oodareczkaoo 21.09.07, 16:04 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9acd77b574e96bc6.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oodareczkaoo Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 16:05 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9acd77b574e96bc6.html Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 18:39 chyba lepiej byłoby gdyby były całkowicie płaskie..ten obcas jest niefortunny wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 19:56 a mi akurat takie się podobają... nawet z tym obcasem, co prawda nie wiem czy sama nie poskręcałabym sobie kostek na nich, bo mam tendencję do jakiegoś krzywego stawania... dokładnie takie rozważam cały czas, tylko czarne... no i nie wiem... a z jakiego sklepu są Twoje? i czy są skórzane? Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 20:45 khumbamelala są z allegro i nie skórzane Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 20:47 mi też nie podoba się ich obcas i to że nie są skórzane (nie wiem czy nie wyglądają ceratowo) natomiast ich krój i kolor bardzo mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
oolenkaa1 Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 21:11 niee! widac odrazu ze tandetne , kiepski materiał no i ten koszmatny "obcas" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Kupić czy nie?? 22.09.07, 20:06 yyy.... nie bardzo. ale może na Twojej nodze jakoś będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 16:09 Napisze jeszcze że na mnie będą napewno luźniejsze i mam zamiar wkładać w nie spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 16:18 Podobają mi się takie "sflaczałe" cholewki, ale obcas zupełnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 19:10 najbardziej podoba mi się kolor:) a tak poważnie, jeżeli nie jesteś na 100% przekonana, to nie kupuj, tylko poczekaj na takie, w których "się zakochasz" Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kupić czy nie?? 21.09.07, 19:55 obcas jest kaczy, niestety i zupelnie nie pasuje do tego stylu butow...poszukaj lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
by_niebo Re: Kupić czy nie?? 22.09.07, 18:45 ja też bym kupiła. czy one nadają się na zimę? tzn czy są wystarczajaco ciepłe? Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Re: Kupić czy nie?? 22.09.07, 20:44 Hmmm.. nawet ładne są tylko ja bym wolałą zeby byl inny obcas albo zeby byly wogóle płaskie Odpowiedz Link Zgłoś
marigola Re: Kupić czy nie?? 22.09.07, 22:57 Świetne.., znakomicie nadają się do wszelkiego rodzaju pracy w terenie. Sprzyja temu zwłąszcza świetnie zaprojektowany obcas, który spełnia swą funkcję w kałużach i bagienkach unosząc stupke ponad lustro wody. Również na budowie sobie super poradzą, gdyż "ich" nijaki kolor szarości znakomice będzie się komponował z rozlanym betonem. Zastanawia mnie tylko jedno- czy one na pewno będą wygodne podczas wykonywania tak uciążliwych prac do jakich zostaly stworzone- bo o tym szczególe ich projektant chyba zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: Kupić czy nie?? 23.09.07, 19:37 marigola ta wypowiedź świadczy o Tobie :P przecież pytałam o rade a Ty wypisujesz jakies bzdury ale dzięki za poświecenie Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusiag Re: Kupić czy nie?? AVon 24.09.07, 17:46 Witam zkorzystam z tego pytania Proszę o zdanie czy któraś z was ma lub widziała ten zestaw Avon nowy katalog str.36 Czy warto inwestować ponad 80 zł w to jak wygląda na zdjęciu cudo? www.pl.avon.com/PRSuite/e-katalog/katalog11.html Odpowiedz Link Zgłoś
panna_migotka86 Re: Kupić czy nie?? AVon 24.09.07, 18:42 kaczusiag, nieee .! I mowie to jako konsultantka Avonu. Miałam okazje zapoznac sie z całą kolekcją wisiorkow/torebek/kolczykow w biurze na szkoleniu. I przykro mi to powiedziec, ale nie warte swojej ceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusiag Re: Kupić czy nie?? AVon 25.09.07, 12:14 Cześć Panno migotko 86 Bardzo Ci dziękuje za opinie na tematy tego kąpletu. (baardzo mi się spodobał w katalogu, a pozatym bedzie mi pasował do sukienki jaką sobie kupiłam na wesele) sama nie wiem co robić mogę zamówić cały komplet troszkę taniej niż w katalogu. Nie mam czasu żeby szukać czegoś podobnego po sklepach. Wiem że można kupic taniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kupić czy nie?? 25.09.07, 12:21 kozaki z szarej ceraty? Nie kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś