.08.07, 14:40 a co Tobie bedzie przeszkadzal chlopak w rozowym polo:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Kupić niech kupi, byle nie różowe. 25.08.07, 14:43 Mnie nie będzie przeszkadzał :) Po prostu różowy kolor jest bardzo niemęski i jak dla mnie facet w różu wygląda komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 15:22 Nie znosze facetow w rozu, chociaz ostatnio widzialam jakiegos w polowce w brazowo-rozowe paski i musze przynac ze wygladalo calkiem interesujaco, nie mowie ze fajnie, ale na pewno o wiele lepiej niz sam roz. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 15:47 nie szkoda Ci 300 zł na różową koszulkę? przecież jesteś facetem, tak? taki kolor stanowczo nie pasuje dla MĘŻCZYZNY, no chyba że jesteś "meszczysną". Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 15:50 Moj maz ma dokladnia taka koszulke i bardzo dobrze w niej wyglada chociaz nie jestem zwolenniczka rozu na mezczyznach;) To klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 15:56 a ile ty masz lat dziecko ze slowo polo musisz koniecznie ze slowem lacoste laczyc? jakies niedowartosciowanie markowe? samo slowo lacoste ma rzucac na kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:21 dziecko ?? ja mam 25 lat, a pytasz czego lacoste ?? bo mi się podoba taki kolor oraz marka :) lubię ją :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:22 'czego lacoste' a po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:27 'co "czego lacoste" po jakiemu to ': o co tobie chodzi ;], bo jakoś nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:29 nie dziwi mnie to lacoste tez nie wszystkie luki zakrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:32 mam parę rzeczy tej znanej firmy, i jestem zadowolony. a temat założyłem bo zastanawiałem się czy warto kupić, jak w temacie koszulkę. mi się ta firma podoba, jeśli Ci się nie podoba to twoja sprawa. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Różowe polo Lacoste 27.08.07, 15:18 nie przejmuj sie tralalumpem - jest zgryzliwa, bo przechodzi menopauze Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:31 hehe ostatnio gdziesz mi smignal przed oczami artykul o tej marce wiec pewnie o to chodzi hehe, w polsce lacoste tez jest dla wiesniakow :), jak nosilem polki lacoste z '86 to bylo cos a teraz kazdy wiesniak moze miec wiec to bez sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:36 ehhh... założyłem ten temat z zapytaniem czy taki kolor koszulki bedzie mi pasowal, a nie zeby ktos pisal ze "nosilem polki 86', a teraz kazdy wiesniak moze miec". wiec chyba nie na temat. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:40 nie wzdychaj jak stara baba, mam w szafie rozowa, ale tydzien po kupieniu zobaczylem dwoch wisniakow w takich i stwierdzilem o ja pie.. nie ma takiej opcji abym ja nalozyl Odpowiedz Link Zgłoś
martino_bianco Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 16:43 spoko, to tak od razu trzeba pisać :)) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
megiibraun Re: Różowe polo Lacoste 27.08.07, 20:25 dziewice napisał: > ale tydzien po kupieniu > zobaczylem dwoch wisniakow w takich masz racje, te różowe koszulki Lacoste są bardzo popularne... Praktycznie w każdym clubie można spotkać kogoś w takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: moj kolega swietnie wyglada w rozowym n/m 25.08.07, 16:57 moj maz ma rozowe(wlasnie taki blady roz) i czerwone polo lacoste. kupuj smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 17:12 bardzo nie lubię bladego różu niezależnie od płci, więc jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 19:34 Pewnie ze mozesz, czemu nie ? W zeszlym roku na wakacje widzialam co drugiego faceta ubranego w rozowa polowke Lacoste badz innej firmy ( Esprit itd ) i jakos nikt nie robil z tego problemu, w tym roku mniej, choc tez widywalam. Mam na mysli nie typowy Pink, ale " Rosa " ten delikatny. O taki : pics.esprit.de/Shop/PicDestStyleZoom/N32610_661.jpg Tylko na Boga, nie stawiaj sobie tego kolniezyka :P Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 19:36 Mialo byc kolnierzyk, a nie kolniezyk :P Mala literowka. Pasowac bedzie do jeansow, ale jak ktos nosi bojowki to tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 19:42 Moj malzonek nosi do ciemnoszarego garnituru lub do jeansow po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 20:30 a ja lubię róż na facetach, chyba nawet bardziej, niż na kobietach. uważam, że pokazuje, iż taki mężczyzna ma dystans do siebie i nie ma problemu ze swoją męskością, nie musi nikomu niczego udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:23 Kup śmiało, bedzie dobra do jeansów. Odpowiedz Link Zgłoś
marwiksa Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:28 nie lubię jak mężczyźni ubierają się na różowo poza tym nie rozumiem tej dziwnej mody na rzeczy Lacosta pomysleć, że wystarczy dolepić do najbardziej przeciętnej koszulki z możliwych krokodylka i już budzi to w ludziach jakiś owczy pęd co drugi chłopak wałęsający sie po Chmielnej nosi takie polo i pewnie uważa, że jest super wystylizowany może pomyśl o jakiejś innej koszulce, jeśli juz koniecznie musi być różowa... Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:44 A dlaczego niby róż ma być nie męski ? Co za zacofane myślenie :/ A do autora wątku : jeśli chcesz kupić i wiesz że będzie Ci w tym dobrze, to kup ! Tylko prawdziwi mężczyźni wkładają różowe rzeczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:51 no wlasnie zapomnialam pokrzepic autora watku :) NOS NA ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:53 tunczyczekk napisała: > > p > ! Tylko prawdziwi mężczyźni wkładają różowe rzeczy ;] wow! czy masz na mysli to samo co ja mam na mysli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:50 Popieram cledomro - tylko w takim zasciankowym kraju jak Polska mozna uslyszec, ze rozowy to niemeski kolor i fuj i pedalski, a w przypadku lacoste -gejowski ;). Tutaj oczywiscie puszczam wielkie oko, bo homofobem nie jestem, wysmiewam tylko mentalnosc. Moj konkubent - 100 proc. facet wlasnie dla zgrzewy nosi przylegajace rozowe polowki, co fajnie wygladaja na wyrzezbionym ciele (trenuje sztuki walki). A co do snobizmu na lacoste - hmmmm.... niedlugo jade do Stanow i zapewne zakupie w TJMaxxie kilka takowych za 6.99$ wiecej nie dam ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 22:58 paleta kolorów jest tak bogata, że doprawdy nie mam pojęcia dlaczego wyskoczyłes z tym różem. jak dla mnie totalny obciach. to co dzieje się od jakiegoś czasu, to jakaś kompletna paranoja. kobiety stają się coraz bardziej męskie, a mężczyźni kobiecy. noszą jakieś dziwne fryzury, farbują włosy, ubierają różowe koszulki, kupują mnóstwo kosmetyków, depilują się.. porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
szmeksik Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 23:12 ok co do farbowania wlosow sie zgodze ale depilacja i uzywanie kosmetykow to raczej higiena a nie moda Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 23:22 oczywiście. wszystko jest znosne, ale z umiarem. nie wyobrażam sobie, żeby mój facet depilował sobie nogi i owłosienie na klatce (chyba ze byłby kolażem). nie wyobrażam też sobie, żeby spędzał przed lustrem więcej czasu ode mnie, nakładał maseczki i chodził co 2 tyg do kosmetyczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 20:26 wprawdze mój mąż ma owłosione nogi ale klate gładką jak skóra niemowlaka do tego kupił sobie dziś różowa koszulke w pull and bear... --------- Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 00:00 suonce89 napisała: >to co dzieje > się od jakiegoś czasu, to jakaś kompletna paranoja. kobiety stają > się coraz bardziej męskie, a mężczyźni kobiecy. noszą jakieś dziwne > fryzury, farbują włosy, ubierają różowe koszulki, kupują mnóstwo > kosmetyków, depilują się.. porażka. Święte słowa ;)) Od dłuższego czasu zupełnie zatraca się kobiecość, kobiety chcą pełnić funkcje zarezerwowane dotąd dla facetów (choćby największa w historii liczba kobiet chętnych np. do służby w wojsku), przy jednoczesnym wymieraniu męskości - wyglądu, o czym napisała już suonce, oraz innych cech jak np. zdecydowanie(tego najbardziej brakuje mi u większości spotykanych mężczyzn :) ). Osobiście nie trawię zniewieściałych facetów. A co do polo, to ja nie lubię koloru różowego zarówno u kobiet, jak i mężczyzn i facet w różowej koszulce wg mnie wygląda obciachowo i nie ma to nic wspólnego z dystansem do siebie i męskości. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 00:39 straszne, ktoś powinien tego zakazać, naprawdę. ale wierzę, że przy odrobinie szczęścia znajdziesz gdzieś prawdziwego mężczyznę, pachnącego prawdziwym męskim potem, chodzącego w prawdziwych męskich strojach i traktującego kobiety po męsku. wiesz, każdemu to, co lubi. mnie nie kręcą ludzie, którzy operują takimi pojęciami, jak prawdziwa kobieta i prawdziwy mężczyzna, ale na pewno są tacy i takie, którym to odpowiada - tylko dlaczego narzucać innym swoje przekonania? dla wszystkich jest miejsce na świecie, na szczęście, dla tych w różowych koszulkach i dla tych w siateczkowych podkoszulkach też. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 01:12 >straszne, ktoś powinien tego zakazać, naprawdę. ale wierzę, że przy odrobinie > szczęścia znajdziesz gdzieś prawdziwego mężczyznę, pachnącego prawdziwym męskim > potem, chodzącego w prawdziwych męskich strojach i traktującego kobiety po > męsku. Jeżeli to jest męskość Twoim zdaniem, to wybacz...bo ja tu jej w ogóle nie widzę. > dla wszystkich jest miejsce na świecie, na szczęście, dla tych w różowych > koszulkach i dla tych w siateczkowych podkoszulkach też. Owszem i całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 18:24 polecam zaznajomienie się z terminem "ironia", może wtedy zrozumiesz, o co chodziło mi z tą męskością. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Różowe polo Lacoste 25.08.07, 23:07 w remake'u Alfie'go Jude Low wygłaszał podobna kwestie, że "prawdziwi mężczyźni, świadomi swojej męskości nie boja sie różowego" czy jakoś tak hehe ale mój Narzeczony za Chiny nie włoży nic różowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 00:36 och, ja uwielbiam jude law :). w różowym i bez ;). Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 05:51 Ostatnio baldy roz u facetow jest bardzo modny i nie tylko na koszulkach polo, ale rowniez na zwyklych koszulach. Kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 09:47 W poprzednim poscie napiasalam, ze blady roz to klasyka, koszulki polo i koszule meskie. Nosi sie je od dawna we Wloszech na przyklad, w UK kazdy facet ma rozowa koszule i nie tylko tam. Moze czas sie rozejrzec wokol. Nie wiem czy ktos pamieta polska mode sprzed okolo 10-15 lat na wrzosowo-fioletowe garnitury noszone przez bardzo meskich niedomytych panow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 09:53 rozowe polo lasoste- fajne ale dla kobiety... dla faceta bym wybrala inny kolor, bo roz do faceta mi nie pasuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 09:56 aa i teraz sie wczytałam dokładniej- wiesz wystarczylo napisac samo polo nikogo tu nie interesuje czy lacoste czy nie ;] o to chodzi wiekszosci ale ty chyba nie zrozumielaes Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 10:48 To, że różowe to pół biedy, chociaż uważam, że lepsza fuksja niż majtkowy róż, ale polo?! I jeszcze z postawionym kołnierzykiem? ojoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Różowe polo Lacoste 26.08.07, 18:36 dla mnie rózowy to absolutnie niemeski kolor:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Różowe polo Lacoste 27.08.07, 15:16 dwa lata temu, we wloszech, byly modne rozowe koszulki na facetach, ale lacoste jest out, nosi sie raczej fred perry Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Jak ci sie podoba, to kup ! 27.08.07, 17:43 wiem o jaki roz ci chodzi, bo kupilam takie polo mezowi... oburzyl sie , ale przymierzyl. jest brunetem i w tym kolorze wyglada swietnie, mimo, ze sam twierdzi, ze tak samo pieknie by wygladal gdyby przeciagnal sobie przez glowe gacie jakiejs grubej baby... no comment, nie wiecej dyskutowalam... polo wyladowalo na ebayu. szkoda, bo bardzo ladnie mu w nim bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Jak ci sie podoba, to kup ! 27.08.07, 17:48 Lacoste jest out ? Wiesz, sa tacy, dla ktorych lacoste nigdy nie byl IN, a kupowali ze wzgledu na jakosci i to, ze Lacoste wymyslil pierwsze polo na swiecie :) Oczywiscie dla tej ktegorii ludzi, Lacosta zaklada sie kort, na wakacyjne piesze wycieczki lub w week end. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Jak ci sie podoba, to kup ! 28.08.07, 11:34 jak najbardziej out- typowe polo dla wapniakow Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Jak ci sie podoba, to kup ! 28.08.07, 12:01 no, nie wiem... osobiscie mam inne spostrzezenia, ale to pewnie dlatego, ze nosza autentyczne, a nie z krokodylem, ktory gryzie sobie ogon... Odpowiedz Link Zgłoś