kosnopka 30.01.08, 16:34 znalazłąm coś takiego www.allegro.pl/item302134681_super_prezent_na_walentynki_uchwyt_na_torebke.html powiedzcie mi kto kupuje takie badziewie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: beznadzieja 30.01.08, 16:48 kiedyś był już taki wątek, jakiś koleś chciał kupić pannie pod choinkę. Dla Mnie też beznadzieja. Moja torebka zawsze ma swoje krzesło w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: beznadzieja 30.01.08, 16:53 Jolanta Kwasniewska kiedys pokazywala takie ustrojstwo w TVN Style, ponoc dostala to od krolowej Elzbiety:-). Tez mi sie z tego chcialo smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: beznadzieja 31.01.08, 21:06 ło matko, a te kryształki, to pewnikiem "sfaroskie" :-)))) Jakbym dostała taki prezent na walentynki (brrrrr), to przegoniłabym chłopię na cztery świata strony :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: beznadzieja 31.01.08, 21:30 Dziwne, że co jakiś czas pojawia się tutaj wątek z tym "czymś" w roli głównej. Mam nieodparte wrażenie, że to ktoś sobie co jakiś czas robi reklamę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrazona Re: beznadzieja 01.02.08, 08:49 Jeżeli tak jest, to sądząc po komentarzach, raczej antyreklamę sobie robi Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: beznadzieja 01.02.08, 12:19 > Dziwne, że co jakiś czas pojawia się tutaj wątek z tym "czymś" w > roli głównej. Mam nieodparte wrażenie, że to ktoś sobie co jakiś > czas robi reklamę:/ teoria spiskowa zupełnie niepotrzebna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: beznadzieja 01.02.08, 13:53 Moja znajoma z pracy to ostatni dostala po tym jak jej torebke z krzesla obok w restaurancji ukradli. Moze nie atrakcyje ale praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: beznadzieja 01.02.08, 15:37 Moim zdaniem całkiem fajny patencik. Tylko wyglad go, niestety dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_akryl Re: beznadzieja 01.02.08, 19:37 Kupują przesądne posiadaczki torebek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś