kochanica-francuza 16.12.07, 18:51 obiekt, bez którego tradycyjnie żyć nie mogę, czyli bluzę khaki? Oraz czarne buty do kostki na płaskim ocieplane? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Z cyklu gdzie znajdę 16.12.07, 18:58 Kochanica, mam deja vu ;). Co do butów, to czarne na płaski, bez ozdób (jak Cię znam) w Ecco albo... uwaga, na którymś z punktów Franco (?) w przejściu podziemnym przy metrze Centrum (ostatnio weszłam tam rzucić okiem na jedne kozaki, które z bliska okazały się takie sobie; rzuciło mi się tam w oczy sporo butów w Twoim stylu właśnie - płaskie, proste, skórzane, brązy, czerne, co chcesz... do kostki, do połowy łydki). Zajrzyj, mówię Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:01 a bluza mi się złachała. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:03 Co do bluzy to nie pomogę, poza standardowym stwierdzeniem, że "coś" powinno być w H&M... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:11 lunalovelight napisała: > Co do bluzy to nie pomogę, poza standardowym stwierdzeniem, że "coś" powinno by > ć > w H&M... Jest jeszcze opcja "zamówić sweter na miarę", ale znalezienie w Warszawie mieszanki wełny, khaki, na druty czwórki, graniczy z cudem (jak dotychczas ten cud mi się nie zdarzył). W khaki nie chodzi się i kropka. Wojskowy sweter nie da się spruć i zrobić od nowa - wełna będzie za bardzo "powykręcana". Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:14 Zawsze sportowe rzeczy w szukanym przez Ciebie kolorze ma też Esprit (linia EDC), ale takich zupełnie prostych, bez nadruków raczej nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:23 lunalovelight napisała: > Zawsze sportowe rzeczy w szukanym przez Ciebie kolorze ma też Esprit (linia > EDC), ale takich zupełnie prostych, bez nadruków raczej nie znajdziesz. Ja się w Esprita nie mieszczę. Ich rozmiarówka kończy się akurat oczko poniżej mojego rozmiaru. Niemniej dzięki za dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Możliwe, bo butów nie znalazłam 16.12.07, 19:28 No to może Marks&Spencer? Wydaje mi się, że mają tam też dział "sportowy" :). Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 14:29 Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 16:33 pavvka napisał: > Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej? Nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Z cyklu gdzie znajdę 21.12.07, 03:19 Sweter to nie ale oryginalne bluzy khaki z amerykanskiego demobilu fajne sa. Woodland juz za bardzo militarny, ewentualnie faje sa jeszcze Pustynna Burza ale to na spodniach wygalda lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 17.12.07, 16:34 pavvka napisał: > Sweter khaki może z demobilu na wyprzedaży armijnej? Puffciuś, khaki jest moim ulubionym kolorem i BęDę go nosić, niezależnie od twojego nań poglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Z cyklu gdzie znajdę 20.12.07, 10:50 A skąd wiesz, jaki mam pogląd? Ja tylko podpowiadam gdzie najłatwiej go znaleźć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z cyklu gdzie znajdę 21.12.07, 21:13 pavvka napisał: > A skąd wiesz, jaki mam pogląd? Ja tylko podpowiadam gdzie najłatwiej > go znaleźć :-) Twój pogląd? ;-) A co do swetra - wojskowy nie jest w moim typie, a odwojskowiony robi się jeszcze gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś