ak_derk 08.10.07, 09:58 szukam fioletowej torebki we Wrocławiu, żenada nigdzie nie ma porządnej torebki !!! a fiolet to ponoć kolor sezonu !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciak1 Re: szukam fioletowej torebki 08.10.07, 12:07 jeżeli szukasz skórzanej, to widziałam ładną w solarze - gdyby nie ograniczenia budżetowe, to sama bym ja kupiła :) ekologicznych jest dużo w h&m - oczywiście zakładam, że we Wrocławiu jest ten sam asortyment :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarkiina.arawis Re: szukam fioletowej torebki 08.10.07, 12:21 jeśli dobrze kojarzę torbę z solara, o której mówisz to u nas nawet nie było czarnej, a co dopiero fiolet :/ Na Wrocław rzucili wersję rudą i czerwoną :/ Poluję już przez 3 tygodnie i ciągle słyszę to samo, że zobaczymy przy następnej dostawie Fioletowych porządnych toreb u nas niet! :< Zresztą zielonej nie za 400zł też :( Odpowiedz Link Zgłoś
justka079 Re: szukam fioletowej torebki 08.10.07, 12:45 Fioletową widziałam w Diversie za jakieś 90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tarkiina.arawis Re: szukam fioletowej torebki 09.10.07, 20:29 Widziałam dziś w H&M fioletową torebkę! :D w pasażu grunwaldzkim :D Odpowiedz Link Zgłoś