peti_szapo 11.12.07, 17:26 kupiłam i tak po dwóch dniach chyba żałuję www.cogdziezaile.pl/index.php?p=4984 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: znowu buty 11.12.07, 17:35 Chyba słusznie żałujesz, też bym tak zrobiła... co najwyżej nadają się do długich, szerokich spodni... tak żeby tylko przody było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: znowu buty 11.12.07, 17:39 malange napisała: > Chyba słusznie żałujesz, też bym tak zrobiła... co najwyżej nadają się do > długich, szerokich spodni... tak żeby tylko przody było widać. zapomniałam dodać moje są czarne ale to nic nie zmnienia chyba nie umiem kupić ostatnio butów i ubrań z których po powrocie do domu byłabym zadowolona tylko jak to zmienic:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: znowu buty 11.12.07, 18:45 ojjj też bym żałowała a nie możesz ich oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: znowu buty 11.12.07, 17:53 Jak dla mnie nie takie złe, ale właśnie szare. Czarne - no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: znowu buty 11.12.07, 18:55 oj, też bym żałowała...ale przede wszystkim bym ich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: znowu buty 11.12.07, 19:31 W Venezii możesz bez problemu wymienić na inny model, więc nic straconego. Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: znowu buty 11.12.07, 20:39 meduzaa1 napisała: > W Venezii możesz bez problemu wymienić na inny model, więc nic > straconego. raczej się nie uda chodziłam w nich już w pracy ech następnym razem 10 razy pomyslę zanim kupię Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: znowu buty 11.12.07, 20:43 peti_szapo napisała: > meduzaa1 napisała: > > > W Venezii możesz bez problemu wymienić na inny model, więc nic > > straconego. > raczej się nie uda chodziłam w nich już w pracy ech następnym razem > 10 razy pomyslę zanim kupię Właśnie je obejrzałam nie noszą "znamion" używania odlepiłam tylko metki na podeszwie meduzaa1 myslisz że bedę mogła wymienić je na inne Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: znowu buty 11.12.07, 21:47 ja myślę że skoro nie widać oznak noszenia to na pewno ci je wymienią. Miałam już tak parę razy, a moja mama to kiedyś chodziła chyba z 10 razy, bo za każdym razem kiedy przyszła do domu okazywalo się, że coś jej w tych butach nie pasuje:) Panie sprzedawczynie z Venezii to już patzreć na nią nie mogły:D Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: to moze oddaj n/t 12.12.07, 15:11 nie ma zwrotow ale meduzaa1 dziekuje wymienilam na inne (że tez do głowy mi nie przyszła wymiana) z migdałowym noskiem i stożkowym obcasem (art na ich stronie 1334 czarne) link poniżej chyba nie zadziała www.venezia.pl/ jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: to moze oddaj n/t 12.12.07, 18:58 ale chodzi o te? img149.imageshack.us/img149/4642/10841557fl3.jpg Wg mnie to one nie mają migdałowego noska tylko okrągły... Poza tym, hmmm, to ja już wolałam tamte:) ale to oczywiście tylko moje zdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś