Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    22.01.08, 19:25

Witam!
    Czy buty aldo sie rozciagaja? Mierzylam dzisiaj moj rozmiar(czyli
    40) ale byly strasznie ciasne.Byly ze skory a skorzane buty zawsze
    sie troche rozciagaja. Pytanie tylko czy na tyle, ze bedzie mozna w
    nich normalnie chodzic a strasznie mi sie podobaja :)
    Z góry dziekuje i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: buty ALDO 22.01.08, 22:44
        buty Aldo wygraly wiele nagrod za najbardziej niewygodne obuwie
        swiata, wiec nie masz czego zalowac, raczej poszukaj podobnego
        fasonu od innego producenta
        • tarkiina.arawis Re: buty ALDO 23.01.08, 00:22
          Zabawne, bo jak dla mnie to jedna z nielicznych marek, których buty na mnie leżą :)

Skóra naturalna rozbija się absolutnie zawsze, problem polega tylko na tym, że
          jeżeli są bardzo mocno za ciasne, to rozbiją się tak że mogą utracić fason, i to
          jest rzecz kompletnie niezależna od firmy, tylko konkretnego kawałka skóry i
          sposobu jego wyprawienia.
        • disa y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 00:39
          dla mnie są to wygodne buty i o dziwo nie psuje ich tak szybko jak innych ;D
          • black_magic_women Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 07:11
            Szewc mnie wysmial kiedys przynioslam mu swoje piekne Aldo-powiedzial,ze obcas
            nie byl wogle przymocowany i w kazdej cgwili moglam zlamac noge.Buty byly nowiutkie
            • disa Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 10:47
              no popatrz, a ja w jednych aldo juz 2 lata latam i nogi nie zlamalam
              • littlefrog Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 10:57
                ja mam z aldo klapki na obcasie i też ich zmęczyć nie mogę, nawet fleków w nich
                jeszcze nie starłam a nosiłam je przez całe 2 lata (w sensie pory roku) niemal
                non stop ;)
                • cioccolato_bianco Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 11:06
                  kazda stopa ma swoja opinie :)
                  • disa Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 12:33
                    no ja mam wrażliwe stopy, latam w wysokich obcasach wiec byle czego nie kupie bo by mi noge zmeczylo, a wydawac pieniedzy na cos co sie rozwali za miesiac tez nie lubie

nine west jest cenowo taie samo a jakosciowo gorsze
                    • shellerka Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 12:41
                      no właśnie disa, bardzo fajne mają modele butów, ale jak się im z bliska
                      poprzyglądać to po prostu jednorazówki - nine west. Szkoda :(
                      • ferocity Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 13:08

hmmmm... Chyba jednak nie kupie tych butow ;/ Niby moj rozmiar a
                        sa tak strasznie ciasne, boje sie ze sie nie rozejda wystarczajaca
                        tyle zebym mogla w nich chodzic;/
                        Pozdrawiam
                        • zettrzy Re: y! nie zgadzam się!!! 24.01.08, 16:32
                          Niby moj rozmiar a
                          > sa tak strasznie ciasne, boje sie ze sie nie rozejda

Aldo robi buty z potwornie twardej skory, byc moze dlatego maja te
                          niesamowita sile przetrwania ;)
                          nie ma czego zalowac, swiat jest pelen butow, na pewno znajdziesz
                          duzo ladniejsze we wlasnym rozmiarze
                      • disa Re: y! nie zgadzam się!!! 23.01.08, 13:19
                        no nin west to jednosezonówki
                        ale czasami ładne ;]
                        • zawsze_do_przodu Re: y! nie zgadzam się!!! 24.01.08, 14:30
                          Ja mam od Nine West dwie pary kozaków i jestem zadowolona.
                          Mam grubsze łydki i tylko w nich się dopinam.
                          Ale na wiosne upatrzyłam sobie już kilka bótów Aldo i nie wiem czy
                          kupować czy nie....no bo jednak około 300 pln za baletki.....
                          Zobaczę co będzie w innych sklepach.
                          Ale wiecie co mnie denerwuje, chciałam sobie jesienią kupić buty w
                          Quazi, śliczne, takie brudno szare na obcasie ze skóry, około 280
                          pln i było widać tak kiepskie wykonanie, skóra była źle naciągnięta
                          na obcas, praktycznie mogłam iść z nimi od razu do szewca, a nic nie
                          chcieli zejść z ceny!
                          CZy człowiek ma kupowac buty za 500 pln, żeby nie widzieć w nich
                          żadnej wady???
                          • jarka63 Re: y! nie zgadzam się!!! 24.01.08, 14:38
                            Polskie buty sa o niebo lepsze jakosciowo od tych wszystkich
                            aldów,najnłestów i kłazich.
                            • disa Re: y! nie zgadzam się!!! 24.01.08, 16:24
                              np ryłko i gino rosi czy jak tam temu jest O NIE DZIĘKUJĘ miałam po jednej parzez każdej z tych firm i NIGDY WIĘCEJ
                            • silencia22 Re: y! nie zgadzam się!!! 25.01.08, 15:32
                              zgadzam sie ze są bardzo dobre jakosciowo, ale za to fasony i faktury skór -
                              ochyda co poniektore(ale da sie wypatrzyc ladne:)
                          • ensoleillement Re: y! nie zgadzam się!!! 25.01.08, 21:29
                            kup za 50 zł- wtedy im się nie przyglądasz dokładnie i nie widzisz wad:)
        • silencia22 Re: buty ALDO 25.01.08, 15:32
          zgadzam sie z zetrzy ze buty aldo są strasznie niewygodne...ale za to ladne:)
          • disa Re: buty ALDO 25.01.08, 15:39
            no to ja jak zwykle jak ość

są wygdone ;]
            może Wy jakies merzycie nie wygodne? albo zle dobieracie rozmiar?
            • silencia22 Re: buty ALDO 25.01.08, 15:55
              moze:) a moze kazdy ma inną stope:) mi na przyklad ich buty 36-cisną i
              gniotą,ale i tak klapią,hehe(np. czolenka na szpilce)
            • zettrzy Re: buty ALDO 25.01.08, 21:23
              no ja przymierzylam kilka par, byly niewygodne, i dalam sobie
              spokoj - w koncu Aldo nie jedyne buty na swiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka