martusia67 02.01.08, 23:12 www.cogdziezaile.pl/index.php?n=850 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: H&M "Fashion Against AIDS" 02.01.08, 23:14 Za szybko enter :) Ciekawa jestem, co myslicie o tego typu akcjach, czy gdy wiecie,ze jakas czesc Waszych pieniazkow, przeznaczona bedzie na szczytny cel, chetniej kupicie produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 00:21 nawet szczytny cel nie przekona mnie do zakupu ciucha ktory mi sie nie podoba (vide te zalinkowe z h&m). uwazam ze takowe akcje, a tym samym szerzenie wiedzy o problemach tego swiata wsrod nastolatkow/mlodych ludzi to fajny pomysl, mimo ze sama wole odseparowac kupowanie ciuchow od wspierania projektow dobroczynnych. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 00:40 jestem za, choc sadzac po ciuchch ja nie jestem ich grupa docelowa Odpowiedz Link Zgłoś
kicita Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 02:10 Ciekawe tylko, kto szył te ubrania. Jeżeli godziwie wynagradzani pracownicy - to OK. Ale jeżeli pracujący w fatalnych warunkach po 16 godzin na dobę robotnicy w Indonezji - to już nie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 00:33 Hm...Myślę, że wszystkie akcje, które w nawet najmniejszym stopniu przyczynią się do REALNEJ poprawy życia określonej grupy ludzi powinny mieć miejsce. Jak na razie podoba mi się koszulka Marleya, ale to moje reggaezboczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 06:45 ensoleillement napisała: Jak n > a > razie podoba mi się koszulka Marleya, ale to moje reggaezboczenie:) moje też :] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 21:11 to samo chcialam napisac o tym marleyu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 22:48 :) Magda- już jakiś czas temu chciałam Ci zażółwikować z powodu EWR:) Pewnie mijamy się gdzieś na grubszych imprezach:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: H&M "Fashion Against AIDS" 06.01.08, 21:12 o!a ty z warszawy jestes?jak tak to z mam nadzieje ze spotkamy sie na jakims koncercie EWR.a vavamuffin lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: H&M "Fashion Against AIDS" 06.01.08, 21:18 No dobra, czy EWR to East West Rockers? :) Dziewczyny moze wpadniecie na jakas impreze do Lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement OT 07.01.08, 13:02 taa, w Łodzi czekają na mnie chopoki z Dreadsquadu:) Ja reprezentuję poznań Magdo, ale lubimy się bardzo zarówno z EWR jak i VM:)W ogóle jak przychodzi do grania wspólnych imprez to jest po prostu zaj, wszyscy często do nas przyjeżdżają i zostają na troche..:) W końcu to ojczyzna Sound Clashów. A Marta też od nas:) Marika w sensie. Z tym, że ja już zawiedziona na niej i VM (ale na Pablo nigdy!), ale upić sie razem zawsze można;) Co do imprez- często jeździmy na koncerty, np. co roku wszyscy są w Ostródzie, WrocLove itp., bardziej to miałam na myśli, chociaż W-wa też sie zdarza, mimo że IMHO macie najsłabsze soudsystemy;) Zresztą, dłuuugo by tu gadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
eith Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 15:50 och, Rufus Wainwright też ! :) Ale powracając do akcji, wydaje mi się to dość dobrym pomysłem, mimo że jednak nie podoba mi się łączenie tego typu akcji z zakupami i modą. Jest jednak szansa, ze dotrze to do wielu młodych ludzi i coś zmieni, co powoduje, że mimo wszystko jestem na tak. Ubrań chyba jednak nie kupię. Mimo, że jestem grupą docelową (wiek) to przynajmniej z zalinkowanych rzeczy żadna mi się nie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: H&M "Fashion Against AIDS" 03.01.08, 23:11 niestety watpię w tzw. "szczytny cel" Odpowiedz Link Zgłoś
nat.f Re: H&M "Fashion Against AIDS" 06.01.08, 19:59 jak by nie patrzeć... pomysł jest wg mnie całkiem niezły. zbiorą trochę funduszy na walkę z aids. może część młodzieży zastanowi się nad swoim życiem. oby. koszulki Marleya i Timbalanda... cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: H&M "Fashion Against AIDS" 07.01.08, 00:06 innymi slowy sranie w banie na dywanie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice ! 07.01.08, 01:23 martuskaaa.wrzuta.pl/audio/muyMdMk20J/kaliber_44_-_plus_i_minus androll33.wrzuta.pl/film/kRC2UcWcZm/kaliber_44-plus_i_minus Odpowiedz Link Zgłoś