sowa_46 A ja myślałem, że to Michael Jackson 06.10.07, 05:31 tak "piękną polszczyzną" wypowiada się w mediach :-))) Polska to już nie ma czym się chwalić tylko jakieś zakurzone chochoły wyciąga spod szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: LOL n/t 06.10.07, 10:45 Jej styl ubierania wskazuje na ogromne problemy emocjonalne i niską samoocenę. Na dodatek jest brzydka jak noc listopadowa. Mogę jej tylko współczuć. Zamiast szarogęsić się na salonach powinna udać się do dobrego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
boska_rita Re: Nelly Rokita 06.10.07, 10:43 Nelly Rokita dziś w "Super Ekspressie" (wywiad na 1,5 strony, głównie o jej stylu) - ciekawsze kwiatki: - "Już moja mama mówiła: >Dziecko, ubierasz się dziwnie<. Wie pani, w Niemczech kobiety nie są tak eleganckie. Ja dopiero w Polsce usłyszałam, że skarpetki i szpilki nie pasują do siebie"; - "Mój mąż życzy sobie falbanek. I czerwonego koloru. Czasami ulegałam falbankom"; - (dziennikarka pyta o białą sukienke, w której Nelly R. chodziła 3 dni z rzędu). Rokita: "Cieszę się, że zapytała pani o tę sukienkę. Dostałam ją w prezencie od przyjaciółki Justyny. Tak bardzo polubiłam tę sukienkę, że nosiłam ją, aż się zabrudziła"; - (pytanie, dlaczego ubiera się w lumpeksach) "...lubię rzeczy z historią. Jeśli coś wybiorę, to sobie tak myślę: >Kim była właścicielka? Skoro lubimy to samo, to chyba byłysmy podobne<. Poza tym w lumpeksach... bo nie mam pieniędzy" (i następuje opowieść o tym, że Nelly ma książki i stare pianino, córka poznała bogatego chłopaka w Hiszpanii i nie chciała go przywieźć, bo się chyba wstydziła, że rodzice tacy ubodzy); - "Lubię buty. Na nie mogę wydać pieniądze. I kapelusze, mam trzy. (pytanie: tylko trzy?) Po co mi więcej, przecież dwu naraz na głowę nie włożę. Chociaż nie. Chciałabym mieć jeszcze biały, borsalino. Miałam, ale go zniszczyłam, bo czyściłam sama". Tekst jest przez SE reklamowany na pierwszej stronie jako "wywiad roku":) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Nelly Rokita 06.10.07, 10:54 Hmmm...Może i jako kobieta to ona jest sympatyczna, nei ma powodu, zeby twierdzić , ze nie jest, bo w sumie jest . Taka kobieta, co z Tobą w Warzywniaku pogada itp. No ale...Do polityki zdecydowanie sie nie nadaje , poza tym, jesli już wprowadzamy sie na salony, to absolutnie TRZEBA zrobić coś z jezykiem! Mieszka w Polsce już wystarczajaco długo, natomiast robi błędy wynikające z braku odpowiedniej ilosci słownictwa - ja sie absolutnie nie zgadzam, ze to jest wynik tego, ze nie potrafi - jej po prostu bardzo brakuje nauczyciela i rozmów , z ludzmi, którzy będą poprawiać, a nie - będą udawać, ze wszystko ok. W zasadzie - nei mam pojęcia , co było powodem wpakowania Rokity do PiS-u - chęc rozbicia tej partii od srodka przez pokazania jakie hece mozna robić? No bo to było raczej swiadome posunięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
bajader Re: Nelly Rokita 06.10.07, 11:01 Super baba!!! bo inaczej jej nazwać nie mogę. Szczerość (aż do bólu) godna meliniary, nie obrażając meliniary! No cóż, Nelly zachciało się żyć bogato, więc się pcha do polityki. Aż strach pomyśleć, że Taka może rządzić w naszym kraju mlekiem i miodem płynącym (ha, ha). KOMPROMITACJA, aż mi Jana żal. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Nelly Rokita 06.10.07, 11:14 ingeborg napisała: > Jak wam się podoba jej styl? Kapelusze, rękawiczki koronki... Nie wyrosla z czasow studenckich w Niemczech. Ale to nie jest jej styl, to styl pewnej grupy, demonstracyjnie korzystajacej ze sklepow z uzywanymi rzeczymi. Odpowiedz Link Zgłoś
calamity88 Belly Rakieta :D 06.10.07, 11:15 śliczna jest. Oryginalna taka. Ponoć ostatnio polubiła różowy i nawet sprowadziła sobie odpowiednią kreację z New York: bujdy24.pl/?p=46 dobrą imprezą też nie wzgardzi: bujdy24.pl/?p=42 swój chłop z tej Belli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojec Re: Nelly Rokita 06.10.07, 12:09 jeśli ktoś nie wie co to jest kicz -to należy właśnie tą panią pokazać!-KICZ I STATU NASTENDI!! w czystej postaci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Re: Nelly Rokita 06.10.07, 15:28 Typowy styl rosyjskiej "artystki", czyli kobiety snobujacej sie na boheme. Zero samokrytycyzmu, zato marzenie o "byciu dama", co w pojeciu prowincjonalnej Rosjanki polega na noszeniu kapeluszy i koronek. Żalosna prowincjuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Oczywiście kicz. To, że pytasz, źle o świadczy o 06.10.07, 16:25 tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Nelly Rokita 06.10.07, 18:00 jak dla mnie to jej styl sugeruje, ze Nelly lubuje sie w cross- dressingu z Jasiem; Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Nelly Rokita 06.10.07, 18:02 Dorobi się w polityce i nakupuje sobie więcej kapelusiów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop Re: Nelly Rokita 07.10.07, 14:32 Najbardziej szokuje to, że kandyduje do Sejmu. Z tego co dotąd mówiła o swoich poglądach wynika, że poza deklaracjami,że chce walczyć o prawa kobiet - na żaden temat, ani nawet na ten, nie ma sprecyzowanego żadnego zdania. Moim zdaniem powinna raczej spróbować kariery w reklamowaniu odzieży dla kobiet w średnim wieku na głębokiej prowincji... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigluty Re: Nasza Szkapa i Łysek z pokładu Idy... 06.10.07, 21:47 No już chyba dość czasu poświęconego tej kompletnie nic nie znaczącej, chorej kobiety. Dla niej, najważnieszy jest tel.komórkowy i laptop, czym się chwaliła w pierwszym dniu swojej " niby " pracy. Totalne dno !!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda nas, Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Szkapa trojańska ... 07.10.07, 22:21 Która przysłuży się PiSowi jak koń. Jeśli chodzi o jej styl to kicz jest też stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Nelly Rokita 07.10.07, 14:47 Hmmm... Przyznam, że wcześniej kojarzyła mi się bardzo pozytywnie ze stylem retro (koronki, zaboty, kapelusze), ale po obejrzeniu większej ilości jej zdjęć stwierdzam, że chyba pospieszyłam się z pochlebną opinią. Owszem, czasem wygląda super, np. tu: www.gazetawyborcza.pl/51,75480,4511748.html?i=6 ale czasem... Jedno jest pewne: o wiele bardziej lubię na nia patrzeć niż jej słuchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita21 Re: Nelly Rokita 07.10.07, 15:53 Wygląda jak wygląda ! Tyle tylko, że jest zbyt egzaltowana w swoich wypowiedziach. Uważam, że w naszym kraju jest sporo wspaniałych kobiet, które bardziej doskonale mogłyby nas prezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
drhackenbusch Re: Nelly Rokita 07.10.07, 18:23 O tym czy to jest bezguście zadecyduje Szymon Majewski Show :D chyba,że będzie się bał tknąć człowieka Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Nelly Rokita 07.10.07, 22:03 nie znoszę tej kobiety, zwłaszcza od momentu, kiedy jest w PiS-ie. Nie ma absolutnie nic do powiedzenia, ale tacy ludzie są widać mile widziani w tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Nelly Rokita 08.10.07, 09:29 Dlaczego prezydent mianował Nelly swoim doradcą? - Bo na jej tle Fotyga wygląda na prawdziwego dyplomatę. Odpowiedz Link Zgłoś
cebromek kapelusz ujdzie, pod kapeluszem pustka... 08.10.07, 09:59 kobieta straszy wyrazem twarzy, gdy przemawia na konwencji. po tylu latach popijania kawy z Tuskiem pluje na niego w najlepsze. klimakterium pomieszało jej w głowie... ciekawe jak ona to uzusadnia? wtedy była głupia, czy teraz jest głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
bahmat Re: Nelly Rokita 08.10.07, 10:21 Po co te idootyczne pytania i rozczulanie się nad błazenadą Nelly, jedne kobiety chodzą w chuścinach, inne w kapeluszach, inne w beretach nie tylko mocherowych, nad Panią Nelly nie ma się co roszczulać, bo nie jest ona politykiem, żal tylko, że odszedł Jan Maria, który jak się okazało był pantoflarzem, Jego żona nigdy nie zrobi kariery politycznej, a nawet jak będzie miała niewielkie poparcie, to można tylko przypisać temu, że wyborcy lubią słuchać jak się taka dama infantylnie wygłupia, a potem jak trzeba będzie to i tak kaczory ją potrafią pernamętnie skompromitować, tylko Jana żal. Odpowiedz Link Zgłoś