Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z cyklu gdzie znajdę

16.12.07, 18:51
    obiekt, bez którego tradycyjnie żyć nie mogę, czyli bluzę khaki?

Oraz czarne buty do kostki na płaskim ocieplane?

Dzięki z góry.
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: Z cyklu gdzie znajdę 16.12.07, 18:58
        Kochanica, mam deja vu ;).
        Co do butów, to czarne na płaski, bez ozdób (jak Cię znam) w Ecco albo... uwaga,
        na którymś z punktów Franco (?) w przejściu podziemnym przy metrze Centrum
        (ostatnio weszłam tam rzucić okiem na jedne kozaki, które z bliska okazały się
        takie sobie; rzuciło mi się tam w oczy sporo butów w Twoim stylu właśnie -
        płaskie, proste, skórzane, brązy, czerne, co chcesz... do kostki, do połowy
        łydki). Zajrzyj, mówię Ci.
        • lunalovelight Czarne, nie czerne, cholera :) n/t 16.12.07, 18:59

• kochanica-francuza Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:01
          a bluza mi się złachała.
          • lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:03
            Co do bluzy to nie pomogę, poza standardowym stwierdzeniem, że "coś" powinno być
            w H&M...
            • kochanica-francuza Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:11
              lunalovelight napisała:

> Co do bluzy to nie pomogę, poza standardowym stwierdzeniem, że "coś" powinno by
              > ć
              > w H&M...

Jest jeszcze opcja "zamówić sweter na miarę", ale znalezienie w Warszawie
              mieszanki wełny, khaki, na druty czwórki, graniczy z cudem (jak dotychczas ten
              cud mi się nie zdarzył).

W khaki nie chodzi się i kropka. Wojskowy sweter nie da się spruć i zrobić od
              nowa - wełna będzie za bardzo "powykręcana".
              • lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:14
                Zawsze sportowe rzeczy w szukanym przez Ciebie kolorze ma też Esprit (linia
                EDC), ale takich zupełnie prostych, bez nadruków raczej nie znajdziesz.
                • kochanica-francuza Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:23
                  lunalovelight napisała:

> Zawsze sportowe rzeczy w szukanym przez Ciebie kolorze ma też Esprit (linia
                  > EDC), ale takich zupełnie prostych, bez nadruków raczej nie znajdziesz.

Ja się w Esprita nie mieszczę. Ich rozmiarówka kończy się akurat oczko poniżej
                  mojego rozmiaru. Niemniej dzięki za dobre chęci.
                  • lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:28
                    No to może Marks&Spencer? Wydaje mi się, że mają tam też dział "sportowy" :).
      • pavvka Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 14:29
        Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej?
        • kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 16:33
          pavvka napisał:

> Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej?
          Nie w moim typie.
          • tequilkuk Re: Z cyklu gdzie znajdę 21.12.07, 03:19
            Sweter to nie ale oryginalne bluzy khaki z amerykanskiego demobilu fajne sa.
            Woodland juz za bardzo militarny, ewentualnie faje sa jeszcze Pustynna Burza
            ale to na spodniach wygalda lepiej.
        • kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 16:34
          pavvka napisał:

> Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej?
          Puffciuś, khaki jest moim ulubionym kolorem i BęDę go nosić, niezależnie od
          twojego nań poglądu.
          • pavvka Re: Z cyklu gdzie znajdę 20.12.07, 10:50
            A skąd wiesz, jaki mam pogląd? Ja tylko podpowiadam gdzie najłatwiej
            go znaleźć :-)
            • kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 21.12.07, 21:13
              pavvka napisał:

> A skąd wiesz, jaki mam pogląd? Ja tylko podpowiadam gdzie najłatwiej
              > go znaleźć :-)

Twój pogląd? ;-)

A co do swetra - wojskowy nie jest w moim typie, a odwojskowiony robi się
              jeszcze gorszy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka