ingeborg 20.09.07, 18:15 Jak wam się podoba jej styl? Kapelusze, rękawiczki koronki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryfka81 Re: Nelly Rokita 20.09.07, 18:18 Mnie się bardzo podoba. A z tymi kapeluszami to się z mężem dobrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Nelly Rokita 20.09.07, 18:20 Nie podoba ale moze patrze przez pryzmat jej obecnej kariery :-/ p. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Dno , syf..... 06.10.07, 21:00 Nie da sie tego wynalazku sluchac , o patrzeniu nbie wspominam . Jeszcze pol biedy , gdyby mowila z sensem , ale glupoty ktore klepie ssa dowodem niedorozwoju umyslowego . Moze dobrze pierze , prasuje i gotuje . Jelsi tak , to fajnie . Fajnie , ale w domu , nie na salonach . Odpowiedz Link Zgłoś
przemadrzala_lala Re: Dno , syf..... 07.10.07, 22:22 szkoda gadać mi szczerze mówiąc zawsze wydawała się dziwna i jakby odrobinę niezrównoważona, samo to że Jana Marię chciała... ------- nawszystkichplaszczyznach.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Nelly Rokita 20.09.07, 18:28 ja tez niestety nie jestem obiektywna w jej temacie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Nelly Rokita 20.09.07, 18:51 jak ją zobaczyłam w wiadomosciach bez kapelusza-nie poznalam kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Nelly Rokita 20.09.07, 18:59 Kobieta dosyc ladna, ale nigdy specjalnie nie zwracalam uwagi na jej styl. Podejrzewam, ze lubi klasyke. Odpowiedz Link Zgłoś
homard Re: Nelly Rokita 05.10.07, 18:54 Coś potwornego, taka wiejska baba próbująca zgrywać dame. Całosc przeysowana i karyturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Nelly Rokita 20.09.07, 19:11 Kapelusze - fajnie, odważnie Nie podobają mi się natomiast jej rękawiczki koronkowe np. w programach telewizyjnych Nawet ładna kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nelly Rokita 20.09.07, 19:51 Ze względu na antypatię osobistą, nie jestem w stanie obiektywnie ocenić jej wyglądu. Kapelusze drażnią mnie u niej jeszcze bardziej, niż u jej męża. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Nelly Rokita 21.09.07, 09:00 nessie-jp napisała: > Ze względu na antypatię osobistą, nie jestem w stanie obiektywnie ocenić jej > wyglądu. Kapelusze drażnią mnie u niej jeszcze bardziej, niż u jej męża. Ja tak jak nessie;) > Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Nelly Rokita 20.09.07, 20:15 tu ładnie wygląda deco10.blox.pl/resource/rokita3.jpg ludzie.wprost.pl/G/pics/0/99/99863/m.jpg a tu już normalnie-nie tak fajnie gala.onet.pl/_i/nr39_05/nr_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: Nelly Rokita 05.10.07, 16:27 ze jak, ze ladnie?? o rany, ale mozna miec rozne gusta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: Nelly Rokita 20.09.07, 22:42 www.tabaszewski.info/wp-content/uploads/2007/01/janinelly.jpg tu fajnie co do stylu - ostatnio pod tym wzgledem pewien portal mocno ja krytykował... sama nie wiem co mysleć - czasem bardzo fajnie, a czasem strach patrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Nelly Rokita 21.09.07, 08:50 ja tak jak magda. przy czym zaznaczam, ze tragedia odnosi sie nie tylko do stylu ubierania sie, ale rowniez do stylu bycia i tego co ta pani ma do powiedzenia ;) zgadzam sie natomiast, ze ze swoim malzonkiem stanowia DOBRANA pare ;> Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Nelly Rokita 21.09.07, 08:55 ja dokładnie, exactly tak jak ciocco :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Nelly Rokita 21.09.07, 09:36 zarowno jezeli chodzi o sposob bycia i poglady, jak i stroj Nelly R. to tragedia. fryzura rodem z lat 80tych, czerwonych kapelusz (podczas konferencji prasowej), koronkowo-badziewne zakiety, o rekawiczkach nie wspomne etc. po prostu Miss Bezguscia. Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: Nelly Rokita 05.10.07, 16:20 gdyby nie wklejone linki, przyznam ze bym sie nie wypowiadala, bo rzadko panstwa R widuje (tv nie ogladam), no ale ze takei pocieszne zdjecia na wyciagniecie reki, to az zal nie zgodzic sie z czekolada;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Nelly Rokita 06.10.07, 16:15 magdaksp napisała: > dla mnie tragedia Przypomina wygladem aktorke z "Barw Ochronnych".Grala studentke chyba z Anglii. Nawet podobnie mowila i baardzo sie dziwila.Bo byla z normalnego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Re: Nelly Rokita 06.10.07, 17:02 Cos ci sie, myszko, pokreciło. Postac z "Barw ochronnych" byla rzeczywiści z normalnego swiata, natomiest Eliena Arnold jest Rosjanka. To, ze jest podobna do konia, bynajmniej nie jest dowodem, ze nim jest naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Nie jest Rosjanką, tylko Niemką 06.10.07, 18:20 Pochodzi z niemieckiej rodziny osiadłej w XIX wieku w Gruzji. Jej ojciec został aresztowany przez stalinowskie władze, a następnie zesłany na Syberię do Czelabińska, gdzie zmuszony był pozostać przez kilka lat. Zwolniony w 1948, został dyrektorem tamtejszego przedsiębiorstwa transportowo-naprawczego. Gdy Nelly miała 9 lat, jej rodzina przeniosła się do Frunze (obecnie Biszkek) w Kirgizji. W 1976 cała rodzina przeprowadziła się do Republiki Federalnej Niemiec. Rodzice i brat Nelly osiedlili się w Hanowerze, ona sama zaś w Hamburgu, gdzie studiowała historię, germanistykę i filologię słowiańską. Zna sześć języków, mówi biegle po polsku (z akcentem rosyjskim)[1]. Tak napisano w Wikipedii. A co do ubierania się - to nie ubieranie, tylko przebieranie pozbawione gustu w stylu aktorki ze spalonego teatru (prowincjonalnego). Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Re: Nie jest Rosjanką, tylko Niemką 07.10.07, 11:00 Jesli rodzina, choćby pochodzenia niemieckiego, mieszka od stu lat w Rosji, trudno tych ludzi nazywać Niemcami. Niemcami rzeczywiscie nagle okazali sie, kiedy zaistniała mozliwość, tak jak dla naszych Ślazaków, wyrwać sie z obozu sowieckiego na Zachód. Wykształcenie, zwłaszcza lingwistyczne pani Elieny budzi podziw, ale i zastanowienie. Wiele mowilo sie w swoim czasie o jej zwiazkach z KGB Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Nelly Rokita 21.09.07, 09:40 Właśnie w DDTVN jakiś stylista się wypowiadał na temat stylu tej pani, hehe. Pokazywali jej różne zdjęcia- no po prostu tragedia, np. białe skarpety do letniej, zwiewnej sukienki, do tego te ohydne kapelusze. Tfu- okropieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Nelly Rokita 21.09.07, 09:54 nie moj styl ja tam lubie nowa mode Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Nelly Rokita 21.09.07, 10:18 styl teatralny (z podrzędnego teatru). marna imitacja młodej beaty tyszkiewicz. nie ta klasa. www.art-navigator.com/europe/poland/film/tyszkiewicz/foto/enter.jpg www.fabianski.com.pl/felietony/foto/Beata_Tyszkiewicz.jpg a tak na marginesie... szkoda, że kobietom zaangażowanym politycznie tak daleko do katarzyny herman w serialu "ekipa". Odpowiedz Link Zgłoś
anika313 Re: Nelly Rokita 21.09.07, 10:23 Nie mogę ani na nią patrzeć, ani jej słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaaaa Re: Nelly Rokita 21.09.07, 13:08 żona p Jana Rokity(byłego czynnego działacza PO), ostatnio dosyć popularna przez swoją(może uzgodnioną z mężem) decyzję przyjęcia stanowiska doradcy prezydenta ds kobiet. prezydent - brat bliźniak premiera - partia rządząca, z poglądami trochę sprzecznymi z partią męża p.Nelly Mąż przez decyzję żony wycofał sie z polityki. Na temat p Rokity - nie podoba mi się jak wygląda ani to co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: a kto to jest?? n/t 03.10.07, 11:56 zona swego meza jak wyglada kazdy widzi, ale lepiej niech nic nie mowi wspolczuje wam doradcy prezydenta do spraw kobiet www.tvn24.pl/1204,1,kropka_nad_i.html Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Styl Nelly Rokity: kiczowaty czy oryginalny? 03.10.07, 11:17 zyciegwiazd.onet.pl/54694,0,1,styl_nelly_rokity_kiczowaty_czy_oryginalny,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pusta_literatka nie jestem fanką tej pani, 05.10.07, 12:59 więc pewnie też nie jestem obiektywna. dla mnie kicz. graciarnia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Nelly Rokita 05.10.07, 14:45 ostatnio ogladalam z mama wiadomosci, mama jej nie znala, pierwszy raz ja widziala i o niej slyszala, i gadala wtenczas o straszeniu dzieci prze tuska bodajze, ale nei daje glowy bo polityke mam daleko w odwloku, i mama na to ze ta baba jaga nie wie nic o straszeniu, bo pewnie nie ma lustra i z ta fryzura a`la bocianie gniazdo i z taka twarza i kreacja teatr powinien jej placic grube pieniadze za granie przez nia wlasnie czarownicy na przedtawieniach dla dzieci, bo lepszej do tej orli nie znajda Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Nelly Rokita 05.10.07, 16:42 Oryginalny kicz. Dowod totalnego zakompleksienia i samouwielbienia. I to wszystko na trzezwo.. Zgroza jakas!... Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Nelly Rokita 05.10.07, 17:23 Ma kobieta charakter i to widać. Mnie się jej styl podoba, jest jedyny w swoim rodzaju. Przynajmniej nie jest nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Nelly Rokita 05.10.07, 17:38 pomieszanie kiczu z orginalnoscia. jest to banalne i u ludzi z wyrobiona estetyka jest to obojetne. przypominam, ze jest to rosyjska niemka. wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Re: Nelly Rokita 05.10.07, 17:46 Ludzie !Komu taki przebieraniec z wystającym uzębieniem może się podobac?Rokita nie miał wyboru.z KGB nie ma żartów!Nelly to brzydka,głupia baba i kompletne bezguście! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nelly Rokita 05.10.07, 18:35 ingeborg napisała: > Jak wam się podoba jej styl? Kapelusze, rękawiczki koronki... Nie podoba. Kicz,zasciankowość,prowincjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
brebre Re: Nelly Rokita 05.10.07, 18:52 kapelusze zniosę, rekawiczi też ale skarpetek frotte do szpilek nie dam rady. po prostu nie dam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaw Re: Nelly Rokita 05.10.07, 18:59 Mnie się nie podoba, nie nadążam za nią gdy o czymś mówi. Nie rozumiem jej. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nelly Rokita 05.10.07, 19:41 ingeborg napisała: > Jak wam się podoba jej styl? Kapelusze, rękawiczki koronki... Tak jak jej inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigluty Re: Nelly Rokita 05.10.07, 21:03 tak naprawdę b.dobrze się stało dla PO,że "taka kobitka" , w swej głupocie przenisła sie do PIS-u . PIS już pewnie dzisiaj żałuje, że ją gwałcił na to przejscie do siebie. Totalna kompromitacja N.R. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Nelly Rokita 06.10.07, 10:27 Takie są, nieciekawe, skutki pozowania gęsi na łabędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nelly Rokita 06.10.07, 11:45 takajednaania napisała: > Takie są, nieciekawe, skutki pozowania gęsi na łabędzia. Skoro wzorem jest kaczor pozujący na orła. Odpowiedz Link Zgłoś
bajader Re: Nelly Rokita 06.10.07, 10:52 Jestem kobietą i wstydzę się widząc TAKĄ reprezentantkę kobiet. Nigdy nie pogodziłam, i nie pogodzę się z tym, że "znane nazwiska" otwierają wiele drzwi, i w tym przekonaniu będę trwać. Czyżby nie było mądrych kobiet, które nie kompromitowałyby tak okrutnie żeńskiej części społeczeństwa!? Abstrachując od urody Nelly, ale jej styl wysławiania się, ta beznadziejna nieświadomość tego, co mówi, jest nie do przyjęcia. Myślę, że taka osoba jako reprezentantka kobiet, nie mówiąc o jej przyszłości jako kobiety polityka, to wielka kompromitacja nas, kobiet właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Zapach Amerykańskiego Południa 05.10.07, 21:56 I dyskretny urok burżuazji. Mnie się podoba. Ten rosyjski akcent dodaje jej takiej arystokratycznej nutki. A ubiera się szykownie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigluty Re: Zapach Amerykańskiego Południa 05.10.07, 22:20 Chyba to sama napisałaś o sobie N.R !!! Odpowiedz Link Zgłoś