ocochodzi28 10.06.08, 00:31 czy może wiecie gdzie można kupić taki kostium. zależy mi żeby były majtki mocno wykrojone- z przodu niskie, z tyłu odkrywające pupę,ale nie stringi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeloo2002 Re: kostium kapielowy- brazylyjski 13.06.08, 23:09 Może w Brazylii ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: kostium kapielowy- brazylyjski 13.06.08, 23:15 wpisz w google "brazylijski kostium kąpielowy" Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: kostium kapielowy- brazylyjski 14.06.08, 14:38 eeeh, nie wpisuj. Lepiej poszukaj innego fasonu;) Nooo, chyba, że jedziesz na wakacje do Brazyli;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: kostium kapielowy- brazylyjski 21.06.08, 20:18 Mam taki, kupilam w Brazylii. Jest do tego pareo- spodniczka i mala torebka/portmonetka na drobiazgi typu krem przeciwsloneczny, pieniadze. Jest tak piekny!!! Na miseczkach sa przyszte drobne kwiaty z precikami, wyglagladaja jak np. ten, ale sa male: pl.wikipedia.org/wiki/Kwiat Pomiedzy miseczkami sa preciki i slupki kwiatowe. Po lewej strone majtek jest troche wiekszy kwiat (majtki sa takie jak opisalas), paro-spodniczka zawiazuje sie na sznureczki, jeden dluzszy ma na koncu taki sam, troche wiekszy kwiatek. Torebka jest pokryta takimi precikami(slupkami), uchwyt jest z drobnych korali. Cudenko. Kupilam ja w tym roku w lutym, w Brazylii. Przeliczajac na euro wyszlo mi tanio, wiec kupilam, ale teraz troche sie zastanwiam, kiedy to zaloze, bo jade na wakacje letnie na terkking. Jest bardo dobrej jakosci, przypomina oryginalne kostiumy francuskiej marki Pain de sucre czy nawet La Perli. Szkoda mi go sprzedac na francuskim ebay'u, kosztowal niewiele w porwnaniu z kostiumami, ktore kupilam we Francji. Moze sprzedam w Saint Tropez, tam takie oryginalne rzeczy mozna sprzedac za pare set euro. Kostim wszytkie etykietki, z cenami w realach br., majtki maja jeszcze przylepiona przezroczysta protekcje. Wszytko jest w opakowaniu markowym sklepu, w ktorym go kupilam. Jezli jestes zaintersowana napisz na priva. Moze j wyslaja za granice. Pamietam, ze maja katalog, ale nie maja portalu internetowego, tylko email. Polecam forumkom podrozujacych do Brazylii, odwiedzenie sklepow z kostiumami kapielowymi, nie dosc ze to cudenka, to ekspedientki posiadaja prawdziwa "art" zawiazywnia ramiaczek, paero, czegos podobnego nie wdzialam. Pozdrowienia nowaewa Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: kostium kapielowy- brazylyjski 23.06.08, 19:17 Brazyliany mozesz kupić w calzedonii, ostatnio widziałam tam w różnych kolorach i wiązane , i zwykłe.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś