catalonka 24.09.07, 16:31 Czy nikt już nie produkuje halek! zakupiłam ostatnio wełnianą sukienkę i pojawił się problem - czepia się rajstop. Czy ktos wie gdzie mozna zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala1212 Re: halka 24.09.07, 16:36 mialam to samo! Jakis czas temu bardzo wytrwale szukalam halki i nie znalazlam. Skonczylo sie tak, ze mama dala mi swoje panienskie halki, ktore trzbe bylo dopasowac (wygladaja bdb, chyba mama ich nie nosila). W kazdym razie strych albo szafa babci to sa dobre miejsca, w sklepach sie halki nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: halka 24.09.07, 16:43 O kurczę, a ja sobie dzisiaj kupiłam też wełnianą spódnicę i chcę obciąć halkę którą owa spódnica posiada bo wydaje mi się że mnie jakoś tak pogrubia ta halka...Może jednak się nad tym zastanowię? Odpowiedz Link Zgłoś
catalonka Re: halka 24.09.07, 16:50 Lepiej się zastanów. Nie wiem czy nie wybiorę się do krawcowej, bo halka jest mi niezbędna :( Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: halka 25.09.07, 09:07 ja też poszukuje halki i to jest nielada problem... na allegro coś widziałam, ale tylko w rozmiarach 40+... no i znowu nisza na rynku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: halka 25.09.07, 12:26 Swego czasu widziałam halki ( a raczej półhalki, nie wiem czy tak sie nazywa takie same "spodnice") w Marks&Spencer. Nawet sie zastanawiałam nad kupnem ale makabrycznie drogie mi sie wydały. Ale nie pamiętam ceny, a mogło byc to odczucie subiektywe;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwenfrewi Re: halka 25.09.07, 21:54 www.allegro.pl/item246577503_marks_spencer_halka_85b.html Odpowiedz Link Zgłoś
catalonka Re: halka 29.09.07, 21:16 nie przepadam za zakupami przez siec, tak naprawdę nigdy nie wiesz co dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: halka 29.09.07, 22:51 znalazłam halkę zapomniamych czeluściach szafy mojej ciotki, i na dzisiaj wydaje mi się, że to jedyna możliwość odnalezienia halki ;) Odpowiedz Link Zgłoś