siog 31.01.08, 17:25 trudny wybor... tiny.pl/lgwp tiny.pl/lgwl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: Kolczyki 31.01.08, 17:33 Mogę się nie znać, bo nie lubię prawdziwej biżuterii..Ale drugie bardziej mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Kolczyki 31.01.08, 17:38 popieram trudny... mozne znajdz 3? albo w ktorym ksztalcie bedzie Ci lepiej/bardziej pasuja do Twich ubran -to tez wazne Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Kolczyki 31.01.08, 18:12 dla siebie wzięłabym zdecydowanie 2,ta złota ramka w 1 mnie nie przekonuje.ale jeśli nie do twarzy Ci w kołach,weź lepiej 1;) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Kolczyki 31.01.08, 18:19 obie pary są ładne. jeżeli masz okrągłą buzię, zdecyduj się na pierwsze, jeżeli prostokątną/kwadratową, wybierz koła. A jeżeli masz twarz idealną/doskonałą/itd., do której wszystkie kształty pasują, musisz albo wziąć obie pary, albo znaleźć trzecią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siog jeszcze pierscionek 31.01.08, 18:20 www.wkruk.pl/img_zoom.php?id=771 problem w tym ze dwie pary pasuja do twarzy ale kupujac pierscionek musze wybrac jedna pare kolczykow:( Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: jeszcze pierscionek 31.01.08, 19:36 Ja mam kolczyki z tej serii, co wkleiłaś link pierścionka, piękne, pierścionek też. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: jeszcze pierscionek 31.01.08, 19:44 Rozanamama, kolczyki tez mi sie podobaja i bransoleta z tej serii. musze przymierzyc. czy te kolczyki sa wsuwane/klipsy? napisz please, bo nie widac tego na ich stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kolczyki 31.01.08, 19:42 oj trudny ja wybralabym w zaleznosci od ksztaltu twazry poniewaz mam trojkat/kanciasta wybralabym okragle zeby zlagodzic ;) ale kwadratowe tez fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Kolczyki 31.01.08, 23:14 siog napisała: > trudny wybor... > tiny.pl/lgwp > tiny.pl/lgwl Te drugie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kolczyki 31.01.08, 23:16 piekne te kolczyki. szczerze mowiac z zalinkowanych najbardziej podobaja mi sie te trzecie. jak bym tylko miala zapas gotowki to bym pospieszyla do sklepu:)) ale z zalinkowanych, trudny wybor. okragle wydaja sie bardziej twarzowe, ale te kwadratowe sa bardziej oryginalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 01.02.08, 11:51 kwadratowe mnie bardziej sie podobaja co do kruka, troche rozczarowala mnie ta firma, mam karte stalego klienta, zostawilam im dosc duzo pieniedzy ale kiedy nietania bizuteria sie zepsula mam problem maile pozostaja bez odpowiedzi,np twierdze ze produkty sprzedawane prze kruka sa kompletnie nieprzemyslane technicznie, nie ma zadnego labolatorium gdzie bizuterie sie testuje, sztubackie rozwiazania 'artysty na chaju', zupelnie niewyprobowane , robione z poboznym zyczeniem ze klient kupi a co sie stanie potem to juz niczyja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kolczyki 01.02.08, 12:58 siog, bylam dzis w kruku by obejrzec twoje kolczyki na zywo, niestety nie bylo tych kwadratowych a jedynie kola. powiem szczerze, ze sa naprawde bardzo ladne! a na zywo wygladaja slicznie. naszyjnik do kompletu z tej kolekcji tez sliczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Kolczyki 01.02.08, 13:58 dzieki Alex, a w ktorym sklepie ogladalas? w Wawie? no wlasnie one na zywo o wiele piekniej wygladaja niz na zdjeciu, mierzylam je w lipcu i do tej pory nie moge przestac o nich myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kolczyki 01.02.08, 14:19 w Poznaniu:) jak za Toba chodza to kup. ja bym kupila:) ogladalam tez te pozostale pary (te na twoich linkach wystepujace jako 3 i 4), ale na zywo wygladaja mniej efektownie niz na zdjeciach. w ogole, na stronie kruka jest info ze kosztuja 999zl, a w sklepie byly tansze. bodajze 799zl. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Kolczyki 01.02.08, 14:29 dzieki! te za 799 sa mniejszego rozmiaru, tez mierzylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kolczyki 01.02.08, 14:57 aha, a to nie wpadlam ze sa dwa rozmiary tych kolczykow. nawet sie zdziwilam, ze na zdjeciu wygladaja na wieksze... hmmm, pani z obsugi powinna byla powiedziec ze sa dwa rozmiary! grrr Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Kolczyki 01.02.08, 14:07 tralalumpek napisała: > kwadratowe mnie bardziej sie podobaja > > co do kruka, troche rozczarowala mnie ta firma, mam karte stalego > klienta, zostawilam im dosc duzo pieniedzy ale kiedy nietania > bizuteria sie zepsula mam problem > maile pozostaja bez odpowiedzi,np > twierdze ze produkty sprzedawane prze kruka sa kompletnie > nieprzemyslane technicznie, nie ma zadnego labolatorium gdzie > bizuterie sie testuje, sztubackie rozwiazania 'artysty na chaju', > zupelnie niewyprobowane , robione z poboznym zyczeniem ze klient > kupi a co sie stanie potem to juz niczyja sprawa dokladnie to samo slyszalam od kilku znajomych... bo Kruk od czasu kiedy "rozszerzyl" dzialalnosc stal sie troche takim marketem gdzie wszystko i zawszad... oni zamawiaja te bizuterie od roznych producentow z roznych miejsc a zaplecza remontowego/rklamacyjnego nie stworzyli... kupilam w zeszlym roku tam kolczyki na slub, bardzo drogie, kilka godzin przed wylotem. po przylocie w domu zorientowalam sie ze brakuje jednego wiszacego kamyczka, a w Pl bede dopiero za jakies 6 mies.... Poszlam z tymy kolczykami do Kruka i pani wymienila mi je odrazu bez pytania...wiec tez zalezy na kogo/ktory sklep trafisz.. co do maili, to moje prywatne spostrzezenia, ze w Polsce to raczej nie dziala. Ludzie ciagle boja sie tego wynalazku w sferze biznesu:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kolczyki 01.02.08, 15:05 przed wieloma laty zostalam w pracy (personalna zajmowala sie pokatnym rozprowadzaniem) skonfrontowana z taka firma www.pierrelang.com/intro/htm/intro1.htm nie wiem naprawde czy to 'jakas' firma, czy znana, czy nieznana...nie to wazne kupowalam przed prawie 20 latami ciekawostki z ich kolekcji i przyznam ze do tej pory sa aktualne, gdyby sie cos stalo zawsze! natychmiast pomoc, maja ciekawe wzory, wyprobowana technike, maja rzeczy srebrne, pozlacane, chromowane i najrozniejsze inne... porownujac to do kruka to kruk im do piet nie dorasta wydaje mi sie ze rozprowadzanie tego pierre lang adbywa sie tylko przez 'gospodynie domowe', nie wiem czy maja swoje sklepy i nawet mnie to nie interesuje ale jakosc, wzornictwo , trwalosc i serwis sa wysmienite a kruk? przerost formy nad trescia i duzo halasu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Kolczyki 01.02.08, 14:08 dla mnie oba wzory koszmarne. mimo ceny i misternego wykonania. jarmark. na twym miejscu majac taka gotowke do wykorzystania pokusiłabym sie o jakias bizuterie selektywna, autorska. kruk generalnie to marka poślednia ale o duzych ambicjach. wypadkowa daje produkty jak dla mnie stosunkowo mizerne. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Kolczyki 01.02.08, 14:42 nie lubie i nie nosze zoltego zlota. wiec z samego tego faktu wszystkie odpadaja. jesli juz jakies to te trzecie, z zastrzezeniem ze nie sa male i nie gina we wlosach (tzn jak sa male to mi sie nie podobaja. inna sprawa, ze cena nie jest jak za zloto z cyrkoniami moim zdaniem, wiec bym nie wziela, bo cyrkonie matowieja szybko i wygladaja zle Odpowiedz Link Zgłoś
siog Maxxt 01.02.08, 14:47 czy mozesz podac linki gdzie moglabym obejrzec bizuterie, lub namiary na takie mejsca w Warszawie? maxxt napisała: > dla mnie oba wzory koszmarne. mimo ceny i misternego wykonania. jarmark. na twy > m > miejscu majac taka gotowke do wykorzystania pokusiłabym sie o jakias bizuterie > selektywna, autorska. kruk generalnie to marka poślednia ale o duzych ambicjach > . > wypadkowa daje produkty jak dla mnie stosunkowo mizerne. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Kolczyki 01.02.08, 19:18 Siog - te kolczyki bardzo mi sie podobaly dopoki ich nie zobaczylam na zywo...niestety, moim zdaniem wygladaj troche tandetnie - szczegolnie te "cyrkonie..." W Kruku mieli przepiekna kolekcje w tym stylu ale jakies 6 lat temu o wiele ladniejsza i wykonan w calosci ze zlota - niestety nie produkuja juz :( PS Jezeli lubisz bizuterie - check out Asha by ADM - moim zdaniem rewelacyjne - Odpowiedz Link Zgłoś