tequilkuk 21.12.07, 13:18 Przyleciala wczoraj z mezem :D Zawsze o takiej marzylam. Ewentualne moralizatorki zapraszam do archiwum, swoje poglady wylozylam dosc jasno. img405.imageshack.us/my.php?image=czapa001aae6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: Czapa 21.12.07, 13:20 pasowałaby mi do kurtki ;)) jednak ze względu na jakość moich włosów na taką czapę mogę sobie co najwyżej popatrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 21.12.07, 13:22 Pokaz kurtke pliss. Bo ja sie wlasnie glowie z cyzm to nosic zeby nie przedobrzyc .. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Czapa 21.12.07, 13:31 mam taką tylko w kolorze brązowym. jak klikniesz na kwadratowe zdjęcie na dole to otwiera się w powiększeniu. www.dressup.sm/Shop/Product.asp?cdpadre=522&iddistintiva=2052 Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 21.12.07, 13:44 Fajna ale jak dla mnie za sportowa (jak sie mowi casual po polsku?). Znaczy ok ze sportowa (lubie takie) ale do tej czapy chcialabym cos bardziej klasycznego. Chodzi za mna ten plaszcz, tylko pasek bym jakis fajniejszy do niego chciala.. www.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/07A12ROAT_large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Czapa 21.12.07, 13:57 ja potrzebowałam czegoś jak najdłuższego, puchowego i z kapturem, ta spełniała wszystkie te cechy ;) moja trochę ładniej podkreśla talię niż ta na zdjęciu, może dlatego że mam malutkie xs ;) i jest wykończona prawdziwym króliczym futerkiem co jednak troszkę tej sportowości jej chyba odejmuje :) sama marzę o jakimś bardziej wyjściowym płaszczu ale z moim poziomem zmarźlactwa jest to chyba mało realne.. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:48 No fajna jest, fajna. Na szczescie mam juz 3 sportowe kurtki wiec teraz moge szalec w druga strone :D Chyba ze cos mnie powali na zaboj :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Czapa 21.12.07, 13:57 swietny ten plaszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czapa tez niezla :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:43 No swietny. Chora jestem na ten styl od bardzo dawna. Zaluje ze nie kupilam na wakacjach takich pieknych czarnych skorzanych rekawiczek za lokiec, w srodku wymoszczonych jedwbiem. Lezaly jak ulal ale cena zdawala mi sie nie do przelkniecia. A teraz ciagle o nich mysle :/ I mialabym jak ulal ... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:58 A tak w ogole to jest moj plaszcz do ktorego wzdycham : www.style.com/mystyle/mylookbooks/edit?lookbookId=mylookbook109062&iphoto=53 Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Czapa 21.12.07, 14:58 ładnie Ci w czapie :) a jeśli chodzi o płaszcze, to na szybko z TS widziałabym do niej również: tiny.pl/ptq5 lub ten tiny.pl/ptq1 Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:45 Tak, tez je zanotowalam. Top shop grows on me :D niestety daleko ale moze zaczyna mi chodzic po glowie mala wizyta u siostry po nowym roku. Kiedy sie zaczynaja wyprzedarze w Londynie ? :D Top Shop glownie, bo Mexx juz ma AFAIK :D Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 04:10 WyprzedaZe, wyprzedaZe, wyprzedaZe... I tak 100 razy jeszcze. A jeszcze maja fajne wet look spodnie a u mnie dalej nic ciekawego w tym temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Czapa 21.12.07, 13:54 Super czapa! Mam podobną, tylko trochę wyższą, ale Twoja chyba nawet bardziej mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:50 ja jestem troche w szoku ze pasuje jak ulal. Bo sie naprawde naprzymierzalam roznych,w dobrych sklepach i u kusnierza i zawsze cos bylo zle a ta kupiona na oko i lezy idealnie. Zlego slowa na chlopa nie powiem do konca roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Czapa 21.12.07, 14:19 Super czapka, ja tez chce taka! do mojego "pirackiego" plaszcza Vila pasowalaby rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:46 Ja sie na swoja naczekalam. Dwa lata w sumie od pierwszego mocnego: chce taka czapa. W koncu maz mi znalazl :D Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: Czapa 21.12.07, 21:16 Tez mam taką brązową końce futerka mienią sie fioletowo.Nosze ja do 3/4 brązowego futerka ,wiązanego wpasie szerokim pasem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Czapa 21.12.07, 21:23 może jestem skrzywiona zawodowa, ale dla mnie czapa to kara śmierci i tytuł tego wątku raczej mnie ... zmroził Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: Czapa 21.12.07, 21:57 Może jestes skrzywiona a może izawodowa.Nie wiadomo o co ci biega.To do Magdy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czapa 21.12.07, 23:12 no popatrz, ja wiem o co jej chodzi.czapa=kara śmierci. ja tak jak kochanica -czapka brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Czapa 21.12.07, 22:05 mialam kiedys podobna... nawet mam w niej zdjecie, jak sie spreze to tez wkleje uwielbiam wielkie futrzane czapy Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Czapa 22.12.07, 03:53 wklej wklej.. Mi przed oczami staje Olenka w saniach z Kimicicem :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Czapa 21.12.07, 22:17 mam taką samą ale nie wiem do czego nosic...mam tylko brązową krotką kurtkę z futerkiem, czarny elegancki płaszcz, i czerwony krotki plaszczyk....chyba za eleganckie na taką czapę...to chyba nie moj styl Odpowiedz Link Zgłoś