kochanie18 09.01.08, 16:37 Chiałam zapytać drogie forumowiczki co sądzicie o pończochach ze szwem (samonośne lub do pasa) . Jakie macie doświadczenia i odczucia w ich noszeniu do pracy a nie tylko na specjalne okazje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: modne czy nie 09.01.08, 17:55 dla mnie do przyjecia tylko w wydaniu innym niz czarne do stroju w klimacie retro czrane tylko na wieczor i to tez do odpowiednich butow inaczej wieje tania erotyka Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: modne czy nie 09.01.08, 18:06 Do wypowiedzi poprzedniczki pozwolę sobie dodać, że niestety ładnie wyglądają tylko z perfekcyjnie zgrabnymi nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: modne czy nie 09.01.08, 20:26 Takie ponczoszki wysmuklaja nogi,ja fatalnie w nich wygl. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: modne czy nie 09.01.08, 22:12 Ja jestem za, ale tylko do dobrych i klasycznych ciuchów. Byłam na imprezie sylwestrowej mocno klubowej, gdzie z choinki urwały sie dwie panny, w takich rajsopach właśnie, do tego szpiczaste buty i jakas beznadziejna reszta. Mam ten obraz do dzisiaj przed oczami, masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: modne czy nie 09.01.08, 22:38 nie nosze na codzien wiec moze nie byc to dobra opinia. ale zakladam je np do lozka, ale to od czasu do czasu, do tego mini, kozaczki :D Odpowiedz Link Zgłoś