nekomimimode Re: Modne miejsckie autko. 14.04.08, 13:39 ansena napisała: > Lubię się wyróżniać, imprezować i mam wielu przyjaciół. Chciała bym sobie > kupić jakiś wypasiony miejski samochodzik. No i oczywiście żeby był modny. Co > byście kupiły tak do 50 tysięcy? trochę śmieszny ten twój pościk. jeśli chodzi o mnie to marzę o garbusie Odpowiedz Link Zgłoś
nabucho1 Re: Modne miejsckie autko. 15.04.08, 09:40 A ja widziałem na tubie youtube.com/watch?v=Lkxjj2RwEEQ fajną opcję. Od kuchni sesji zdjęciowej dla Swifta:) Ale ona ma szczęście, nie dość że dostała kozcaki samochodzik to jeszcze plener w takim miejscu. Kupuj Swifta. Odpowiedz Link Zgłoś
ansena Re: Modne miejsckie autko. 16.04.08, 09:42 Wczoraj byłam na jeździe próbnej i jechałam wszystkim chyba co się dało. Czyli manualem, automatem i jeszcze wersją sportową. Już podjęłam decyzję. Kupuję sporta. Ma taki odjazd że aż mnie wbiło w fotel. Ma siedzenia, takie jakby kubełkowe, dobrze trzymają. 3 drzwiowy więc akurat do jazdy po mieście. Spalanie ma w granicach 8 - 10. Pan mi powiedział że to zależy od tego jak się go mocno ciśnie, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 MAZDA 2 16.04.08, 12:33 automotoblog.blox.pl/resource/z3964834X.jpg Tylko poczekałbym jak wejdzie oficjalny przedstawiciel do Polski już 1 czerwca.Jest to auto idealne na miasto,z rewelacyjnym zawieszeniem,dobrze się prowadzi,ciekawy design,żwawy silnik i jest maksymalnie wyposażone.No i oryginał z Japonii.Tylko kosztuje troszkę ponad 50. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Modne miejsckie autko. 16.04.08, 13:57 musisz sie liczyc, ze realne spalanie po miescie bedzie sporo wieksze niz podaje producent :) niemcy zrobili testy realnego spalania " na miescie" :)) musisz liczbe, ktora podaje producent podwoic :)) ale ja takze wzielabym mocniejszy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Modne miejsckie autko. 16.04.08, 14:05 nie wierzę :( Ale to stąd się biorą obraźliwe komentarze facetów w stylu - dlaczego wy kobiety, baba za kierownicą Odpowiedz Link Zgłoś
mitmit1 Oh, my gold! 16.04.08, 14:25 Proponuje citroen c3 gold by Pinko, iscie modne auto:))) it.youtube.com/watch?v=wWJAcQLsCIg Odpowiedz Link Zgłoś
czekosia Re: Oh, my gold! 16.04.08, 21:34 Mini. Fiat 500. Nowa Corsa. Ewentualnie podoba mi sie tak w miarę ta Skoda Fabia z białym dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
ansena Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 17.04.08, 16:55 Zdania już na pewno nie zmienię, zamówienie złożone.:) Chciałam Wam pokazać zdjęcia które zrobiłam jak byłam na jeździe próbnej na Połczyńskiej. images33.fotosik.pl/220/1399df7c59560d75med.jpg, images28.fotosik.pl/197/f2e31b70553c54d2med.jpg Mój będzie czerwony:) Odpowiedz Link Zgłoś
vgrin Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 18.04.08, 08:36 A jakiego koloru jest wnętrze? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 18.04.08, 09:08 Z wyglądu na zewnątrz może być, w środku fatalny, słabo wyposażony, kiepściutki silniczek, ale najważnejsze w końcu, żeby miał ładny kolorek. Odpowiedz Link Zgłoś
ansena Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 21.04.08, 18:21 W środku jest taki ciemno szary z czerwonymi dodatkami. Fajnie wyglądć będzie i czerwony lakier i czarny bo fajnie będzie pasował do wnętrza:) Moim zdaniem jest dobrze wyposażony w środku, ma fajne radio:)i różne uchwyty. A silnik Swifta Sporta jest naprawdę mocny. Będzie można poszaleć na trasie. Już nie mogę się doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 21.04.08, 19:03 poszalec na trasie? w tym pudelku po zapalkach to ja bym sie bala na trase wyjezdzac nie zapomnij do samochodz polisy ubezpieczeniowej dokupic, tej wypadkowej bo jak cie trafi wieksze auto i bedziesz miec szczescie i zginiesz to nie masz problemu ale kiedy cie trafi inne auto przy predkoci np 5okm/h i bedziesz miec pecha ze przezyjesz to zycie na wozku bez pieniedzy nie jest przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
femmen4 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 10:16 Coś przesadzasz, najpierw może popatrz sobie na crash testy Swifta:) www.autocentrum.pl/oceny/suzuki/swift/iv.html Ocena 4.37 na 5 to jest moim zdaniem dobry wynik, bezpieczny samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 10:32 tak? a przeczytaj uwaznie ten test/wyniki ktore mi wyslalas i popros jakiegos madrego faceta zeby ci zwrocil uwage na wazne punkty w tym opisie amen! (tyle na tamt: ile kobiety wiedza o samochodach -poza tym ze musi byc czerwony) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 13:28 crash testy sa robione dla danej klasy aut czyli jezli otrzymal 4.37 na 5 do tylko dla swojej klasy (czyli w klasie M magdy m ;) najmniejszych aut miejsckich) nie mozna tego porownywac z 4.37 duzego auta... ostatnio widzilam ze nawet smart podchodzi pod 5 :) jak go amerykanie przetestowali przed wprowadzeniem na rynek a ja nawet boje sie na niego patzrec :) choc smochod potrafi duzo :)) tyle o ile buda jest ta sama to nalezy pametac takze ze wersje sa rozne jezlei chodzi o systemy wspomagajace bezpieczneistwo jazdy i ilosc poduszek powietrznych i jakosc/bezpieczenistwo foteli testowane sa zwykle te najlepiej zabezpieczone co niekoniecznie musi miec odzwierciedlenie w wersji na ktora sie zdecydowalismy... male autko to doskonaly wybor do jazdy po zakorkowanym miescie gdzie mamy porblemy z miejscami parkingowymi, a predkosci przepisowe z jakimi jezdzimy ;) nie przekraczaja 50 km/h ;))))))))))) inaczej sparwa wyglada na trasie... tam zdarzaja sie juz powazne wypadki, a nie niegrozne kolizje miejskie pomijajac aspekty techniczne male auto bedzie na pewno glosniejsze i bedzie dawalo mniejszy komfort kierowcy przy dlugiej jezdzie (glosniej mniej wygodnie moze rowac sie pogorszeniu sprawnosci prowazenia auta czyli mniejsze bezpieczenswto) w kazdym razie gratuluje nowego auta... nie ma wiekszej przyjemnosci niz rozdziewiczyc nowiutki pachnacy samochodzik :)))))))) i fajnie, ze wybralas najlepiej wyposazona/najbezpieczniejsza wersje Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 21.04.08, 20:06 Fajnie wyglądć będzie i > czerwony lakier i czarny bo fajnie będzie pasował do wnętrza:) o boże Moim zdaniem je > st dobrze wyposażony w środku, ma fajne radio:)i różne uchwyty. o boże A silnik Swifta > Sporta jest naprawdę mocny. Będzie można poszaleć na trasie. o mój boże! amen Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 :DDDD 21.04.08, 20:37 tak, no przyznać muszę, że mnie to też rozłożyło:D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 10:40 > W środku jest taki ciemno szary z czerwonymi dodatkami. Fajnie wyglądć będzie i > czerwony lakier i czarny bo fajnie będzie pasował do wnętrza:) Moim zdaniem je > st dobrze wyposażony w środku, ma fajne radio:)i różne uchwyty. A silnik Swifta > Sporta jest naprawdę mocny. Będzie można poszaleć na trasie. Już nie mogę się > doczekać:) buhahahahaha niezłe po wawie będziesz jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 13:35 przeciez dziewczyna napisala ze to wersja sport najelpeij wyposazona siwetne zawieszenia 6 poduszek eps to duzo jak na niemalo jak na auto tej klasy juz nie wposmne o mozliwosciach silnika :) samam bym sie pzejechala tym cudem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 16:08 Wolnossący silnik o pojemności 1.6 i mocy ZALEDWIE 125 KM ? Maksymalny moment obrotowy osiąga dopiero przy 4800 obr./min, a maksymalną moc 125 KM przy 6800 obrotów. Sorki, ale to nie jest wypasiony silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 18:09 boze zbyt powaznie traktuje motoryzacje zeby rozmawiac z kims kto prawdopodobnie nie prowadzi zadnego pojazdu :) w skromnym budzecie jaki kolezanka miala dokonala swiadomego wyboru calkiem niezlego jak mysle jesli Ty dokanalas lepszego to pochwal sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 21:02 Nie zakładaj, że nie jeżdżę tylko dlatego, że w przeciwieństwie do ciebie mam złe zdanie o wyścigówkach dla ubogich. Jeżdżę, dużo i dużym samochodem, nie lubię małych samochodzików, boję się ich. I to wszystko, a autorka postu wyraźnie zaznaczyła, że autko ( jezu !) ma być modne i w ładnym kolorze. A zastanawiam się nad subaru tribeca, ale nie wiem nie wiem, nie jest przecież zbyt ładny, z tym swoim trójkątnym nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 22.04.08, 21:05 Ładniejszy jest nowy Forrester;-)Za to Impreza..porazka;-(((No, ale w końcu za taka cenę-84.100 to "czysty szpan";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 00:20 podstawowym kryterium byla tu cena moco ograniczyla pule dostepnych aut wlasciwie za te cene wybor nowego autka byl mocno obraniczony chcilas przekonac autorke ze kupila bubla a to nieprawda jest to auto dla ludzi o skromnym budzecie dajace jednak mozliwosci :) to co dla Ciebie jest wada silnika dla innych bedzie zaleta: ta "wada" pozwala na oszczedna jazde jesli zalezy nam na niskim spalaniu jednoczesnie dajac mozliwosc wycisniecia z malego lekkiego autka 125 KM wkrecajac go na wyzsze obroty na nizszych biegach takie bylo zalozenie producenta i nie przypadkiem im tak wyszlo ;) pomijajac mozliwosci techniczne, samo auto to nie wszytsko trzeba tez umiec wykorzystac jego mozliwosci "dużo dużym" nie specjalnie do mnie przemawia jezdze roznymi pojazdami w roznych warunkach moze dlatego mam nieco inny poglad na temat duzych w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 11:47 Podałam przykład dużego samochodu nad którym się zastanawiam. To powinno przemawiać - przy odrobinie dobrej woli. Dawno temu, ze wszystkich szybkich samochodów wybrałam... ścigacz. Zrezygnowałam z niego, kiedy połamałam się bo jedna bezmyślna blondyna zajechała mi drogę. A zdania o małych, sportowych piździkach nie zmienię, bo ich nie cierpię, a szczególnie suzuki, jakbym już miała wybierać to turbo o mocy przynajmniej 150 KM. I nie mówmy znowu o cenie, bo jak się nie ma na porządny sportowy wózek...zresztą, to takie gadanie o gustach. Coś jak o robieniu tiramisu z serka homo. Bez sensu. niniejszym senkju for atenszyn Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:10 podalas przyklad samochodu ktory osiagi ma porownywalne do swtifta :) ze nie wspoamne juz o automacie co uwazam za wynalazek dla uposledzonych kierowcow :)))))))))) co wybralas??? "ścigacz"???? :))))) a co to takiego???? ten ścigacz? moze slifiera ze sztywna fajera??? :))))))))) bo chyba ktos kto kiedykolwiek siedzial na jednosladzie nie wspomne o uzytkowaniu nie nazwie swojego motocykla scigaczem :)))))))))))))))))) wiesz ze dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele nie masz pojecia o czym piszes wybacz ale nie moge dluzej teoretyzowac z kims kto nie ma zielonego pojecia no moze ostatecznie robieniu tiramisu ;) wybacz, ale ja motoryzacje "uprawiam" czynnie i zbyt mnie bulwersuja te bzdury o scigaczach :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:18 foam, sorry ale ujme sie za wojtusia w temacie automatu ostatnich 10 lat jezdzilam automatami, od miesiaca mam kolejne auto - automat zapewniam cie ze nie jest to wynalazek dla uposledzonych kierowcow chetnie podyskutuje w tym temacie jak rowniez o autach ogolnie z toba Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:26 ja się nie znam ale też słyszałam niejednokrotnie okreslenie"ścigacz"...i to od osób które takowe jednoślady posiadają i ścigają się nimi właśnie w dość niebezpieczny sposób...No ale pewnie oni tez nie wiedzą co mówią...na wszelki wypadek prześlę im link do wypowiedzi,żeby nauczyli się poprawnie wysławiać.Tiramisu też nie umiem robić. Wolę konsumować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:42 jak zyje w ustach motocyklisty nie slyszalam tego okreslenia motocykle maja swoje modele i kategorie przeznaczenia do ktorych sie je przyporzadkowuje Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 13:46 widocznie mam prostackich znajomych. Już im o tym powiedziałam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 13:50 a co nieznajomosc branzy na wspolnego z prostactwem? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 13:52 nie wiem czy nieznajmość. Nie sądzę. Ludzie są w moim wieku na motorach jeżdzą od lat, mają po kilka modeli, niekiedy są z tym związani zawodowo bo to też ich pasja. Używają takiej nomenklatury."Ścigacze". I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 13:58 no dobrze, to co to w takim razie jest ten scigacz? poprosze o definicje :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:56 ja tez jestem ciekawa (jeżdżąca we wczesnej młodości na motocyklach). Może dla niektórych "ścigacz" to po prostu jeżdżący szybko motocykl? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:05 ja to sie czasami zastanawiam czy to nie okreslenie mentalnosci prowadzacego pojazd Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:19 :-))) A nie wpadłabym na to :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:30 Ja też nie. Myślę, że to hasło wytrych, popularne i zrozumiałe dla wszystkich, jak widać nawet dla snobów. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:52 i bardzo niepopularne wsrod motocyklistow bylo na ten temat wiele dyskusji najciekawsze mozesz pzeczytac na portalu ;) scigacz.pl ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 16:21 Nie znam takiego portalu, nie bywam. Jeśli masz coś do mnie osobiście, to tak mi to powiedz, osobiście, jedna prywatna wymiana grzeczności już tu się toczy, nie piszę się na to. I jestem dumna, że ani raz nie dałam się sprowokować do personalnych wycieczek, mimo kłótliwego nastroju. Tadam Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 17:19 nieznosze klamczuchow tadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 18:06 Noo, rozumiem, tylko nie rozumiem dlaczego uznałaś za stosowne mnie o tym poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 20:48 nie znam się na modelach motocykli- przykro mi, chyba się pod ziemię zapadnę...ale z tym okresleniem spotkałam się w przypadku modeli takich jak Yamaha na których "młodzi gniewni" z zawrotną szybkością jeżdzą , niejednokrotnie wykonując "pseudoewolucje" na jedym kole.I niestety nie jest to żadna definicja o czym zapewne mnie poinformujesz jak i o mentalności ludzi posługujących sie takim nazewnictwem.Trudno.Przeżyję.Pozostaje przeklejenie linku na forum Auto-Moto, może tam rozstrzygną "spór";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 12:34 foamclene napisała: > no dobrze, > to co to w takim razie jest ten scigacz? poprosze o definicje :) Przepraszam, że się ośmielę wtrącić... Ja również znam określenie "ścigacz" - tak właśnie powiedziano o śmierci jednego z moich kolegów ze studiów - "zabił się ścigaczem" - miał wypadek na motocyklu, na zakręcie uderzył o kamień z dużą prędkością. BTW był to bardzo zdolny człowiek, śmierć jego była wielkim ciosem, z którego niektórzy do dzisiaj nie mogą się pozbierać. A mi zapadło w pamięć określenie "ścigacz" - zrozumiałam je jako "typ" szybkiego motocykla. Tyle w temacie z mojej strony, choć przyznaję - ja się nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 21:40 ścigacz to okreslenie motocykla nie uzywane czasami przez ludzi nieziwazanych z ta grupa spoleczna przez rasowych motocyklistow wrecz potepiane jest jego uzywanie :) mozna mi zaufac Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 21:47 Tak jak mówiłąm- mam prostackich znajomych po prostu. Nieuki i imbecyle. Zaufam Ci bezgranicznie oczywiście a ich potępię. W końcu to Ty jesteś związana z tą grupą społeczną, prawda? Biję się w pierś i proszę o wybaczenie;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 23:42 od lat :) w 2001 roku dostaalm moj pierwszy nowiutki motocykl sportowy :) w zeszym roku slicznego ktm,a enduro a w tym roku wejde w posiadanie pieknej nowego cross'a hondy :) crf... dlatego Ci wybaczam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 23:59 a to kilka fotek moze zainteresuja kolegow na scigaczach :) w koncu my na scigaczach jestesmy gadzeciazami i lubimy byc modni ;) mam swietne ciuchy na motocykle ;) z gornej polki najwyzsze modele :) moj piekny zeszloroczny x-spririt fotoforum.gazeta.pl/3,0,692447,2,91.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,692448,2,92.html moje pienke sory na motocykl :) najwyzszy dostepny model :) airflo fotoforum.gazeta.pl/3,0,630776,2,99.html a to juz skarby fotoforum.gazeta.pl/3,0,630839,2,97.html moj skarb krakowianka od malopolskiego fotoforum.gazeta.pl/3,0,630805,2,98.html sliczny pomaranczowy enduro i mniej sliczna ja ;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,874103,2,84.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,899892,2,73.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,899893,2,74.html jak cudownie ze aura tak sprzyja :) prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 00:41 Ale nie obrazisz się jak nie otworzę tych linków, prawda? Niezbyt mnie interesują. Na szczęście nie muszą;-)Grunt, że masz się czym pochwalić poza wiedzą teoretyczno-praktyczną, prawda?;-) Przecież o to chodzi;-)Podam link do wypowiedzi na AutoMoto.Będziesz wielbiona przez miliony maluczkich.Niesamowite...A tak na poważnie- nie chciałabyś czasem wystąpić w Rozmowach w Toku? UWażam, że byłabyś doskonałym gościem programu.Ba, gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 00:44 i tu sie zgodze :) uwielbiam sie chwalic i opowiadac o sobie na szczescie mam ten komfort, ze moge mowic prawde ;) i przykro mi, ze Ty musialas zmyslac o swoim super sporcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 00:47 Moim? W życiu na motorze nie siedziałam kochana;-)Jestem zwolenniczką jazdy konnej;-) Nadinterpretujesz,ale to zapewne z powodu tej euforii spowodowanej własną osobą;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 00:53 nie bede zaprzezczala kocham siebie mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 00:56 To widać;-)Samouwielbienie,świadomość własnej wartości, wiedzy i umiejetności to cecha charakterystyczna...pewnych grup społecznych, lub jak kto woli- "Środowisk";-))))Pysznie!!! Zaryzykuję i zgłosze Twoją osobę dokumentalistom z RwT jako godną szczególnej uwagi. Zapewnisz oglądalność jakich mało.Powaznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 10:22 dyskusja na temat okreslenia motorka trwa ja takie cos nazywam pierdzikolko fotoforum.gazeta.pl/3,0,899893,2,74.html Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 11:55 No bo podobnie jak ja i Ty Tralalumpku się nie znasz po prostu. Nie należysz do "Środowiska". Gdybyś należała zapewne nazywałabyś inaczej;-)))Proponuję dyskusję zakończyć jednogłośnym przyznaniem racji ekspertce w tej dziedzinie;-)))))))))))))))))))czyli Foam.BTW- linki "poszły", zrobiła furrorę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 12:08 uwielbiam Was :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 12:11 a kto to jest WY (bo ze mna chyba jestes na ty) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 12:13 WY to Wielbiciele. Też na "W";-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 25.04.08, 12:11 Ja Ciebie też;-)) Czekaj na maila z RwT;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 21:46 a to mala probka jak sie srodowisko traktuje osoby uzywajace tego okreslenia ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=78726392&a=78726392 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 21:48 Rozumiem, że Ty jesteś w tym "Środowisku"? Niesamowita nobilitacja. Zamurowało mnie, jesteś wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 23:36 niepotrzebnie ;) to nic nadzwyczajnego :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:35 to ja się jeszcze ujmę za tral, uwielbiam automaty i nie chciałabym mieć innego, jak tylko uzbieram trochę kasy to na pewno kupię automat. Nie interesują mnie kwestie lepszego (podobno) przyspieszenia czy nudy w trasie z powodu niemożliwości przełączania biegów (bo i takie bzdety słyszałam). Myślę, że co kto lubi, nie pisz foam o automatach w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:47 i o to chodzi wlasnie :) automat jest skierowany do konkretnej grupy ludzi piszac uposledzony mialam wlasnie na mysli kierowce bez zaciecia ;) oczywiscie punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ktos normalny moze uznac za uposledzonego kierowce jadacego 200km/h nieubezpieczonym ferrari znajomego ;) po pulawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:22 zapewniam cie foam ze zostajesz ze swoimi lewarkiem na kazdych swiatlach moje auto ma 210 kW, do tego jest diesel.... lubie sobie robic jaja na trasie, wiem co mowie ciekawostka jest ze tylko ci krytykuja automaty ktorzy nigdy nimi nie jezdzili Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:46 no i co ja moge odpowiedziec... musze sie z Toba zgodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:48 2993 cm3 :) staniesz ze mna na linii (z lewarkiem)? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:03 przeciez wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:49 mysle ze nie miałabys najmniejszych szans z moim lewarkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:47 tralalumpek daruj sobie pogladów rodem z cosmopolitan, niezły mamy tutaj ubaw z Twoich postów :) moze zrobisz jeszcze jakis wykład na etmat motoryzacji chetnie sie jescze posmiejemy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:56 tak jest kochanie, uwielbiam twoje wpisy w kolejnych wcieleniach powrzucja troche maili do skrzynki i bedzie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:36 sorry ale ktos kto deklaruje "sportowe" zaciecie i rozwaza automat i auto dla "mamuni" nie jest dla mnie warygodny (kolezanka wojtusia) o nic wiecej mi nie chodzilo :) jak o to ze roznorodnosc roziazan jest dla ludzi i nie nalezy wyrazac pogardy dla auta ktore kupila kolezanka tylko dlatego ze jezdzi sie czym innym :) nie gardze automatem jako takim oczywiscie dla wielu osob bedzie to bardzo dobre rozwiazanie jezdze roznymi autami, jendosladami i pojazdami napedzanymi sila miesni ;) i zadnen nie budzi mojej pogardy ;) tak jak mowilam jest do temat zbyt dla mnie emocjonujacy traktuje to wszytsko bardzo powaznie i osobiscie bo ja tym zyje :)))) wychowalalm sie na motocyklu :) i w warsztacie :) i jak czytam "ścigacz" od kogos kto deklaruje uzytkownaie sportowego motocykla to naprawde zalewa mnie krew nie zaruje... to mnie moze kosztowac wylew a juz na pewno moge sie poplakac :)))) ze zlosci Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:45 no to ok, już się więcej nie wtrącam bo aż taka "oblatana" w motoryzacji nie jestem a nie lubię się udzielać gdzieś gdzie moja wiedza jest powiedzmy niewystarczająca;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 12:49 moja tez jest niewystarczajaca nawet pan zientarski bywa omylny jak widac nie ma wiekszej zalety na drodze niz pokora :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:29 foam, motor mi nieobcy, mam ten etap za soba jezdzialam najrozniejszymi autami, nawet trabi wpadl mi w rece :) z manualna skrzynia i automatem, benzyniakami i dieslami mam naprawde pojecie o czym mowie mam zatwardzialego szwagra ktory mnie kiedys zbesztal za diesla a potem 'tylko kierowca bez jaj moze jezdzic automatem'..... w zeszlym roku, kiedy spedzil urlop w automacie i dieslu do teggo, trzy tygodnie po urlopie zmienil auto - na diesla automat :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:59 trudno rozpatrywac to w kategoriach jakosciowych ("lepszosci") ja mysle o tym jako o innosci Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare wspołczuje szwagra i poglądów 23.04.08, 15:40 oraz nieumiejetnosci jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wspołczuje szwagra i poglądów 23.04.08, 15:55 pendlare napisała: > oraz nieumiejetnosci jazdy. cos niestrawnego zjadlas dzisiaj na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: wspołczuje szwagra i poglądów 23.04.08, 15:56 nie Moja Droga, tylko Twoja nieznajomosc tematu oraz absurdalne wypowiedzi powaliły mnie na łopatki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wspołczuje szwagra i poglądów 23.04.08, 16:00 no wiesz , o peknietej prezerwatywie z toba nie moge rozmawiac bo to ty masz te zmartwienia i doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: wspołczuje szwagra i poglądów 23.04.08, 16:06 jakos nie kumam o co Ci chodzi, ale no cóz kazdy ma swój swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 14:50 foam, ależ ja jestem mamunią, to po pierwsze. Czy to w założeniu miało być obelżywe - mamunia ? Napisałam, że jak byłam młoda i durna jeździlam motocyklem ( typ sportowy ) nazwałam go jak nazwałam, w sposób potoczny, zrozumiały dla większości dziewczyn czytających to forum, ty się znasz na nomenklaturze, ja na jeździe motocyklem, jeśli już mamy rozmawiać w ten sposób. Musimy rozmawiać w ten sposób ? Bo jak do tej pory nie dałam ci powodu do kwestionowania tego co piszę. Ja się czepiam samochodu a ty mnie, ja samochodu a ty mnie .... Na starsze lata przerzuciłam się na inne konie, takie żywe, dużo bardziej mi odpowiadają niż te mechaniczne, ale konno wszędzie nie zajadę. Samochód to konieczność a w dzisiejszych czasach od samochodu wymagam, żeby był bezpieczny i może miec automatyczną skrzynię biegów, dość się w życiu biegów nazmieniałam, nakręcam się czymś innym niż mieszanie benzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:00 ja Ci tylko nie wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:25 Ale w co nie wierzysz, że mam w ogóle prawo jazdy na motor ? Na motor zdałam jako jedyna w grupie za pierwszym razem, w przeciwieństwie do samochodu ;P Nie wróż z fusów i słownictwa, którego używam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:34 zlituj sie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 15:54 Jestem w kłótliwym nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 17:20 to ja mam gorzej :) bo ja tak mam od urodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 23.04.08, 18:33 no, to coś tak jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Już złożyłam zamówienie na Sporta:P 24.04.08, 08:06 sportowy wózek, dowodzik osobisty i bileciki do kontroli :) aha, i jeszcze pieniążki na ten wózek :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Modne miejsckie autko. 21.04.08, 22:02 Mimo najszczerszych chęci nie potrafię zrozumieć, co tyle kobiet widzi w Mini...naprawdę :) Ten samochód jest po prostu brzydki. Do tego mały i drogi. No ale o gustach się nie dyskutuje ;) > Lubię się wyróżniać, imprezować i mam wielu przyjaciół. Do takich osób kierowana jest nowa Honda Civic. Bardzo ładny i dobry samochód, ale kosztuje dużo więcej niż 50 tysięcy ;) Jeśli chodzi o moje upodobania, to też znacznie wykraczają poza ten przedział cenowy...gdybym mogła sobie wybrać dwa auta, to do jazdy na co dzień wybrałabym Alfę Romeo albo Audi, a na dłuższe wyprawy jakąś fajną terenówkę. Na razie jednak muszę zrobić prawo jazdy i zarobić na takie samochody ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorala Re: Modne miejsckie autko. 21.04.08, 22:46 Najpierw zajrzyj do słownika ortograficznego. Czasowniki z cząstką "by" piszemy razem czyli: chciałabym, napisałabym, zrobiłabym ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja96 Re: Modne miejsckie autko. 22.04.08, 20:29 Polecam Nissana Micre. Mieści się w cenie i na pewno wyróżnia z tłumu. Miałam więc wiem coś o tym. Przez trzy lata użytkowania nic mi się nie zepsuło. Poza tym jest to typowo kobiece auto. Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Subaru impreza !!!!! 23.04.08, 12:30 uwierz mi jak kupisz impreze to zaden facet nie przejedzie koło Ciebie obojętnie :) i jak raz sie przejedziesz to nie bedziesz sobie mogła wyobrazic , ze kiedys jezdziłas jakims małym "blaszakiem" wiem coś o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare a tak na marginesie 23.04.08, 12:32 nie kumam WAs dziewczyny, dlaczego wszystkie laski kupuja sobie takie malutkie, ochydne samochodziki jak micra, swift, newbeatle. Od patrzenia na to niedobrze sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
femmen4 Re: a tak na marginesie 23.04.08, 12:54 A co Wy się czepiacie kobiet i małych samochodów takich jak Swift. Przecież jest dużo drobnych kobiet które źle się czują w potężnych machinach a taki Suzuki jest w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a tak na marginesie 01.05.08, 10:19 no tak subaru impreza wielkosci golfa to rzeczywiscie bryka Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Subaru impreza !!!!! 23.04.08, 13:48 Niestety najnowsza Impreza jak dla mnie wygląda jak Seat Leon albo coś w tym stylu. W Krakowie jeden dystrybutor ma Mazdę i Subaru. Miesiąc temu sprzedawca usiłował mnie na owe SUbau namówić ponieważ cena atrakcyjna 84.100 no i jest "od ręki". A na Mazdę trzeba czekac. Bardzo był rozczarowany tym że powiedziałam że poczekam na Mazdę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Subaru impreza !!!!! 23.04.08, 14:06 moze nie rozczarowany tylko zdziwniony i pomyslał sobie "następna plastikowa niunia" a tak wogole to pewnie pomyliłas sallony bo nowe subaru w najubozszej wersji nie kupisz za 80 000 (chyba ze był sciagany ze stanów, choc jak z salony to raczej nie teges) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Subaru impreza !!!!! 23.04.08, 20:58 84.100 w Krakowie na ul. Conrada w salonie Emil Frey.Subaru Impreza, jakiś miesiąc temu.www.emilfrey.subaru.pl. Jak ściągniesz cennik to masz ceny zaczynające się od 18.290 euro.De gustibus. Aczkolwiek póki co wygląd nowej 6 mocno rozczarowuje na korzyść...Subaru Legacy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare weronko 24.04.08, 08:10 MAtko i córko :) Legacy to nie Impreza, tak samo jak Galant to nie Lancer :D Weroniko zlituj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronko 24.04.08, 09:35 Wiem, że strasznie chcesz tutaj pokazać swoją wiedzę motoryzacyjną ale....zlituj się;-) Na początku próbowałaś mi wmówić że pomyliłam się odnośnie ceny Imprzy-ups..nie bardzo się udało;-)WYmiana zdań rozpoczęła się w momencie kiedy napisałam, że nowa Impreza jest podobna do Leona- bo moim zdaniem trochę jest;-)O Mitsubishi nie myślalam w ogóle;-)Od poczatku chodziło o większe auto i z takim zamiarem poszłam do Frey'a.To, że facet bardzo chciał namówić mnie na IMprezę-czysty przypadek, ponieważ pewnie namawia na nią każdego;) Podobała mi sie najbardziej "stara" 6 ale najprawdopodobniej nie uda się znależć już tego egzemplarza w Niemczech a nowa wygląda jak Mondeo- więc odpada;-)Dlatego Legacy.Podbny przedział cenowy i po prostu-ładny;-) KOmpletnie nie znam sie na specyfikacjach technicznych ani osiągach i czym tam jeszcze;-) Jeżdzę słabo a auto ma mi się przede wszystkim podobać wizualnie;-)))))I tyle. Matko i Córko Pendlarko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 09:53 Auto do 120tys dla laika motoryzacyjnego,który jeżdzi 60km/h z dzieckiem po mieście;-) Ma się tam dużo wpakować do środka, aha i diesel 2.0- tak podpowiadają;-) Bezawaryjne, niezbyt rzucające się w oczy- normalne, zwykłe, ładne;-)) Od dwóch lat się zbieram za zakup nowego auta ale w tym roku już muszę.I nie ma kto obiektywnie i w miarę życzliwie doradzić.Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 11:05 Moja Droga, ja od zawsze kochałam subaru, ale jak chcesz duze i funkcjonalne mało palace to odradzam. Czesci drogie a jak sie spieprzy jedna rzecz to leci juz wszystko po kolei, a czesci niemiłosiernie drogie. ale moj facet ma mercedesa C klase kombi, diesel i jest zadowolony dzieciaków wózki mieszca sie bezproblemowo, wygodne ładny koształt, rocznik 2005 i ani razu sie nic w nim nie zepsuło w koncu mercedes :D - "Nie tup na mnie butami od Parady z zeszłorocznej kolekcji!!" Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 11:44 Tylko że używane auto nie wchodzi w grę...Mazda6, Subaru Legacy, Mondeo?Aczkolwiek MOndeo najmniej entuzjastycznie;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 12:43 Ja mam inne pytanie...skąd wy macie gotówkę (jak sądzę) na te nowe drogie samochody? Podobno żyjemy w Polsce... No chyba że jednak bierzecie na kredyt... Gdzie jest to społeczeństwo zarabiające w większości 1000 zł miesięcznie? Chyba nie korzysta z internetu...:) To tak całkiem OT... Ja mam aspiracje, że za jakiś czas sobie kupię pięcioletniego opla corsę za około parenaście tysięcy pln...no cóż, widocznie źle zawód wybrałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 12:56 bynajmniej nie jest to Twoja sprawa skad mamy pienadze. MOze od rodziców, męza, brata, kochanka. A moze same ciezko zapierdzielamy i potrafimy dobrze ulokowac i dysponowac pieniedzmi??? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 15:42 pendlare napisała: > bynajmniej nie jest to Twoja sprawa skad mamy pienadze. MOze od rodziców, męza, > brata, kochanka. A moze same ciezko zapierdzielamy i potrafimy dobrze ulokowac > i > dysponowac pieniedzmi??? Polska kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 15:49 jeriomina, niektórzy po prostu ciężko pracują i dostają za to godziwe wynagrodzenie - wbrew pozorom to wcale nie taki rzadki przypadek. Tylko, że w tym kraju, jak kogos na coś stać, to od razu pojawia sie zawiść, dlatego ludzie wolą albo nic nie mówić na temat swoich zarobków, albo narzekać, że mało im płacą. Poza tym od czego są kredyty czy leasingi? Wszystko jest dla ludzi. Widocznie wybrałaś zły zawód, skoro zadajesz ludziom pytanie skąd mają kasę. Wybacz, ale to nie Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 17:27 Poza tym od czego > są kredyty czy leasingi? Wszystko jest dla ludzi. > No, tak:))) Dzięki za kulturalną odpowiedź. Jak widać, nie ma się o co rzucać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Hej, a może Ty mi po prostu doradzisz? 24.04.08, 19:01 Hmmm, ja nie wiem jaka jest aktualna wysokość "średniej krajowej" ale chyba trochę powyżej 1000zł.Nie będę się o to spierać bo to nie to forum.Kredytów i rat inikam jak ognia- jakoś nie mogę się przekonać, chociaż nie neguję że to bardzo korzystne rozwiązanie.Wracając do zadanego pytania- auto o którym rozmawiałam z Pendlare będzie kupione za gotówkę.Fakt, nie moją ponieważ aż tyle nie zarabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vgrin Kto mi powie ile kosztuje... 24.04.08, 19:30 Widziałam że tu o Swifcie ktoś mówił:) Czy może wiecie ile kosztją przeglądy i te klimaty bo się zastanawiam czy sobie też nie kupić:P Może za gotówkę:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ansena Re: Kto mi powie ile kosztuje... 25.04.08, 10:11 Pierwszy przegląd jest za darmo, i robi się go po 1 tysiącu. Następny robisz po 15 tysiącach kosztuje około 500 zł. Ale to też jest z tym różnie. Najlepiej jak sobie zadzwonisz do salonu i sam się zapytasz:) suzuki.pl/car/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
infinity51 Re: Subaru impreza !!!!! 24.04.08, 22:04 czy ktos mi moze wytlumaczyc ten cały fenomen Subaru? Jestem mało obeznana w temacie, ale ciagle tu i ówdzie obija mi się o uszy Subaru i wszyscy sie nim podniecają:)o ssso chodzi??:) a apropos robienia dobrego wrazenia to dzisiaj mi wbiło obcasy w chodnik jak zobaczyłam Aston Martin'a:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Subaru impreza !!!!! 24.04.08, 22:21 nie wytlumacze, nie znam tego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Subaru impreza !!!!! 24.04.08, 23:22 jak wsiasz do subaru, odpalasz silnik i słyszysz to mruczenie to wtedy nic innego sie nie liczy. Nic mnie tak nie relaksuje jak przejazdzka moim samochodem. Weronka,dzis rozmawiałam z włascicielem salonów mercedesa maja tez roczne i dwuletnie samochody do sprzedania, ktore robiły za reklame. samochód z salonu, serwsiosowany a cena atrakcyjna. Dowiedz sie jak tam u Was z salonami mercedesa. Cos obiło mi sie o uszy, ze Ty z Krakowa?prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Subaru impreza !!!!! 24.04.08, 23:45 Oj to niewiele Ci potrzeba do szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Subaru impreza !!!!! 25.04.08, 00:29 wiem i moze dlatego jestem najszczesliwszadziewczyna nz ziemi :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Subaru impreza !!!!! 25.04.08, 00:45 Już Ci pisałam wyżej,że nie ma mowy o używanym samochodzie.Nowy, z salonu ma być i kropka. Znam oferty Mercedesa w Krakowie,ponieważ współpracuję z nimi od czasu do czasu. Gdyby chodziło o używane auto za 120tys to nie prosiłabym o poradę, tylko wstawiła taki wątek na forum AutoMoto. I w ciągu godziny miałby kilkadziesiąc wpisów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wandetka Swift - klimatyzacja. 28.04.08, 21:29 Jak sądzicie czy w wersji podstawowej Swifta jest w standardzie klimatyzacja? Bo w wielu samochodach te podstawowe wersje są strasznie ubogie i o klimie można tylko pomażyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
wandetka Re: Swift - klimatyzacja. 29.04.08, 15:11 W wersji 1.3 GLX czyli tej najniższej masz manualną klimatyzację no i wiele innych opcji. Więc za 42 900 zł masz wypasione wyposażenie Swifta:) Odpowiedz Link Zgłoś
wandetka Re: Swift - klimatyzacja. 29.04.08, 15:16 Znalazłam takie info na stronie suzuki:P Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Re: Swift - klimatyzacja. 30.04.08, 15:10 Jak zobaczyłem ten filmik to mi się odrazu zachciało Swifta:) pl.youtube.com/watch?v=lU89JpVmtwk Widać ze koleś jest nieźle ucieszony. Aż chce się nim pojeździć. Odpowiedz Link Zgłoś