krzysiek1042 07.09.07, 10:01 Mam pytanko . Co sądzicie o tym płaszczyku ,w formie prezentu? Wydaje się być praktyczny... www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.360..-966.2&pr=18825 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:04 Chcesz komus kupic plaszczyk bez mierzenia ? Nie radzilabym, to nie skarpetki, trzeba przymierzyc. Poza tym ten przez Ciebie zalinkowany w ogole mi sie nie podoba i do tego jest z bonprix - a milych rzeczy o tej firmie wysylkowej nie slyszalam ... Takze jestem na Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:09 Nie napisałem ,że kupuję bez mierzenia. Pytam po prostu o fakturę i krój płaszcza . Czy jest ok ? Już kupowałem w Bonprixie i jestem zadowolony ,więc próbuję dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:07 1.Paskudny kolor 2.sredni fason 3.Nie wiadomo jak z jakoscia-plaszcz to powazna sprawa,trzeba wziac do reki material z ktorego go uszyto,zobaczyc jak lezy w ramionach,czy nie opina sie na biodrach itp.To nie bluzeczka niestety;) 4.A tak wogle to masz pewnosc,ze ucieszy osobe obdarowana?Tego typu prezenty sa bardzo ryzykowne.Niby zawsze mozna zwrocic,ale to i krepujace dla obdarowanej i nieco klopotliwe dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:10 nie znosze okreslenia 'praktyczny' w odniesieniu do prezentow, a zwlaszcza ubran. bialy kolor nie ma nic wspolnego z praktycznoscia ;) plaszczyk jest brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:14 cioccolato_bianco napisała: > nie znosze okreslenia 'praktyczny' w odniesieniu do prezentow, a > zwlaszcza ubran. Taktaktak!Wg mnie prezenty powinny byc przede wszystkim piekne.Niech bedzie to co,co obdarowanej osobie sie spodoba,a z roznych wzgledow sama sobie by tego nie kupila Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:29 bardzo fajny nawet sie nie zastanawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:32 plaszczyk jako prezent to super sprawa ale nie ten! fason ma sredni, z jakoscia hmmm za te cene nie spodziewaj sie cudow jak chcesz kupic praktyczny prezent to moze lepiej zarowke albo baterie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 10:40 nie-niebieska napisała: > jak chcesz kupic praktyczny prezent to moze lepiej zarowke albo baterie Gdyby takiej zarowce ,czy baterii towarzyszylo naprawde fajne uzasadnienie,to czemu nie?Ale to juz chyba najwyzsza szkola jazdy. Tak troche Ot.Szkoda,ze prezenty kupuje sie zazwyczaj w ostatniej chwili,bez pomyslu,zastanowienia o czym ten ktos marzy.Niestety widze to po mojej mamie-o prezentach przypomina sobie w wieczor przed,wiec najczesciej daje koperte,inni kupuja sto piecdziesiata bombonierka,choc jest sie na diecie,a kolezanki moej (wiekowej juz cioci)wciaz obdarowuja mydelkami typu palmolive i dezodorantami.I nie jest to kwestia pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 11:29 płaszczyk nie za bardzo mnie się podoba, bardziej przypomina szlafrok niż właśnie płaszcz. poza tym płaszcz to nie choćby sweter i lepiej go przymierzyć zanim się kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:05 ciesze sie ze to nie ja bede tą obdarowaną tym prezentem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:16 Nie lubie dostawać ciuchów - rzadko ktoś trafi w mój gust. Później noszę takie cudo wbrew sobie, żeby nie zrobić komuś przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:17 A co do płaszczyka to wyglada jak szlafrok, szczególnie przez te frędzelki jak od mopa. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:41 malange napisała: > A co do płaszczyka to wyglada jak szlafrok, szczególnie przez te > frędzelki jak od mopa. ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:39 Ciuchy , bielizne i buty nalezy przymierzyc. Osobiscie nie rozumiem kupowania zdalnie. Zawsze mam poczucie, ze w worku bedzie siedzial kot... Co do praktycznosci prezentow. Uznaje tylko prezenty praktyczne a plaszczyk sie w tej kategorii miesci. Pod warunkiem, ze nie bedzie to prezent "niespodzianka". Jesli kobieta pokaze paluszkiem i powie "tak to ten i zaden inny to tak , w innym wypadku nie ryzykowalaby. A plaszczyk chyba niezbyt modny. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:43 moze i praktyczny, ale brzydki. nie kupuj krzysiek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Płaszczyk na prezent ? 07.09.07, 13:44 tam sie nie kupuje ciuchow bylo wiele watkow na temat jakosci ciuchow z katalogow wysylkowych mam tez watpliwosci co do praktycznosci bialego plaszcza :) ciezko dogodzic babie ciuchem bez przymierzania Odpowiedz Link Zgłoś