lady_martuszyn 30.12.07, 13:02 miłość od pierwszego wejrzenia, tylko ze wisi w szafie, bo jakoś nie mam odwagi i specjalnie okazji. aha buty przypadkowe, uprzedzam zanim zagrzmią gromy;) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08c595f3de88b491.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinki-spinki Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:07 zabrzmią gromy... ODE MNIE! bez urazy, ale ta sukienka to jak dla mnie... ulica;/ ewentualnie bal przebierańców (twarz i szyję mąką i jak Morticia z Adamsów :)... takie jest moje zdanie. przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:09 no raczej nigdzie...pewnie dalej bedzie wisiec w szafie...takie suknie mogą sobie zakładac raczej gwiazdy filmowe na różne gale i wreczania nagród a nie my zwykle śmiertelniczki :( Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:10 łomatko! dobrze w niej wyglądasz ale nie wiem, gdzie mogłabyś w niej pójść, wydaje mi się zupełnie niepraktyczna, masz w zasadzie gwaranowane, że na imprezie pokażesz więcej niż byś chciała :) gdzie w takiej kiecce? do zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:10 w takiej kiecce to tylko do lozka :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:15 a nie zalozylas przypadkiem tej kiecki tylem do przodu i ow dekolt nie powinien przypadkiem byc na plecach???? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_martuszyn Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:24 hehe, niestety niezależnie od tego, jakbym się starała, to jest front Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:20 tez bym nie miala odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:26 1. Odebrać Oscara. 2. Na kolację z 65-letnim sponsorem. 3. Bal przebierańców. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_martuszyn Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:31 nieeeeeee, sponsor mógłby mieć słabe serce;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:29 Zdecydowanie nigdzie. Albo nogi, albo dekolt, dwa grzyby w barszcz to zdecydowanie za dużo, choć bardzo zgrabnaś. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:35 Suknia ładna (świetnie w niej wyglądasz),ale jak ktoś słusznie zauważył dla gwiazdy na jakąś galę. Ja bym jej w życiu nie założyła,wymaga jednak wiele odwagi.Jak sie pojawisz w tej kreacji nie opędzisz się od wzroku facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:49 ja bym zalozyla taka kiecka na kolacje z moim facetem, pod warunkiem oczywiscie ze kolacja odbyla by sie u mnie zebysmy mieli blisko do lozka, bo ta kiecka swietnie posluzy za gre wstepna:))) --- Message of the day: Life is too short to waste your chance. Follow your soul and f*** the rest. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 13:55 ja tak jak alex ;) z domu bym w niej nie wyszła - nie miałabym odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 14:09 + buletka wina i twoj chlop bedzie w siodmym niebie kiedys chorowalam na podobna, z dekoldem na plecach i konczaca sie pod kolanem, bez ciecia z boku - w zasadzie to chyba na malo podobna Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 14:10 zapomnialam o najwazniejszym: wygladasz w niej swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 14:32 A moze cos wszysc w ten dekolt,jakas mala przerobka...chociaz nie wiem jak to bedzie wygladac...wygladasz w niej fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_martuszyn Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 14:50 dekolt da sie ujarzmić srebrną broszką, już próbowałam. a pomysł z kolacją to chyba jedyne rozwiązanie, no w najlepszym wypadku jakiś bal w stylu lat 40. w każdym razie dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 15:43 O rany, strasznie fajna, gdyby się dało ten dekolt zredukować o połowę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: gdzie w takiej kiecce?? 03.01.08, 11:49 lady_martuszyn napisała: > tfu! 20. Nie nie nie,wlasnie 40 tak jak pisalas wczesnie(por Rita Hayworth www.imdb.com/gallery/mptv/1196/Mptv/1196/0742_2024.jpg?path=gallery&path_key=0038559) A w sukni wygladasz slicznie,choc nie praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 19:36 no wlasnie nawet jak zepniesz kiecke broszka i ta dekolt bedzie powazny (i wyciecie nie mniej) i jedynie na jakies super-okazje bedzie sie nadawac, ale i tak obstawiam ze na randke ze swoim facetem najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 19:12 Wow. Wyglądasz super. A gdzie się w takiej kiecce wybrać? W tej wersji to chyba tylko romantyczna kolacja w domu. Ale jeśliby dekolt spiąć jakąś broszką albo założyć coś pod spód (choćby jakiś stanik - nieraz tancerki tak występują), to można i gdzieś do ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa sesesesesese 30.12.07, 19:23 Rozumiem Twoja miłość :D i165.photobucket.com/albums/u79/disol/kiecka-1.jpg wiem wyszlam strasznie, ale zmeczenie MILION :] ja używam broszki :D mozna na różne gale w niej biegać :D Ja w niej byłam na finale Miss FTV w Turcji i na kolacji ze swoim Love i na weselu :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa powiekszenie 30.12.07, 19:27 i165.photobucket.com/albums/u79/disol/KIECKA1-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sesesesesese 30.12.07, 19:34 pomysl zbroszka ok-jednak mozna ja nosic nie tylko do łózka:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda -;))):) 30.12.07, 20:30 disa, a ten elegant w bialych adidasach ... to na ktorej z wymienionych imprez ? -;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: gdzie w takiej kiecce?? 30.12.07, 19:37 wyglądasz super i faktycznie metoda broszki wg Disy jest dobrym pomysłem. suknia na gale i bale :) życzę więc takich okazji w najbliższym czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: jak J.Lo 31.12.07, 01:28 Ale J.Lo bezwstydnica miała przezroczystą, ta czarna jest przy niej skromniutka :) Tak czy siak, to co widzę, o wiele bardziej podoba mi się u lady_martuszyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: jak J.Lo 31.12.07, 18:07 właśnie tak sobie pomyślałam że to zestawienie pokaże Autorce wątku, że jej sukienka jest zupełnie nie-bezwstydna ;) mi tam się na J.Lo też podoba, ale czarna ładniejsza. no i figura też:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_martuszyn Re: jak J.Lo 02.01.08, 12:22 podobna myśl nie śmiała mi nawet przejść przez głowę z racji swej bezwstydności;D -- Odpowiedz Link Zgłoś
lady_martuszyn Re: jak J.Lo 31.12.07, 13:08 oj nieee, jakoś wolę moją własną:) Disa, mimo zmęczenia rzekomego- którego nie widać, nota bene - wyglądasz genialnie w tej sukience Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 11:00 kiecka tylko na rozdanie oscarow. masz ladna figure i biust, sama bym takie chciala miec. i buty mimo wszystko podobaja mi sie bardziej niz suknia. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 11:53 Ja mam podobną - jeśli chodzi o dekold, bo dół taki bardziej hiszpański. W dodatku CZERWONA! I też ją kocham! Niestety, nie obyło się bez drobnych przeróbek - nie myślałaś np. o "zasłonie" z drobnych czarnych koralików? Lub delikatny ale spory czarny kwiat w połowie dekoldu - Bo wyglądasz w niej kapitalnie! Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 14:30 wersja disowa z broszką pierwsza klasa, a jako że masz świetną figurę spokojnie możesz ją założyć na jakąś imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 15:03 1. Na randkę z ukochanym, ale tylko taką, która odbywa się w domu. 2. Jak zaszyjesz o połowę dekold i 3\4 rozporka, to na jakieś większe wyjście np. Sylwester. Na Twoim miejscu nie wychodziłabym w takiej "kreacji" poza 4 ściany. Możesz niepotrzebnie narazić się na wyzwiska i niemiłe komentarze. Po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 17:27 Ile razy można w jednym wątku popełnić ten sam błąd ortograficzny...? Pytanie retoryczne. Sukienka świetna, ale tylko na taką idealną figurę i piękny dekolt jak u Ciebie. Z broszką założyłabym ją na imprezę, gdzie będą suknie wieczorowe lub koktajlowe. Nie na ślub (zbyt odważna i panna młoda mogłaby się obrazić) i nie do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: gdzie w takiej kiecce?? 31.12.07, 20:53 1) do filharmonii 2) na kolacje w restauracji 3) na uroczystosc w firmie natomiast na randke bedzie wygladalo jakbys nie miala pewnosci siebie i chciala nadrobic ciuchami Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: gdzie w takiej kiecce?? 02.01.08, 22:45 rozumiem ze to zart?i zapomnialas o usmieszku ?? jesli nie to rece mi opadly filharmonia?firma ? jak dla mnie nigdzie w takiej sukni do ludzi ,ani to eleganckie ani smaczne,dodowate i tyle. p. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: gdzie w takiej kiecce?? 03.01.08, 22:20 nie nie zapomnialam o niczym - po prostu mieszkam w innym kraju :) (tak, dopiero to swiete oburzenie wywolalo moj usmieszek) Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: gdzie w takiej kiecce?? 01.01.08, 08:24 Jak wyzej wspomniano : randka w domu z ukochanym mezczyzna i nie mysl , ze on cie wypusci w tej kiecce miedzy ludzi bo chlopy lubia miec " cos wylacznie dla siebie" Ewentualnie mozna pod ten DEKOLT a nie "dekold" zalozyc pasujace , eleganckie body , gorset , lekki golf lub cienka i gladka bluzeczke wtedy pasuje ta suknia na prywatke u znajomych czy inne wizyty . Ten dekolt mozna ciekawie i z gracja wypelnic wiec sie nie przejmuj , na pewne okazje suknia jest wymarzona wiec jesli ja lubisz to uzywaj . Odpowiedz Link Zgłoś