Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rurki w wiosennych kolorach

03.03.08, 13:09
    Mam czarne, granatowe i w kolorze jasnego dzinsu rurki, fakt, ze nie strasznie obcisłe skinny, tylko własnie rurki. I choc figure mam taka sobie, wyglądm w nich w miare ok. Ale idzie wiosna i zachciało mi sie kolorowych spodni, najlepiej fioletowych lub zielonych, tylko raczej w takich spokojnych, ciemniejszych kolorach. Mierzyłam fioletowe, ale były takie bardziej wrzosowe i przyznam , że mnie dobiły .Bo wyglądam w nich strsznie grubo, szczególnie w udach(może to wina tego, że były z cieńszego dzinsu?) I nie wiem, czy to jest tylko takie wrazenie, czy zeczywiście odpuścic sobie te fiolety. W ogóle widziałam juz takie spodnie i rózowe i białe i turkusowe. Oglądam teraz zdjęcia Dody na onecie, ma zółte rurki, wygląda ok, no ale ona ma te nogi zgrabne, jaby nie patrzeć...
    Obserwuj wątek
      • marwiksa Re: Rurki w wiosennych kolorach 05.03.08, 15:35
        widziałam ostatnio dziewczynę w ciemnofioletowych rurkach i bardzo
        mi się spodobały
        gdzie można takie kupić?
        może h&m?
        • k8i Re: Rurki w wiosennych kolorach 05.03.08, 16:11
          Mam ciemno zielone i ciemno fioletowe ze Stradivariusa. Ale kupiłam je parę
          miesięcy temu. Teraz mam ochotę na cytrynowe... się zobaczy co z tego wyjdzie :)
        • lemon55 Re: Rurki w wiosennych kolorach 06.03.08, 08:36
          Fioletowe widziałam w Cubusie. Bardzo ładne zresztą. Jednak, miałam takie brązowe i po dwóch praniach zrobiły się o 2 rozmiary większe.
      • danuu Re: Rurki w wiosennych kolorach 05.03.08, 20:20
        Ja jestem obeznana :) Sama kupilam sobie te kobaltowe rurki w H&M z linii
        Divided, ale wciaz sie waham czy ich nie oddac. W sumie nie wiem, czy nie spotka
        mnie zalew kobaltu tej wiosny, ale tak fajowo wygladaja z moimi fuksjowymi
        butami...:)
        Widzialam tez zielne rurki, ale nie bawelniane tylko jakies dziwne w House (to
        ta historia z watku Nasze przygody z paniami ekspedientkami...), a takze na
        wystawie sklepu "Pretty Girl" - rozowe i fioletowe w cenie 79,90 czyli tyle co w H&M
        Taaak...te Dody bananowe rurki fajne :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka