kamelkowa2121 05.04.08, 19:21 Kupiłam biele lakierowane buty, maja zaokrąglony czubek i są na stabilnym obcasie. Boję się że to zły zakup, lub że nie będę mogla ubierać ich na co dzień np do pracy. Jak myślicie do czego będą pasowały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusitania2 Re: białe buty 05.04.08, 19:58 białe i lakierowane? Wolę sobie nie wyobrażać, jak wyglądają, eh te skojarzenia;-). Ale przyjmijmy, że nie musi być źle. No to: do jasnych kostiumów w kolorach bladopastelowych (i raczej lepiej żakiet+spodnie niż ze spódnicą), do letnich, kolorowych sukienek może (o ile wzór uwzględnia kolor biały), można też pomyśleć nad jakimś zestawieniem z czernią czy granatem - tylko ostrożnie, żeby nie podpaść w akademię szkolną;-). Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: białe buty 05.04.08, 20:01 białe lakierowane butki hmmm... moze daj zdjęcie to będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: białe buty 05.04.08, 20:36 pierwsze wyobrazenie jest straszne: widze dziewczynke w podkolanowkach, bialych lakierkach na niedzielnym spacerze. ale postaraj sie zrobic zdjecie. ja z bialych butow uznaje tylko sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: białe buty 05.04.08, 21:16 hmm...no mi niestety białe buty kojarzą się z tzw. "białymi kozaczkami";) Sama źle się czuje w białych butach, dlatego ich nie noszę. Napisałaś, że są lakierowane, tym razem skojarzenie z butami komunijnymi ;) Aczkolwiek, możesz zamieścić zdjęcie i się miło rozczaruje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: białe buty 06.04.08, 11:55 Przestańcie już z tymi białymi kozaczkami! Białe, wiosenno-letnie buty są jak najbardziej OK. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: białe buty 06.04.08, 13:19 tak na szybko np www.net-a-porter.com/product/27373 www.net-a-porter.com/product/30769 www.net-a-porter.com/product/27311 www.net-a-porter.com/product/30911 www.net-a-porter.com/product/32700 ale najlepiej gdybyś pokazała te buty..bo opis w sumie mało mówi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: białe buty 06.04.08, 14:37 Ciężko doradzić, bo tak naprawdę biały białemu nie równy. W sumie też mam skojarzenia białych, aż świecących się lakierek, a mogą być ok. Raz miałam białe balerinki i nosiłam je do białych lnianych szwedów. Odpowiedz Link Zgłoś
stylistkavip Re: białe buty 06.04.08, 15:17 Pierwsze skojarzenie... Do komunii ;) Pokaż fotkę "kobito"! Odpowiedz Link Zgłoś