fox_girl 10.09.07, 19:17 jakiej firmy polecacie ;) chodzi mi by były najlepiej skrojone i doskonale leżały;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:22 W moim przypadku na posterunku zawsze trwa Esprit. Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:23 nie mialam jeszcze jeansów tej marki. jak wygladają cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:30 Różnie. Te z nowej kolekcji zazwyczaj koło 400 zł, ale są i takie za 300 (mam na myśli regularne ceny). Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:34 Ja jestem zadowolona :). Mam kilka par, nie rozciągają się, nie spierają (w każdym razie nie za szybko), częste prania nie powodują u nich wyglądu ściery do podłogi, są wygodne i co dla mnie najważniejsze: skrojone na kobietę, a nie chłopca, który w talii ma tyle, co w biodrach. Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:36 dziekuję raz jeszcze ;)) za obszerną wypowiedź;) będę musiała sie przejść i takowe poprzymierzac Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:38 Nie ma za co ;). Kiedyś świetne jeansy kupowałam też w Benettonie, ale od roku co tam wejdę, to bida z nędzą ;). Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:39 Podpisuję się pod wszytskim co napisała lunalovelight. Dodam tylko, że podoba mi się jeszcze to jak uszyte są biodrówki - z tyłu są tak wycięte, że przy siadaniu/kucaniu nie ma szans by ktoś zobaczył Twoje pośladki (przy czym wyglądają normalnie). Jak dla mnie najlepsze jeansy - prawie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:44 Co do biodrówek espritowych: zgadzam się :). Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:44 Esprit jest ok :) Z innych, to bym indian rose, powszechny diesel, rock&republick i dosc smieszne w fasonach boss orange, dorzucila :) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: jeansy ;) 10.09.07, 19:56 diesel jest drogi;( najczęściej kupuję levisy bo najlepiej na mnie leżą ale chciałabym odmiany Odpowiedz Link Zgłoś