mirabelle7 04.04.08, 15:40 Na jakiejs stronie widzialam zdjecie , wiecie może gdzie mozna nabyc te torebke ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:44 Widziałam to wątpliwe "cudo" :D Tu info: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,55402,5076377.html A to jest najlepsze: "Małgorzata Kożuchowska, zainspirowana najnowszym produktem marki Jacobs Krönung 3in1, zaprojektowała wyjątkową torebkę, która mieści cały jej świat... " :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:45 Tutaj foto: www.groszki.pl/groszki/1,82455,5065118,Torebka_Malgorzaty_Kozuchowskiej.html Ta torebka wygląda jak ryba z łuszczycą... Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:33 Moje pierwsze skojarzenie to placki kartoflane :D Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:00 zabawna;) gdyby miała dwie krótkie rączki to możliwe, żebym się na nią skusiła, ale dłuuugi pasek to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
vovve Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:48 Bardzo fajna, oryginalna torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
cmokwyznanie Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 16:12 Nie ma w niej nic orginalnego.. kształt typowy..kwadrat.. długie..ramiączka.. I łuski... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:50 malange napisała: > > A to jest najlepsze: > "Małgorzata Kożuchowska, zainspirowana najnowszym produktem marki Jacobs Krönun > g > 3in1, zaprojektowała wyjątkową torebkę, która mieści cały jej świat... " :DDDD :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
connecting.the.dots ILE Mirabelle placi agencja PR za te posty? 27.04.08, 16:24 a moze to tylko program do spamowania Odpowiedz Link Zgłoś
gargamellka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 15:49 Paskudztwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:11 o rany, straszna! tylko nie myśl o tym,żeby ją kupic! Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:18 tak to jest jak chce sie siegac, gdzie wzrok nie siega, a talentu...brak Odpowiedz Link Zgłoś
magda_em25 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 16:47 A mi sie podoba:) i tez chcialabym ja miec!!! Ale chyba ona nie jest na sprzedaz. Jest czescia kampanii reklamowej Jacobsa i mozna ja tylko wygrac w ich konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:49 bleee, nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 17:58 Bardzo fajna i ekscentryczna Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 17:26 Szczerze mówiąc to ładniejsza niż 95% linkowanych (najczęściej z allegro) na tym forum torebek. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 20:58 beznadziejna :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.04.08, 21:38 mi się podoba, tylko kolor zamieniłabym na jakiś żywszy Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:34 Ja mam akurat plaszcz do ktorego idealnie by pasowala dlatego poszukuje mozliwosci jej zdobycia , poza tym rozmiarem sugeruje , ze wszedlby do niej moj laptop :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:47 wybitnie mi się ta torebka nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:59 Mi też się nie podoba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.04.08, 12:58 nie taka zla, przynajmniej 'inna' zastanawiajacym jest jednak ze panny z forum krzycza jaka to paskudna a patrzac na badziewie przez nie same pokazywane (nie tworzone), nie ma sie wrazenie ze maja pojecie o dobrym smaku, guscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 00:48 Widzialam (wczesniej) setki tego typu toreb na allegro czy bazarach, wyglada na to, ze blondyna srednio sie kawusia zainspirowala... Worek kiepsciutki, obie marki staraja sie po prostu zgarnac gorke kaski, aktoreczka sprzedaje nazwisko, do kupienia na kazdym stoisku kawusi w CH, ot co. Z moda to to nie ma nic wspolnego, tylko z kaska :) Lubisz nabijac kieszenie aktoreczkom? Kup (wtorna) torebusie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa99 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 08:51 Popieram! Żenujący pomysł, żeby ktoś o powiedzmy renomowanym nazwisku wystąpił w tak żałosnej akcji, wypuszczając coś tak mało interesującego jak ta torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 09:56 vincentyna napisała: >...Lubisz nabijac kieszenie aktoreczkom? Kup (wtorna) > torebusie :D lubie, wrecz kocham te polska zawisc, slynna na calym swiecie, chyba najlepszy towar eksportowy , powinni ja w polsce na tony sprzedawac Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 12:09 Fajna ta torba! Taka zabawna :) Jest do kupienia, czy można ją tylko wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś
pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 13:15 A ja uważam, że pomysł tej kampanii połączony z torebką jest fajny. Poza tym torebka ma to do siebie, że na poczatku mi się nie podobała, ale jak zaczęłam się jej bliżej przyglądać to stwierdziłam, że jest naprawdę fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 13:35 Podoba mi się,śmieszna,lubię takie przez ramię. O wiele gorsze tutaj widziałam, nad którymi się zachwycano. Odpowiedz Link Zgłoś
stylistkavip Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 15:27 Jak dla mnie to wygląd tej torebki świadczy o tym "całym świecie" Kożuchowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 17:07 Doczytalam w sieci , ze torby jednak nie mozna kupic , mozna wygrac w jakims codziennym konkursie , ale nie moge znalezc dokladnej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 06.04.08, 17:23 fajna torebka, dziwią mnie niepochlebne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 07.04.08, 15:24 Wciaz nie wiem gdzie ten konkurs :( Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 16:58 ja informacje o konkursie widziałam na kafeterii. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.04.08, 20:26 A ja widziałam na stronie tvn, ciekawy program: dziendobrytvn.onet.pl/1479431,1,gwiazdy.html Odpowiedz Link Zgłoś
hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 16:18 sporo tych watkow o tej torebce :) konkurs jest na stronie www.conosimalgosia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karatka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 18:24 dużo o tym słychać bo fajny pomysł, no i torebka rzeczywiście jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 20:14 mi się podoba :) nie wiem gdzie mozna kupic, ale poki co pewnie nigdzie skoro jest do wygrania w konkursie jacobs kronung :)) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 11.04.08, 23:03 OK. do dzis uwazalam, ze MK ma fajny styl i osobowosc. Dzis zobaczylam ta torebke :/ Szkoda, bo w zeszly weekend w poznanskim king crossie widzialam tego typu torebusie (torebka trudno to nazwac) w sklepie z tania odzieza pretty girl. Mój maz mi ja pokazal:) Nie musze mowic jaka mine zrobilam na jej widok.... yaaaah Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 10:50 A ja powiem, że bardzo mi się podoba i chętnie bym ją zakupiła. Zwłaszcza w tej niemetalicznej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 10:55 Więc tak na marginesie, jeżeli któraś z Foremek wygra torbę a bardzo jej się nie podoba to chętnie ponegocjuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 11:08 Ale patrzac na jakosc i nowatorstwo rzeczy w pretty girl to chyba jest jasne kto z kogo czerpal inspiracje :D Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 13:27 brzydka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 18:59 jak dla mnie bardzo pomysłowa ta torebka, no i ładna Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 12.04.08, 20:55 widziałam ją wczoraj w Galerii Kazimierz w Krakowie - nie pamiętam nazwy sklepu,ale jest on między orsey a cubusem - torebka ogólnie fajnie wygląda,i była w dwóch kolorach - zielonym i brązowym - kosztuje 160zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 12:33 Jak to? Widziałaś torebkę zaprojektowaną przez Kożuchowską? Przecież to niemożliwe, jej nie miało byc w sprzedaży? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 16:57 To chyba jakas pomylka... Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 18:34 ja bym się tam cieszyła jak by była naprawdę w sprzedaży, ale jak narazie zamierzam brać udział w konkursie do skutku Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 18:42 może to była podróba ??? nie spr czy ma jakąś metkę :( ale wyglądała identycznie jak ta którą ona zaprojektowała !!! serio serio :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 13.04.08, 19:00 No bo takich torebek to jest od 10 różnych projektantów, a nasza Gosia niczym się nie popisała tylko zwyczajnie zgapiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 10:09 no może są podobne torebki i napewno pokaże się dużo podróbek- jak już nie ma, ale ja tam wziełam udział w konkursie- wygrać znaczy nie płacić :) pozdrowionka no i dzisiaj mamy piękny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 14:45 a mogłabyś przy okazji podać jaki to był sklep? plisssss gram codziennie w tym konkursie ale to jak walka z wiatrakami, a kolor zielony akurat byłby super;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 17:12 Ja tez sie ostro wkrecilam w ten konkurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 17:20 abajerek .......... jak wspomniałam widziałam te torebki -prawdopodobnie podróbka - w Galerii Kazimierz w Krakowie w sklepie La Pink -mają tam biżuterię w każdych chyba kolorze,no i torebki - ale nie wiem czy są te sklepy w innych miastach :( powodzenia w konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 21:36 najgorsze ze nie wiesz czy dobrze typujesz te pieruństwa w jej torebce , czy hasło nie takie;( to ja więcej nosze w torebce z tych wskazanych rzeczy niż 5 i jak tu trafić:))a do krakowa to byłabym skłonna podjechac bo mam nawet niedaleko, tylko muszę namówic na tę wycieczkę resztę rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_aa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 14.04.08, 23:44 no własnie , sęk w tym , że trzeba wytypowac trafnie te 5 rzeczy . Człwoiek napisze i tak naprawde nie wie , czy to te . A wy jakie macie typy: kluczyki do samochodu , komórka , kalendarz( a moze nie) błyszczyk i co jeszcze ??????????? pomóżcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 20:43 ja typuje portfel, komorka, blyszczyk, mp3 player i kluczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 08:53 ja tez typuje komórka kluczyki i kalendarz a resztę zmieniam, to okulary to puder , błyszczyk szminkę, ale najgorsze to ze nie wiesz w co uderzac Odpowiedz Link Zgłoś
miss_liiy Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 12:24 i ta wycieczka, aż się rozmażyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 15.04.08, 15:38 ja tez zaczęłam brać w tym konkursie udział :) jak na razie nie wygrałam, ale mam nadzieję, ze się to zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueparot32 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 17.04.08, 18:13 no ja również, super konkursik ten Paryż- oj rozmażyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 10:45 A ja mysle ze chodzi bardziej o haslo niz typowanie 5 rzeczy.spoosba im sie haslo i cie "losuja" a haslo wykorzystaja w przyszlej kampani. jelsi macie gdzies w sieci poodbne torebki to wklejac ,prsze. mnie sie bardzo podoba ale nie zlota no i paryz ze wzgledu na zakupy i jedzenie niz wieze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_liiy Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 14:18 myslisz zeby sie im chcialo przedzierać się przez iles-set hasel? :) ja mysle ze pewno codziennie maja ustalone te 5 rzeczy i kto trafi ten zwycieza :) i juz a mi się podoba właśnie ta złota :) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 14:27 Chce im się, chce, bo to ma być hasło do przyszłej kampanii właśnie :) A te 5 rzeczy to Gosia mówiła w Dzień Dobry TVN :) Tzn. wymieniła właściwie wszystko z tego, co można tam wybrać, więc każdy ma dobrze, tu chodzi tylko i wyłącznie o slogan. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 18.04.08, 16:01 Niezaleznie od tego co jest wazniejsze , coraz bardziej chce wygrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 12:38 Paryz , Paryz , Paryz :) Odpowiedz Link Zgłoś
natusia19 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 17:16 Widziałam mnóstwo takich na bazarze. Przeróżne kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
blueparot32 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 19.04.08, 18:26 ja też widziałam te podróbki i wyglądają hmmm, nie fajnie- oryginalną torbę Kożuchowskiej też widziałam na żywo i uwierzcie mi jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 16:10 Ja nie widzialam jej na zywo , jak wyglada ? Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 18:20 ale czy te podróbki są też na "skos" do noszenia? bo ja widziałam z 2 uszami do ręki, a trochę inny kształty są też na allegro, mnie niestety interesuje tylko na tym długim pasku, jakbyście gdzieś widziały proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 20.04.08, 18:51 apropo tych podróbek są całkowicie inne- tylko te łuski ściągnięto, materiał jest taki, że psuje się po miesiącu a z długim paskiem nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
hope01 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 21.04.08, 15:54 nie sadze , zeby te podrobki byly cos warte . Zwlaszcza jesli ktos je w Polsce robi . Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 22.04.08, 15:25 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:52 Uważacie, że Polskie = złe? Jezu, litości... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 22.04.08, 23:20 hmmmm.. do minimalistycznego stroju bedzie pasowala. na pewno wyroznilaby czlowieka z tlumu, i to na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 24.04.08, 19:07 torebka jest naprawdę super, ja zaczełam od niedawna brać udział w całym tym konkursie, ale mam nadzieję, że jeszcze zdąże wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 25.04.08, 11:59 Ja czekam az sie nam w koncu jacys zwyciezcy odezwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 26.04.08, 21:48 no wciągnął mnie ten konkurs, kusi i to kusi bardzo nagrodami Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 19:15 kusi kusi :d mi tez rzuciły się woko te podróbki, ale nie przyciągają wzroku tak jak oryginał :D Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:47 ciekawa. jak wygram to dam znać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 27.04.08, 21:54 Ja z przyjaciółką gramy codziennie, od 4 kwietnia i co? Nic. Wymyśliłyśmy już z 50 różnych fajnych odpowiedzi, ale nadal żadna z nas nie wygrała (przedmioty w torebce zaznaczam dobrze, bo zgodnie z wypowiedzią Kożuchowskiej w DDTVN). Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 28.04.08, 18:05 Moze to zwykly brak szczescia i nie nalezy sie zrazac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 28.04.08, 22:06 Już się zraziłam i nie wysyłam od wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 29.04.08, 15:44 a ja tam się nie zrażam i biorę udział do końca konkursu :P Odpowiedz Link Zgłoś
pijawkowa Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 30.04.08, 21:45 Pewnie, nie ma co się zrażać, a jak akurat ostatniego dnia wygracie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 01.05.08, 11:24 no...dzieki majowkowym wyjazdom szansa sie chyba zwiekszyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
bork-anka Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 01.05.08, 19:54 dokładnie, są jeszcze prawie 2 dni na wygraną- ja nie zamierzam rezygnować :) Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 03.05.08, 20:09 no ja jeszcze zdążyłam dzisiaj wziąść udział w konkursie :) jak wspominałam do ostatniej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 04.05.08, 20:48 Trzymajmy kciuki za ostatnich wygranych ! Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 13:34 Fajna torba, zdecydowanie mogłabym ją mieć. Jeżeli w pretty girl są podobne - zajrzę tam. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 17:01 widzialam taka torbe u kogos na ulicy , niestety w porownaniu z oryginalem - fatalna Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 19:49 a ja czekam kiedy ujawnia te magiczne 5 rzeczy które podobno nosi w torebce;) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 05.05.08, 19:54 boziu jaki bezsens, z tych calych gwiazdeczek -pizdeczek,sory za wyrazenie,ale naprawde to mega przegiecie,robi sie juz ludzi od wszystkiego, kurna ile inni robia ladnych rzeczy,a nigdy moze one swiata nie ujrza,bo wiadomo nie pierdneli w byle serialu i nikt ich nie promuje,porazka!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: Torebka zaprojektowana przez Kożuchowską 08.05.08, 12:47 Zgodze sie i nie zgodze . Nie zgodze sie z porownywaniem Kozuchowskiej do jakis popie..k krajowego zycia swiatowego , bo jest ceniaona aktorka , ktorej dorobek serialowy jest tylko dodatkiem do innych rol , poza tym od dawna uchodzi za ikone stylu. Zgodze sie jednak z tym , ze jest masa ludzi znanych z tego ,ze sa znani , nie potrafia chyba niczego niesamowitego , ale oni i ich poczynania sa promowane w nadludzki sposob... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do mirabelle7 08.05.08, 17:51 > Zgodze sie jednak z tym , ze jest masa ludzi znanych z tego ,ze sa > znani , nie potrafia chyba niczego niesamowitego , ale oni i ich > poczynania sa promowane w nadludzki sposob... dokladnie ta przesadzona promocja,ale niestety masa to łapie i sie podnieca na calego niewiadomo czym,a dla mnie aktor zawod jak kazdy inny nikt nadzwyczajny. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: do mirabelle7 09.05.08, 12:18 > dokladnie ta przesadzona promocja,ale niestety masa to łapie i sie podnieca na > calego niewiadomo czym,a dla mnie aktor zawod jak kazdy inny nikt nadzwyczajny. To prawda , jednak jak w kazdym zawodzie sa ludzie ,ktorzy zajmuja sie nie tylko swoja praca . Marek Kondrat ma sklepy z winem , Figura restauracje , Gajos wystawia swoje fotografie , a Kożuchowska projektuje torbe , wydaje mi sie , ze maja prawo korzystac ze swojej popularnosci i robic (jesli potrafia) cos wiecej niz tylko uprawiac swoj wyuczony zawod . www.blogi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pijawkowa Re: do mirabelle7 09.05.08, 12:55 Ja uważam, że to jest właśnie fajne, że znani ludzie chwytają się innych rzeczy niż aktorstwo. Słuchajcie to też są ludzie, którzy mają ambicje i chcą się spełniać w innych dziedzinach niż tylko aktorstwo czy śpiewanie itd. Wiadomo, że jest im łatwiej niz przeciętnemu człowiekowi, bo są znani, ale to tylko dobrze! Wyobrażacie sobie jaką frajdę miała Kożuchowska jak projektowała tą torebkę? Nie psujmy jej tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: do mirabelle7 10.05.08, 11:55 Sadze , ze nie mniejsza frajde mialy wszystkie osoby , ktore braly udzial w konkursie zwiazanym z torba , a najwieksza chyba Ci ktorzy wygrali Paryz i kaske na zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aromathera Re: do mirabelle7 10.05.08, 20:30 zgadzam się, cały konkurs był fajny i wciągający Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: do mirabelle7 11.05.08, 16:49 Mam mase kolezanek , ktore sie nieprawdopodobnie wkrecily w to typowanie , zreszta to raczej bylo przyjemne zajecie , naprawde jest czego zazdroscic zwyciezcom Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 10:21 mnie to bardzo interesuje czy chociaż raz trafiłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle7 Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 16:54 Kazdy chcialby miec takie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 12.05.08, 19:10 ja i moje koleżanki też się wciągnęłyśmy, a teraz jesteśmy ciekawe co tam się kryło w tej torebce :D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_liiy Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 14.05.08, 15:21 to chyba wszyscy co brali udział w konkursie, są ciekawi, co kryła torebka :) ale chyba nie ujawnią :) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: a czy ktoś zna już skład tej torebki? 14.05.08, 20:37 jak dla mnie mogli by ujawnić, ciekawe czy intuicja dobrze mi podpowiadała :) Odpowiedz Link Zgłoś