Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską

04.04.08, 15:40
    Na jakiejs stronie widzialam zdjecie , wiecie może gdzie mozna nabyc
    te torebke ?
    Obserwuj wątek
      • malange Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:44
        Widziałam to wątpliwe "cudo" :D

Tu info: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,55402,5076377.html

A to jest najlepsze:
        "Małgorzata Kożuchowska, zainspirowana najnowszym produktem marki Jacobs Krönung
        3in1, zaprojektowała wyjątkową torebkę, która mieści cały jej świat... " :DDDD
        • malange Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:45
          Tutaj foto:
          www.groszki.pl/groszki/1,82455,5065118,Torebka_Malgorzaty_Kozuchowskiej.html
          Ta torebka wygląda jak ryba z łuszczycą...
          • pepegi Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:33
            Moje pierwsze skojarzenie to placki kartoflane :D
          • hazel_dobkins Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:00
            zabawna;) gdyby miała dwie krótkie rączki to możliwe, żebym się na
            nią skusiła, ale dłuuugi pasek to nie dla mnie
            • vovve Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:48
              Bardzo fajna, oryginalna torebka.
              • cmokwyznanie Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 16:12
                Nie ma w niej nic orginalnego..
                kształt typowy..kwadrat..
                długie..ramiączka..

I łuski...
        • nekomimimode Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:50
          malange napisała:

>
          > A to jest najlepsze:
          > "Małgorzata Kożuchowska, zainspirowana najnowszym produktem marki
          Jacobs Krönun
          > g
          > 3in1, zaprojektowała wyjątkową torebkę, która mieści cały jej
          świat... " :DDDD

:D :D :D
        • connecting.the.dots ILE Mirabelle placi agencja PR za te posty? 27.04.08, 16:24
          a moze to tylko program do spamowania
      • gargamellka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:49
        Paskudztwo!!!
      • renatka_1 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:11
        o rany, straszna! tylko nie myśl o tym,żeby ją kupic!
        • sankanda Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:18
          tak to jest jak chce sie siegac, gdzie wzrok nie siega, a
          talentu...brak
          • magda_em25 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:47
            A mi sie podoba:)
            i tez chcialabym ja miec!!!
            Ale chyba ona nie jest na sprzedaz.
            Jest czescia kampanii reklamowej Jacobsa i mozna ja tylko wygrac w
            ich konkursie.
          • martusia67 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:49
            bleee, nie podoba mi sie
            • maga_luisa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:58
              Bardzo fajna i ekscentryczna
            • awdotia.romanowna Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 17:26
              Szczerze mówiąc to ładniejsza niż 95% linkowanych (najczęściej z
              allegro) na tym forum torebek.
      • paulinaa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 20:58
        beznadziejna :)
        • fifi.only Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 21:38
          mi się podoba, tylko kolor zamieniłabym na jakiś żywszy
          • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:34
            Ja mam akurat plaszcz do ktorego idealnie by pasowala dlatego
            poszukuje mozliwosci jej zdobycia , poza tym rozmiarem sugeruje , ze
            wszedlby do niej moj laptop :)
      • ayya Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:47
        wybitnie mi się ta torebka nie podoba
        • nivja Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:59
          Mi też się nie podoba:/
      • tralalumpek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:58
        nie taka zla, przynajmniej 'inna'

zastanawiajacym jest jednak ze panny z forum krzycza jaka to
        paskudna a patrzac na badziewie przez nie same pokazywane (nie
        tworzone), nie ma sie wrazenie ze maja pojecie o dobrym smaku,
        guscie....
        • vincentyna Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 00:48
          Widzialam (wczesniej) setki tego typu toreb na allegro czy bazarach, wyglada na
          to, ze blondyna srednio sie kawusia zainspirowala... Worek kiepsciutki, obie
          marki staraja sie po prostu zgarnac gorke kaski, aktoreczka sprzedaje nazwisko,
          do kupienia na kazdym stoisku kawusi w CH, ot co. Z moda to to nie ma nic
          wspolnego, tylko z kaska :) Lubisz nabijac kieszenie aktoreczkom? Kup (wtorna)
          torebusie :D
          • kolorowa99 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 08:51
            Popieram! Żenujący pomysł, żeby ktoś o powiedzmy renomowanym
            nazwisku wystąpił w tak żałosnej akcji, wypuszczając coś tak mało
            interesującego jak ta torebka.
          • tralalumpek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 09:56
            vincentyna napisała:

>...Lubisz nabijac kieszenie aktoreczkom? Kup (wtorna)
            > torebusie :D

lubie, wrecz kocham te polska zawisc, slynna na calym swiecie, chyba
            najlepszy towar eksportowy , powinni ja w polsce na tony sprzedawac
            • asiawoodstock Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 12:09
              Fajna ta torba! Taka zabawna :)
              Jest do kupienia, czy można ją tylko wygrać?
      • pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 13:15
        A ja uważam, że pomysł tej kampanii połączony z torebką jest fajny. Poza tym torebka ma to do siebie, że na poczatku mi się nie podobała, ale jak zaczęłam się jej bliżej przyglądać to stwierdziłam, że jest naprawdę fajna.
        • sabriel Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 13:35
          Podoba mi się,śmieszna,lubię takie przez ramię.
          O wiele gorsze tutaj widziałam, nad którymi się zachwycano.
      • stylistkavip Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 15:27
        Jak dla mnie to wygląd tej torebki świadczy o tym "całym świecie" Kożuchowskiej...
        • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 17:07
          Doczytalam w sieci , ze torby jednak nie mozna kupic , mozna wygrac
          w jakims codziennym konkursie , ale nie moge znalezc dokladnej
          informacji...
      • eirenne Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 17:23
        fajna torebka, dziwią mnie niepochlebne komentarze
        • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 07.04.08, 15:24
          Wciaz nie wiem gdzie ten konkurs :(
          • greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 16:58
            ja informacje o konkursie widziałam na kafeterii.
            • pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 20:26
              A ja widziałam na stronie tvn, ciekawy program: dziendobrytvn.onet.pl/1479431,1,gwiazdy.html
              • hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 16:18
                sporo tych watkow o tej torebce :) konkurs jest na stronie
                www.conosimalgosia.pl
                • karatka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 18:24
                  dużo o tym słychać bo fajny pomysł, no i torebka rzeczywiście jest
                  ładna
                  • anulkina Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 20:14
                    mi się podoba :) nie wiem gdzie mozna kupic, ale poki co pewnie nigdzie skoro
                    jest do wygrania w konkursie jacobs kronung :))
      • shellerka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 23:03
        OK. do dzis uwazalam, ze MK ma fajny styl i osobowosc. Dzis zobaczylam ta
        torebke :/ Szkoda, bo w zeszly weekend w poznanskim king crossie widzialam tego
        typu torebusie (torebka trudno to nazwac) w sklepie z tania odzieza pretty girl.
        Mój maz mi ja pokazal:) Nie musze mowic jaka mine zrobilam na jej widok.... yaaaah
      • hanureku Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 10:50
        A ja powiem, że bardzo mi się podoba i chętnie bym ją zakupiła. Zwłaszcza w tej niemetalicznej wersji.
        • hanureku Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 10:55
          Więc tak na marginesie, jeżeli któraś z Foremek wygra torbę a bardzo jej się nie podoba to chętnie ponegocjuję ;-)
          • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 11:08
            Ale patrzac na jakosc i nowatorstwo rzeczy w pretty girl to chyba
            jest jasne kto z kogo czerpal inspiracje :D
      • inaa1 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 13:27
        brzydka i tyle.
        • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 18:59
          jak dla mnie bardzo pomysłowa ta torebka, no i ładna
          • gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 20:55
            widziałam ją wczoraj w Galerii Kazimierz w Krakowie - nie pamiętam nazwy
            sklepu,ale jest on między orsey a cubusem - torebka ogólnie fajnie wygląda,i
            była w dwóch kolorach - zielonym i brązowym - kosztuje 160zł.
            • pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 12:33
              Jak to? Widziałaś torebkę zaprojektowaną przez Kożuchowską? Przecież to niemożliwe, jej nie miało byc w sprzedaży? O co chodzi?
              • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 16:57
                To chyba jakas pomylka...
                • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 18:34
                  ja bym się tam cieszyła jak by była naprawdę w sprzedaży, ale jak
                  narazie zamierzam brać udział w konkursie do skutku
                  • gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 18:42
                    może to była podróba ??? nie spr czy ma jakąś metkę :( ale wyglądała identycznie
                    jak ta którą ona zaprojektowała !!! serio serio :)
                    pozdrawiam
                    • ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 19:00
                      No bo takich torebek to jest od 10 różnych projektantów, a nasza Gosia niczym
                      się nie popisała tylko zwyczajnie zgapiła :)
                      • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 10:09
                        no może są podobne torebki i napewno pokaże się dużo podróbek- jak
                        już nie ma, ale ja tam wziełam udział w konkursie- wygrać znaczy nie
                        płacić :)
                        pozdrowionka no i dzisiaj mamy piękny dzień
                    • abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 14:45
                      a mogłabyś przy okazji podać jaki to był sklep? plisssss
                      gram codziennie w tym konkursie ale to jak walka z wiatrakami, a kolor zielony
                      akurat byłby super;)
                      • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 17:12
                        Ja tez sie ostro wkrecilam w ten konkurs :)
                        • gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 17:20
                          abajerek ..........
                          jak wspomniałam widziałam te torebki -prawdopodobnie podróbka - w Galerii
                          Kazimierz w Krakowie w sklepie La Pink -mają tam biżuterię w każdych chyba
                          kolorze,no i torebki - ale nie wiem czy są te sklepy w innych miastach :(
                          powodzenia w konkursie
                        • abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 21:36
                          najgorsze ze nie wiesz czy dobrze typujesz te pieruństwa w jej torebce , czy
                          hasło nie takie;( to ja więcej nosze w torebce z tych wskazanych rzeczy niż 5 i
                          jak tu trafić:))a do krakowa to byłabym skłonna podjechac bo mam nawet
                          niedaleko, tylko muszę namówic na tę wycieczkę resztę rodziny
                          • karolina_aa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 23:44
                            no własnie , sęk w tym , że trzeba wytypowac trafnie te 5 rzeczy .
                            Człwoiek napisze i tak naprawde nie wie , czy to te . A wy jakie
                            macie typy: kluczyki do samochodu , komórka , kalendarz( a moze nie)
                            błyszczyk i co jeszcze ??????????? pomóżcie:-)
                            • ofelia1982 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 20:43
                              ja typuje portfel, komorka, blyszczyk, mp3 player i kluczyki.
      • abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 08:53
        ja tez typuje komórka kluczyki i kalendarz a resztę zmieniam, to okulary to
        puder , błyszczyk szminkę, ale najgorsze to ze nie wiesz w co uderzac
        • miss_liiy Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 12:24
          i ta wycieczka, aż się rozmażyłam :)
          • greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 15:38
            ja tez zaczęłam brać w tym konkursie udział :) jak na razie nie wygrałam, ale
            mam nadzieję, ze się to zmieni :)
            • blueparot32 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 17.04.08, 18:13
              no ja również, super konkursik
              ten Paryż- oj rozmażyłam się
              • pamana Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 10:45
                A ja mysle ze chodzi bardziej o haslo niz typowanie 5 rzeczy.spoosba im sie
                haslo i cie "losuja" a haslo wykorzystaja w przyszlej kampani.

jelsi macie gdzies w sieci poodbne torebki to wklejac ,prsze.

mnie sie bardzo podoba ale nie zlota no i paryz ze wzgledu na zakupy i jedzenie
                niz wieze ;-)
                • miss_liiy Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 14:18
                  myslisz zeby sie im chcialo przedzierać się przez iles-set hasel? :)
                  ja mysle ze pewno codziennie maja ustalone te 5 rzeczy i kto trafi ten zwycieza :) i juz

a mi się podoba właśnie ta złota :)
                  • ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 14:27
                    Chce im się, chce, bo to ma być hasło do przyszłej kampanii właśnie :)
                    A te 5 rzeczy to Gosia mówiła w Dzień Dobry TVN :) Tzn. wymieniła właściwie
                    wszystko z tego, co można tam wybrać, więc każdy ma dobrze, tu chodzi tylko i
                    wyłącznie o slogan.
                    • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 16:01
                      Niezaleznie od tego co jest wazniejsze , coraz bardziej chce
                      wygrac :)
                      • hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 12:38
                        Paryz , Paryz , Paryz :)
      • natusia19 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 17:16
        Widziałam mnóstwo takich na bazarze. Przeróżne kolory...
        • blueparot32 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 18:26
          ja też widziałam te podróbki i wyglądają hmmm, nie fajnie-
          oryginalną torbę Kożuchowskiej też widziałam na żywo i uwierzcie mi
          jest różnica
          • hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 16:10
            Ja nie widzialam jej na zywo , jak wyglada ?
          • abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 18:20
            ale czy te podróbki są też na "skos" do noszenia? bo ja widziałam z 2 uszami do
            ręki, a trochę inny kształty są też na allegro, mnie niestety interesuje tylko
            na tym długim pasku, jakbyście gdzieś widziały proszę o info
            • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 18:51
              apropo tych podróbek są całkowicie inne- tylko te łuski ściągnięto,
              materiał jest taki, że psuje się po miesiącu
              a z długim paskiem nie widziałam
              • hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 21.04.08, 15:54
                nie sadze , zeby te podrobki byly cos warte . Zwlaszcza jesli ktos
                je w Polsce robi .
                • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 22.04.08, 15:25
                  zgadzam się w 100%
                  • ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:52
                    Uważacie, że Polskie = złe? Jezu, litości...
      • kate-gun Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 22.04.08, 23:20
        hmmmm.. do minimalistycznego stroju bedzie pasowala. na pewno
        wyroznilaby czlowieka z tlumu, i to na plus.
        • bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 24.04.08, 19:07
          torebka jest naprawdę super, ja zaczełam od niedawna brać udział w
          całym tym konkursie, ale mam nadzieję, że jeszcze zdąże wygrać
          • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 25.04.08, 11:59
            Ja czekam az sie nam w koncu jacys zwyciezcy odezwa :)
            • bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 26.04.08, 21:48
              no wciągnął mnie ten konkurs, kusi i to kusi bardzo nagrodami
              • greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 19:15
                kusi kusi :d mi tez rzuciły się woko te podróbki, ale nie przyciągają wzroku
                tak jak oryginał :D
      • suonce89 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:47
        ciekawa. jak wygram to dam znać ;)
        • ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:54
          Ja z przyjaciółką gramy codziennie, od 4 kwietnia i co? Nic.
          Wymyśliłyśmy już z 50 różnych fajnych odpowiedzi, ale nadal żadna z nas nie
          wygrała (przedmioty w torebce zaznaczam dobrze, bo zgodnie z wypowiedzią
          Kożuchowskiej w DDTVN).
          • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 28.04.08, 18:05
            Moze to zwykly brak szczescia i nie nalezy sie zrazac ?
            • ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 28.04.08, 22:06
              Już się zraziłam i nie wysyłam od wczoraj :)
              • greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 29.04.08, 15:44
                a ja tam się nie zrażam i biorę udział do końca konkursu :P
                • pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 30.04.08, 21:45
                  Pewnie, nie ma co się zrażać, a jak akurat ostatniego dnia wygracie? :)
                  • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 01.05.08, 11:24
                    no...dzieki majowkowym wyjazdom szansa sie chyba zwiekszyla :)
                    • bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 01.05.08, 19:54
                      dokładnie, są jeszcze prawie 2 dni na wygraną- ja nie zamierzam
                      rezygnować :)
                      • aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 03.05.08, 20:09
                        no ja jeszcze zdążyłam dzisiaj wziąść udział w konkursie :)
                        jak wspominałam do ostatniej chwili
                        • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.05.08, 20:48
                          Trzymajmy kciuki za ostatnich wygranych !
      • xixx Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 13:34
        Fajna torba, zdecydowanie mogłabym ją mieć. Jeżeli w pretty girl są podobne -
        zajrzę tam.
        • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 17:01
          widzialam taka torbe u kogos na ulicy , niestety w porownaniu z
          oryginalem - fatalna
          • abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 19:49
            a ja czekam kiedy ujawnia te magiczne 5 rzeczy które podobno nosi w torebce;)
            • stworzenje Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 19:54
              boziu jaki bezsens, z tych calych gwiazdeczek -pizdeczek,sory za wyrazenie,ale
              naprawde to mega przegiecie,robi sie juz ludzi od wszystkiego, kurna ile inni
              robia ladnych rzeczy,a nigdy moze one swiata nie ujrza,bo wiadomo nie pierdneli
              w byle serialu i nikt ich nie promuje,porazka!!
              • mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.05.08, 12:47
                Zgodze sie i nie zgodze . Nie zgodze sie z porownywaniem
                Kozuchowskiej do jakis popie..k krajowego zycia swiatowego , bo
                jest ceniaona aktorka , ktorej dorobek serialowy jest tylko
                dodatkiem do innych rol , poza tym od dawna uchodzi za ikone stylu.
                Zgodze sie jednak z tym , ze jest masa ludzi znanych z tego ,ze sa
                znani , nie potrafia chyba niczego niesamowitego , ale oni i ich
                poczynania sa promowane w nadludzki sposob...
                • stworzenje do mirabelle7 08.05.08, 17:51

> Zgodze sie jednak z tym , ze jest masa ludzi znanych z tego ,ze sa
                  > znani , nie potrafia chyba niczego niesamowitego , ale oni i ich
                  > poczynania sa promowane w nadludzki sposob...

dokladnie ta przesadzona promocja,ale niestety masa to łapie i sie podnieca na
                  calego niewiadomo czym,a dla mnie aktor zawod jak kazdy inny nikt nadzwyczajny.
                  • mirabelle7 Re: do mirabelle7 09.05.08, 12:18
                    > dokladnie ta przesadzona promocja,ale niestety masa to łapie i sie
                    podnieca na
                    > calego niewiadomo czym,a dla mnie aktor zawod jak kazdy inny nikt
                    nadzwyczajny.

To prawda , jednak jak w kazdym zawodzie sa ludzie ,ktorzy zajmuja
                    sie nie tylko swoja praca . Marek Kondrat ma sklepy z winem , Figura
                    restauracje , Gajos wystawia swoje fotografie , a Kożuchowska
                    projektuje torbe , wydaje mi sie , ze maja prawo korzystac ze swojej
                    popularnosci i robic (jesli potrafia) cos wiecej niz tylko uprawiac
                    swoj wyuczony zawod .

www.blogi.pl/
                    • pijawkowa Re: do mirabelle7 09.05.08, 12:55
                      Ja uważam, że to jest właśnie fajne, że znani ludzie chwytają się innych rzeczy niż aktorstwo. Słuchajcie to też są ludzie, którzy mają ambicje i chcą się spełniać w innych dziedzinach niż tylko aktorstwo czy śpiewanie itd. Wiadomo, że jest im łatwiej niz przeciętnemu człowiekowi, bo są znani, ale to tylko dobrze! Wyobrażacie sobie jaką frajdę miała Kożuchowska jak projektowała tą torebkę? Nie psujmy jej tego :)
                      • mirabelle7 Re: do mirabelle7 10.05.08, 11:55
                        Sadze , ze nie mniejsza frajde mialy wszystkie osoby , ktore braly
                        udzial w konkursie zwiazanym z torba , a najwieksza chyba Ci ktorzy
                        wygrali Paryz i kaske na zakupy :)
                        • aromathera Re: do mirabelle7 10.05.08, 20:30
                          zgadzam się, cały konkurs był fajny i wciągający
                          • mirabelle7 Re: do mirabelle7 11.05.08, 16:49
                            Mam mase kolezanek , ktore sie nieprawdopodobnie wkrecily w to
                            typowanie , zreszta to raczej bylo przyjemne zajecie , naprawde jest
                            czego zazdroscic zwyciezcom
                            • abajerek a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 10:21
                              mnie to bardzo interesuje czy chociaż raz trafiłam;)
                              • mirabelle7 Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 16:54

Kazdy chcialby miec takie informacje :)
                              • greeneazy-e Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 19:10
                                ja i moje koleżanki też się wciągnęłyśmy, a teraz jesteśmy ciekawe co tam się
                                kryło w tej torebce :D
                                • miss_liiy Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 14.05.08, 15:21
                                  to chyba wszyscy co brali udział w konkursie, są ciekawi, co kryła torebka :) ale chyba nie ujawnią :)
                                  • greeneazy-e Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 14.05.08, 20:37
                                    jak dla mnie mogli by ujawnić, ciekawe czy intuicja dobrze mi podpowiadała :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka