princess_ropucha 15.03.08, 19:00 Generalnie staram się nie zakładac głupich wątków ;-) Ale wybaczcie, zakochalam się, ma ktoś zbędne 210 zł? ;-) www.butyk.pl/towar.2908.Polbuty_lakierki_pantofelki_Bullboxer_Judy_291005.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 19:03 oostatnio w ktorymswatku moderatowrki poruszyly temat linkowania skepow internetowych podobnie jak one uwazam wysyp butykowych linkow za podejrzany Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 19:06 Wybacz foam, nie jestem podejrzana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 19:36 wszyscy sa :) ja czasmi nawet siebie sama podejrzewam ;) w dzisiejszych czasach czlowiek niczego nie moze byc pewny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 19:37 Acha,,, no chyba że tak ;-) Pocieszyłas mnie w każdym razie ;-) To jak, kto mi kupi buty? :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 19:44 no z tym moze byc wiekszy problem chcoc kto wie kiedys taki film widizlam, malky chlopiec wymysli sposb na "ulepszenie" swiata kazdy robil cos dobrego dla innej osoby ta obdarowana pomoca osoba musila "podac dalej" itd... moze wiec ktos dzis na forum zacznie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 15.03.08, 20:25 Film piękny, z Haleyem Joelem Osmentem (nie wiem czy można to tak odmieniac ;) ale smutno się skończył ;-( A akcja mogłaby byc ciekawa, z tym oddawaniem i dawaniem :-) Kto ma coś na zbyciu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia77 Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 14:38 Bardzo ładne ale cena mnie przeraża:P Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 15:17 No niestety, cena kosmiczna, a jeśli już tyle sobie liczą, to powinny byc z prawdziwej skóry a nie eko... no i obcas "stylizowany na drewniany"... Płaci się chyba tylko za "dizajn" tego buta ;-) Ale i tak je chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 15:27 bardzo ładne, jedyne czego się uczepię to kształt i faktura obcasa. a pieniazków niestety zbędnych nie mam, ale jakbyś znalazła kogoś kto ma to daj znać bo mnie też by się przydały :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 15:31 To ja proponuję załozenie forumowej kasy pożyczkowo-zapomogowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 16:51 rincess_ropucha napisała: > To ja proponuję załozenie forumowej kasy pożyczkowo-zapomogowej ;-) ...i bezzwrotnej;) hmm a moze jakis sponsor sie znajdzie:;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Szlag... zakochałam się 16.03.08, 20:17 Jesli mieszkasz w Warszawie, to w jednym sklepie na chmielnej nie pamietam nazwy- zadna sieciówka - na wystawie widzilam identyczne za 165 zł, zawsze troche taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Szlag... zakochałam się 17.03.08, 18:52 W Warszawie nie, mam do stolicy jakieś 375 km - jak twierdzi mój facet ;-) Ale dobrze wiedziec, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś