maga_luisa no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 18:11 Co o tym myślicie, proszę szczerze i niezdawkowo :-) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/60bdabcc1999a487.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8df08b85471fde8f.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b60fc5eb284d9bd7.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d22a17cbe7fdf9d.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 18:34 1. w sumie ok. 2. bardzo mnie się podoba 3. ok. ale ten żakiecik jakoś mi nie pasuje, ale świetne spodnie 4. bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 18:42 Bardzo mi się podoba. I nie chodzi mi o poszczególne stroje, bo wiadomo, że jedne bardziej się podobają, inne mniej. Podoba mi się całokształt :] Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 18:51 pierwsza kiecka mi się nie podoba, ale ja chyba po prostu nie lubię wzorów za dużo. reszta - świetnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 19:14 Uff, dzięki. To są po częsci (dużej) skutki inspiracji tym forum, wcześniej byłam bardziej zachowawcza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 19:23 Najmniej podoba mi sie pierwsza sukienka, ale dobrze, ze powstrzymalas sie od dobrania butow do torebki:-). Pozostale zdjecia lepsza, calosc naprawde fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 19:54 1. zmieniłabym długoś bo 1) nie cierpie takiej długości a po 2) chyba nikt w takiej długości nie wygląda korzystnie, no i dorzuciłabym szeroki pasek (ale to takie moje zboczenie) 2 i 3 - bardzo fajnie 4. rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 20:00 jakos nic mi nie przypadlo do gustu. ale po kolie: 1-zalozylabym wyzsze buty 2-sukienka fajna ale buty mi sie wogole nie podobaja 3-to cos bezowe nie pasuje mi tu,spodnie fajne 4-calkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 20:08 kobieto pzrywracasz mi wiare :)))))))) i nadzieje :)))))))))))) mam nadzieje miec taka figure po 40stce druga sukienka extra i extra w niej wygladasz ostatnia stylizacja tez wyjatkow zgrabnie i kobieco i starosiweckie butki (lubie takie) na pierwszym zdjeciu widze dziwne buty ;) i pieknego koloru fajna torebke (sikienka nie pzrepadam za takimi, ale ja bym tu dala gladiatorki na obcasie i pasek z ciwekami a,la carrie :) wiem jestem nudna :) tzrcie boska kurtka i swietne spodnie :) szwedyt z zary te ciezkie takie lejace? jak tak to zazdrosze maialm je na tylku ale tylek okazal sie z agruby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 20:31 Się cieszę, że Ci coś przywracam :-) To co piszecie o pierwszej kiecce, wykorzystam (w sensie pasek zwłaszcza), lubię ją. A szwedy z Reserved, ja u nich chętnie kupuję mimo paru wpadek z jakością, ważne też jest to że to jedyny sklep "sieciówkowy" w moim prowincjonalnym miasteczku. I nie mów mi o grubym tyłku, ja się trochę naustawiałam do tych zdjęć, żeby swój chociaż trochę zatuszować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 08.07.08, 21:06 podoba mi się bardzo wszystko oprócz trójki:) śliczne te sukienki i fajne dodatki, szczególnie torebki:) Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 09.07.08, 12:56 mnie tez sie podoba oprocz trojki. i dodalabym jeszcze cos bizuteryjnego do 2 i 4 - bransoltke, kolczyki, wisior etc. co by niec o urozmaicic :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 09.07.08, 15:50 ale fajnie! sukienka ze zdjęcia 2 bardzo mi się podoba i kocham niebieskie torebki/torby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: no to teraz panie po 40-tce proszę ;-) 10.07.08, 08:48 mam zastrzezenia tylko do pierwszego zdjecia - do takich kolorowych sukienek eso-floresowych zalozylabym tylko czarne dodatki. pozostale zestawy moga byc. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene rudy torbacz 09.07.08, 00:57 dzianinowa sukienka z torba legowa zara na wielbladzich zarowych butach szal i bransoletka lumpeks torba jackpot fotoforum.gazeta.pl/3,0,1294341,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1294312,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1294311,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1294330,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: rudy torbacz 09.07.08, 02:25 ge-nial-ne!!! niebanalna kiecka i kolorystycznie super. fakt, ze nie kazdy w tym zestawie by sie obronil, ale Ty Foam bronic sie nie potrzebujesz. bomba:-)) jednak (jak pisalam wyzej u Gabi)wielbladzie wielblady to jest to! nie przecinaja/skracaja nogi i maja taki miekki, szlapciowaty, na luzie look, ktory uwielbiam. o czarnych niestety tego powiedziec nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
nogix Re: rudy torbacz 09.07.08, 09:25 Tego rodzaju buty niestety u kazdego skracaja noge, nie ma mocnych. Widac by to bylo na innym zdjeciu, w innych butach, ze jest roznica. Tez nie rozumiem zachwytow nad tymi butami, no ale de gustibus.... Odpowiedz Link Zgłoś
elcia_morelcia Re: rudy torbacz 09.07.08, 06:06 Bardzo ladna sukienka. Ale nie podobaja mi sie te buty (wiem ze wszyscy na forum zachwyceni). Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 09.07.08, 16:17 elcia_morelcia napisała: > Bardzo ladna sukienka. Ale nie podobaja mi sie te buty (wiem ze wszyscy na foru > m > zachwyceni). Ja lubię sobie tu popatrzeć na te buty, choć sama mieć bym ich nie chciała (no i ten obcas by mnie wykończył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: rudy torbacz 09.07.08, 09:34 Ah, strasznie mi się podoba ta sukienka i buty. O Boziu chciałabym w tym wieku mieć takie ciało i takie wyczucie. Zazdroszczę stylu, smaku i gustu. Ja niestety już się boję wystawiać swoje zdjęcia... Jeszcze raz gratuluję Foam. Za każdym razem mi zapiera dech w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 09.07.08, 11:06 C U D O !!!! foam, masz piękne włosy!! Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: rudy torbacz 09.07.08, 11:55 Śliczna sukienka, śliczne włosy, śliczne fotki! Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: rudy torbacz 09.07.08, 13:22 cudowna sukienka, cudownie zestawione kolory, całość piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: rudy torbacz 09.07.08, 13:37 Ladnie to tak szargac ciuchy po ziemi?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 13:57 co tu duzo mowic-inna sukienka,te same buty,nie znudzily ci sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: rudy torbacz 09.07.08, 14:23 no wlasciwie to o sukienke tego dnia chodzilo i szal, ktory odzyskalam po dwoch latach (kiedys zostawilam go u koleznki i przez dlugi okres nie moglam do niej dotzrec) buty tym razem to tylko dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
majka_bee Re: rudy torbacz 09.07.08, 16:42 a tobie magda nie znudziło się ciągle wyglądać TAK SAMO??? Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 09.07.08, 18:16 majka_bee napisała: > a tobie magda nie znudziło się ciągle wyglądać TAK SAMO??? ja tam lubię zestawy pokazywane przez Magdę, choć nijak się mają to mojej własnej szafy :) Magda, wklej coś! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 20:55 nie jakos nie.tym bardziej ze nie wygladam codzien tak samo.jak chcesz sie przekonac to zapraszam na mojego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:54 magdaksp napisała: > nie jakos nie.tym bardziej ze nie wygladam codzien tak samo.jak chcesz sie > przekonac to zapraszam na mojego bloga. właśnie zajrzałam i pewnie nie będzie to moja ostatnia wizyta :D Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 09.07.08, 18:14 magdaksp napisała: > co tu duzo mowic-inna sukienka,te same buty,nie znudzily ci sie juz? Hmm, czy to znaczy, że na tym forum trzeba mieć inną parę butów, do każdego zestawu?... kurcze, to mnie nie stać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 20:56 ja sie spytalam foam czy jej sie nie znudzilo nosic codziennie te same buty(mnie by sie znudzilo) aty sobie dorobilas reszte...fajnie masz Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 09.07.08, 21:45 magdaksp napisała: > ja sie spytalam foam czy jej sie nie znudzilo nosic codziennie te same buty(mni > e > by sie znudzilo) hmmmm.... z tego co zauważyłam foam nie nosi codziennie tych samych butów - ot choćby przedwczoraj miała granatowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 22:07 gabi, naprawde nie musisz robic za adwokata foam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 09.07.08, 22:11 nie mam z tego ani złotowki :) ale fajnie że mam zadatki - zawsze marzyłam by zostać adwokatem :))))) chodzi mi tylko o to,m że równie dobrze pod moimi zdjęciami możesz to samo napisać, że ciągle chodze w tych samych butach, co jest nieprawdą Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 09.07.08, 22:14 a swoją drogą bardzo miło się tu robi od pewnego czasu - niedługo to już nic nie będzie można napisać, bo albo szanowna moderatorka wytnie, albo cię osądzą o niecne zamiary Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 22:36 akurat bardzo dobrze ze szanowna moderatorka wycina bo ten watek i tak powoli zaczyna tracic sens przez małą ilość zdjęc a dużą gadaniny Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.s.h Re: rudy torbacz 10.07.08, 08:44 A ja uwazam, ze ten watek ma sens wlasnie dzieki dyskutowaniu o wklejonych zdjeciach. Inaczej bylby taki bezplciowy. Co do zdjec foam: Sama nie wiem, na ostatnim zdjeciu widac, ze masz solidnie zbudowane nogi, ja bym sie nie odwazyla na taka dlugosc foam. Sama sukienka nawet fajna ale tez ciagle cie widze w tych samych butach, ktore zreszta nie podobaja mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
efkoz Re: rudy torbacz 10.07.08, 08:46 O matko, chciałbym mieć takie solidne nogi:))))))))))))))))))))) I jeszcze dopatrzyłam się idealnej kompozycji stroju z fryzurą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
efkoz Re: rudy torbacz 10.07.08, 08:47 osz kurna, to miało być do nocnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 10.07.08, 14:15 p.o.s.h napisała: > "A ja uwazam, ze ten watek ma sens wlasnie dzieki dyskutowaniu o wklejonych zdjeciach. Inaczej bylby taki bezplciowy." i znów napiszę, to czego nie lubię na forach (bo jak się ustosunkuję, to mnie p. Moderatorka jeszcze zablokuje ;): ja tak jak p.o.s.h > "Co do zdjec foam: > Sama nie wiem, na ostatnim zdjeciu widac, ze masz solidnie zbudowane nogi, ja > bym sie nie odwazyla na taka dlugosc foam." Ja osobiście wolę mocną budowę ciała od anoreksji, ale cieszę się bardzo, że znów na forum pojawiają się różne opinie, zamiast "jedynej słusznej". Bo tak to już jest, że jeden woli krótkie inny długie itp. Patrząc na dużą ilość postów pod Kowalskimi stwierdzam, że opłacało się "pochrzanić" tu parę dni temu :D Sama sukienka nawet fajna ale tez > ciagle cie widze w tych samych butach, ktore zreszta nie podobaja mi sie. Dawno temu widziałam te buty z sklepie, zaciekawiły mnie, ale nic poza tym. Potem zobacz. je tu na forum i stwierdziłam, że znacznie lepiej wyglądają na prezentowanych zdjęciach niż "na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: rudy torbacz 09.07.08, 20:49 foam bardzo fajnie :) wszystko świetnie sie ze sobą komponuje. śliczne włosy! moje kudły są proste jak druty, wiec Ci strasznie zazdroszczę :( ps. Magda czy ja Cie nie widziałam na Openerze? chyba mi śmignęłaś na koncercie Gentlemana...:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 20:59 jesli widzialas kogos z dwoma dosyc pokaznymi koczkami na glowie to bylam to ja:)a gentleman cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: rudy torbacz 09.07.08, 21:29 ha! To wiec byłas Ty :) bardzo fajnie wyglądałas :) zdażyłam zarejestrować koczki na głowie i fajne pumpiaste spodnie ;) tam było tyle ludzi na Gentlemenie, ze zaraz mi zniknęłas...powinni Gentlemena zrobic na głównej scenie, bo wszyscy chętni do obejrzenia koncertu sie nie zmiescili...ale koncert super! :) w ogole Opener bardzo udany :) ...tyle, ze juz trzeciego dnia na koncercie Chemical Brothers zasnęłam ;) niestety forma juz nie ta ;) pozdro i do zobaczenia za rok :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 09.07.08, 21:37 koncert faktycznie swietny,zreszta masala ktora grala zaraz po gentlemanie tez swietna!ale ja pojechalam ze wzgledu na eryke badu:)i sie nie zawiodlam Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: rudy torbacz 09.07.08, 21:52 oj mnie i mojego narzeczonego tez erykah oczarowała! wielka artystka, świetne aranżacje :) uwielbiam ją :) jak dla mnie to ona ma swoj świat, ale oczywiscie w sensie pozytywnym...i co bardzo mi sie podobało, ze pomiedzy piosenkami powiedziała do publicznosci tez cos od siebie :) ale duzo ludzi w ogole nie zrozumiało tego koncertu...poza tym to swietnie bawiłam na koncercie zespołu Kobiety :) fajny wystep miał teatr Mamadoo...a żałuje bardzo, że M.I.A zrezygnowała :( bardzo chciałam zobaczyc ją na zywo :( Odpowiedz Link Zgłoś
lilikitka Re: rudy torbacz 10.07.08, 18:47 magda a ja zauwazylam ze ty ta kurtke czarna tez ciagle pokazywalas do swoich zestawuw. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rudy torbacz 10.07.08, 19:11 nie za bardzo wiem co to znaczy "zestawuw". foam już mi odpowiedziała wiec nie wiem po i ty bawisz sie w jej adwokata. a co do kurtki to zupełnie nie zgadzam sie z tym co piszesz tak w ogóle:P. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: rudy torbacz 09.07.08, 14:52 Pieknie! jestem zachwycona. Sukienka extra, no i zzera mnie zazdrosc (po raz pierwszy :) przez ten szal...dobrze ze nie moj kolor:) Nogi piekne (po raz n-ty to mowie):)) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: rudy torbacz 09.07.08, 15:55 ojeej... no co? no ekstra! P.S. beżowe wielbłądy jednak to jest to w porównaniu z czarnymi Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: rudy torbacz 09.07.08, 19:42 Foam powiedz, te Twoje loki to dar natury czy może jakaś trwała była grana? Ja tez takie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: rudy torbacz 09.07.08, 20:34 Foam, ja chcę Twoją sukienkę, już, teraz, natychmiast ;)) i szal też ;) wyglądasz ślicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nextmalgo Re: rudy torbacz 10.07.08, 12:34 Muszę napisać, że sukienka świetna, bo to był mój pierwszy łup z wyprzedaży :) Kolor mi bardzo podszedł, a ponieważ były chyba tylko 2 szt. doszłam do wniosku, że to pewnie resztki kolekcji zimowej i szybko drapnęłam. Zestawiam ją solo z brązowymi kozakami albo jako tunikę do spodenek tuż za kolano. Może spróbuję jeszcze ze spodniami 3/4 do platform. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:10 niezle kombinujesz :) nie wpadlam na kozaki sprobuje ze zlotymi ;) i z kowbojkami wklej koniecnzie zestawienia z tymi spodniami sama jestem ciekawa jak bedzie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:16 też ją kiedys macałam, ale wydawało mi się że prześwituje (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nextmalgo Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:38 No właśnie, cienki ten materiał i faktycznie trochę prześwituje. Ale mam wrażenie, że nie widać tego za bardzo pod warunkiem, że nie założysz czegoś jasnego pod spód. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: rudy torbacz 10.07.08, 14:17 Ty mi lepiej powiedz jak sobie radzisz z dekoltem??? bo ja musze szal zakladac zeby biustu nie bylo widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
nextmalgo Re: rudy torbacz 10.07.08, 14:33 Albo zakładam top, albo nic i ładny naszyjnik i się nie przejmuję :) Postaram się wkleić wieczorem zdjęcia z naszyjnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene bo przeswituje ;) 10.07.08, 14:16 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1296518,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
nextmalgo Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:34 Ja mam właśnie takie trochę kowbojkowate kozaki :) Postaram się wkleić zdjęcia jak tylko opanuję aparat, bo na zdjęciach z komórki nie widać fałdek tuniki za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: rudy torbacz 10.07.08, 13:37 super!!! juz to widzę oczyma wyobraźni :) koniecznie wklej!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: rudy torbacz 10.07.08, 14:17 a nie wazne oby forma byla widoczna sylwetka w tej tunice i tak z daleka nie widac tych fald Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 00:50 i jeden z moich ulubionych:)oczywiście na openera przywdziałam klapki a nie koturny:) bp1.blogger.com/_svEmi17tvYw/SG6V1GMFcuI/AAAAAAAAAPA/-pXU-q2TVHw/s1600-h/man.jpg i zestaw czarny dzwoniący monetkami:) bp1.blogger.com/_svEmi17tvYw/SHUnzs-wtNI/AAAAAAAAAPY/pXAryl6arB0/s1600-h/10lip.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 08:54 tamburyno do reki i mozesz prosic o zlotowe na wino... ;)) ..no jakos to jest, ze albo to no-globale Cie imituja albo ty ich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 09:24 Magda. Masz zajebista stylówkę, ale z tego na pewno sobie zdajesz sprawę, więc nie będe tutaj się rozpisywac o tym jak fajnie dopierasz ciuchy do figury, typu urody, blebleble.. Po pierwsze - masz piękne włosy, pokazuj nam je częściej :). Po drugie - strój z chustą do belly dance, miodzio. Mam tylko pytanie, czy wychodzisz tak na ulicę? Nie wkurzają cie monetki? Powiem Ci szczerze, ze osobiscie mam kolekcje chust, ale jakos nie przyszlo mi do glowy, ze moglabym sie w nich pokazac na ulicy. Juz widze miny i slysze komentarze tych wszystkich malolat, ubranych nijako, ale komentujacych każdy przejaw indywidualnosci. Chyba musze popracowac nad pewnoscia siebie. Zestaw czarny - przepiekny, taka najbardziej Cie lubie :), jesli moge oczywiscie wyrazic swoja opinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 20:01 a mi sie wydawalo ze ten czarny zestawik taki zwyczajny i nie mialam zadnych oporow zeby w nim wyjsc na ulice wlasnie ztego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 11:20 pierwszy zestaw przeeeeeeeeeeextra!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 12:15 b. lubię ten Twój zwięzły styl. Wiem, że bycie oryginalnym nie jest u nas łatwe. Czy to co masz na sobie to pumpy? bo ja pumpom z uporem maniaka mówię NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: zestaw prawie opnerowy:) 10.07.08, 12:16 A! ta fryzura powtarzająca wzór na bluzce - po porostu rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene zycie nocne 10.07.08, 02:44 w sumie to moglam zalozyc czarna skore zamiast partyzancko wygladajacego plaszczyka ortalionowego, ale jak na to wpadlam bylo juz za pozno :( natsepnym razem ;) wiem, ze z tym krotkim plaszczykiem wyglada niezazbytnio bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVREAB64mI/AAAAAAAAA04/3pQ9-1HBU3g/s1600-h/0000004.jpg bp2.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVQ_-SsnVI/AAAAAAAAA0w/ZS8wsEt0UV8/s1600-h/000002.jpg bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVQIjlkiYI/AAAAAAAAAz4/lEj1oUIP-6s/s1600-h/11zzz.jpg bp0.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVQCFDNe8I/AAAAAAAAAzw/5VPj0jvV9RI/s1600-h/00.jpg bp2.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVPvoat-5I/AAAAAAAAAzg/Mn4U8GkNdNM/s1600-h/000.jpg bp2.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/SHVPkupJ9WI/AAAAAAAAAzQ/4akR4Zs1hxY/s1600-h/71.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
efkoz Re: zycie nocne 10.07.08, 08:32 Bez płaszcza super. Z płaszczem tako:) Fantastyczne 2 zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: zycie nocne 10.07.08, 10:24 skojarzyło mi się z tym zdjęciem: bp2.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SHW_-S42_8I/AAAAAAAADqQ/k1aQEsgHr0U/s1600-h/7108PinkBlkweb1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: zycie nocne 10.07.08, 12:25 cledomro napisała: > skojarzyło mi się z tym zdjęciem: bo w modzie podobno wszystko już było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiopfe Re: zycie nocne 10.07.08, 11:37 aaa buty cudne, skąd są jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 10.07 10.07.08, 11:56 Jest ciplunio, można skoczyć się poopalać :-) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1296294,1,0,873.html Jak ta sukienka? Kupiłam ją z myślą na plażę... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: 10.07 10.07.08, 12:01 wspaniała ta sukienka,ale ja bym ja tez nosiła po miescie:)gdzie kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: 10.07 10.07.08, 12:21 nie w moim guście, więc trudno mi ocenić, ale b. mi się podoba dobrany kolor butów do dolnego pasa sukienki. B. wygody ten stój na lato musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: 10.07 10.07.08, 12:25 kupiłam ją w sklepie Sabra , na wyprzedaży oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: 10.07 10.07.08, 15:17 Już pisałam na fotoforum, sukienka cudo i na wiele okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: 10.07 10.07.08, 12:28 ta sukienka to i na miasto sie nada wcale nie tylko na plaze tym bardziej, ze takie dlugie sukie to chyba jeden z trendow tego sezonu pewnie da sie cos pod nia ew wlozyc alno na jesli cie nagosc ;) krepuje Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: zycie nocne 10.07.08, 12:20 nono, to już przechodzi w zdjęcia artystyczne. Brawo dla fotografa! Płaszcz piękny. Cała reszta zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zycie nocne 10.07.08, 12:30 za ciemno juz bylo zdjecia wielokrotnie rozjasniane i kontrastowane, tak ze tzreba bylo ziarno dodac, ze niby to tak sepcjalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac ;) 10.07.08, 14:13 rano w koszuli znalezionej przy lozku ;) w drodze po przyslowiowe bulki fotoforum.gazeta.pl/3,0,1296507,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac 10.07.08, 14:43 jaa, dzięki Foam, nareszcie mogę napisać pod Twoim zdjęciem: NIE PODOBA MI SIĘ Od razu czuję się lepiej, hehehe ;) Kompletnie nie rozumiem tej mody rodem z Londynu (w zeszłym roku to był tam nagminny widok), noszenia latem butów na Alaskę (od razu me myśli nieprzyjemnie płyną ... wiecie pewnie ku czemu). Co do koszuli to mi się przypomina, jak stoję z mym (umęczonym - wiadomo! :) chłopem w H&M i mu wspominam o zdjęciach (Twoich ;) koszuli, przed którą staliśmy, że takie nic ciekawego, a tyle opcji z nią pokazano i od razu spojrzałam na nią innym okiem (spoko, spoko, nie kupiłam jej sobie! ;) I za to chyba najbardziej lubię to forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac 10.07.08, 15:00 ja dzis jak rasowy bej ;) pierwsza fante obalilam przy kasie zeby zaraz miec butelke na wymiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac 10.07.08, 15:10 foamclene napisała: > ja dzis jak rasowy bej ;) pierwsza fante obalilam przy kasie zeby > zaraz miec butelke na wymiane :) coś ściemniasz o tym kacu, bo (i tak :-) za dobrze wyglądasz! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac 10.07.08, 15:21 w kazdym razie zapach jaki mi rano towarzyszyl nie pozostawial zludzen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrasaga Re: O wpół do dziesiątej rano w Polsce czyli kac 10.07.08, 15:23 foamclene napisała: > w kazdym razie zapach jaki mi rano towarzyszyl nie pozostawial > zludzen ;) ciii, bo Cię zaraz wytną za demoralizowanie (po)alkoholowe! :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co mamy na sobie-wklejamy zdjęcia. Część 17 10.07.08, 20:05 nowy watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=81988209 Odpowiedz Link Zgłoś