Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam pomysłow!:-)

11.06.08, 21:32
    zaczynam dobierac ubrania do wlasnego stylu,ubieram sie wedlug wzorow paru osob stad:-)kiedys wystarczala mi bluza spodnie i heja...i teraz mam 22lat i szafa "szmat" kupilam jeansy,bluzki kolorowe zielone, zółte, baleriny,i nie mam pomysłu na torebki..widzialam,ze sporo osob kupuje torebki kolorowe,czarne mam od zawsze:-)
    mozecie mi pomoc,czy np.torebka w Łuski turkusowa bedzie pasowac do czarnego,zoltego czy bluzek kwiatowych..czy jakis neutralny kolor lepiej?np,braz lub czarny...zakupy najczesciej robie na allegro,zero czasu:-(od pon-niedzieli praca:-(a jak wolne, wiadomo sprzatanie;-)
    pozdrawiam!!!
    Obserwuj wątek
      • solaris87 Re: szukam pomysłow!:-) 11.06.08, 22:16
        Błagam, jeżeli to jest tatorba o której myślę, to nie kupuj... Łuski na torbie
        ma co 2 "lasia" na ulicy i to we wszelkich kolorach tęczy. Jak chcesz fajną,
        kolorową torebkę to poszukaj np. na www.pakamera.pl. Przynajmniej w drodze do
        pracy/szkoły nie będzie cię straszyło 15 osób z taką samą torebką...
        • kkolaczyk Re: szukam pomysłow!:-) 11.06.08, 22:26

www.allegro.plitem374825886__hit_lata_2008_zolta_torebka_w_luski.html
          cos takiego;)
          a jaka mozesz doradzic?pracuje w banku, stroj dowolny...:-)
          • ensoleillement Re: szukam pomysłow!:-) 11.06.08, 23:17
            nie działa link
            ale pomysł z pakamerą popieram, zajrzyj tam:)
      • gabrielafrancuz Re: szukam pomysłow!:-) 12.06.08, 11:24
        Ani do żółtego ani do bluzek w kwiatki ta torba pasować nie będzie.. Poza tym,
        jak mówią dziewczyny, ma ją co druga kobieta na ulicy- ten "trend" wziął się
        chyba od Kożuchowskiej, która zaprojektowała (?) podobną torebkę.
        Naprawdę Ci się ona podoba?
        Jeśli tak, to na Twoim miejscu wybierałabym do niej prostotę- żadnych bluzek w
        kwiatki i innych równie ostrych kolorów.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka