nivja 13.04.08, 18:06 Poradźcie mi proszę jak z grzecznej bluzki i spódnicy zrobić jakiś ciekawy zestaw na wiosnę? Np jaki kolor rajstop? Brązowe? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd9da0076fe3194f.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: jakie dodatki??? 13.04.08, 19:16 koszulę i buty zestawiłabym z czarnymi rurkami i kamizelką lub krawatem. albo czerwone dodatki spódnica mi się nie podoba i nie pasuje imo do koszuli w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: jakie dodatki??? 13.04.08, 19:23 na pewno nie brazowe.ja bym postawila na kobaltowe lub musztardowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: jakie dodatki??? 14.04.08, 11:32 Ja bym włożyła jakieś kremowe rajtki, ale trzeba mieć dość szczupłe nogi niestety albo przynajmniej być pewnym, że się dobrze w nich wygląda - jak się nie jest to może raczej powalczyć z jasno-szarymi, a przy kołnierzu koszuli przewiązałabym na kokardę cienką, zwiewną chustkę np. białą w czarne kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: jakie dodatki??? 14.04.08, 13:17 kabaretki w kolorze bluzki, w talii szeroki gorsetowy pasek,na kolor torebki nie mam koncepcji ale powinna być lakierowana i rzucająca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: jakie dodatki??? 14.04.08, 13:41 Ja bym na pewno wybrała rajstopy w kolorze bluzki, kryjące:) Co do reszty nie mam pomysłu, bo ta spódnica mnie rozprasza, ja bym na pewno wybrała inną:) albo spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: jakie dodatki??? 14.04.08, 19:27 Brązowe na pewno tego nie ożywią i nie będą wyglądały zbyt wiosennie. Ja chyba tak jak minio, kobaltowe lub musztardowe. Ewentualnie w kolorze bluzki, ale ostatnio nie lubię nakładać rajstop takich jak bluzka. Odpowiedz Link Zgłoś