Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JOOP _ POMOCY !!!!!!!!!

13.07.08, 13:19
    Witam, bardzo pilnie potrezbuje informacji gdzie w Polsce znajdują
    sie sklepy JOOP! proszę o pomoc
    Obserwuj wątek
      • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 14:04
        oficjalna strona podaje, ze sklepy maja tylkow niemczech, szwajcarii i
        austrii. ale gdzies chyba we wroclawiu w okolicach placu solnego widzialam jakis
        butik, gdzie z niemieckich marek mieli escade i chyba tez walsnie joop. hmmm...
        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 14:31
          jest w szczecinie w galaxy taki butik ale maja tam tylko ubrania, a
          mi dokladnie chodzi o bizuterie meska.. moze jest gdzies jeszcze
          jakis butik w polsce?
      • justyn.augustyn Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 18:58
        Ubrania Joop można kupić w Peek&Cloppenburg
        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 19:02
          a gdzie to jest dokladnie?? a maja tam dodatki joopa?
          • rahmanov Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 19:09
            w VANN GRAFF z ZT też

• klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 19:59
              a gdzie sa te sklepy o ktorych piszecie?
              • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:05
                a z jakigo jestes miasta? van graff jest we wroclawiu w galerii dominikanskiej
                na przyklad.
                • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:20
                  ja jestem ze szczecina i jestem w stanie pojechac do innego miasta,
                  chce kupic meska bransoeltke na prezen, chyba ze ktos bylby w stanie
                  mi pomoc z zakupie tego prezentu
                  • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:28
                    moze zamow po prostu w necie, np tu?

www.uhrendirect.de/cgi-bin/shop/front/shop_main.cgi?func=det&session=1&artnr=747&rub1=Schmuck&rub2=Joop%2CArmschmuck&wkid=16398236399711515
                    • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:28
                      tu wiecej bransolet
                      www.uhrendirect.de/cgi-bin/shop/front/shop_main.cgi?func=anzeige&wkid=16398236399711515&rub1=Schmuck&rub2=Joop,Armschmuck&pn=
                      • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:32
                        niestety nie znam niemieckiego:( ile bym musiala czekac na taka
                        przesylkę? jestes w stanie mi pomoc jezeli znasz jezyk i poczytac
                        jak wyglada przesylka?
                        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 20:42
                          tam chyba nie ma wysylki do polski:(
                          • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 21:28
                            pisza, ze wysylaja, i ze pokrywaja polowe kosztiow wysylki do szwajcarii i
                            krajow EU (w tm jak rozumiem rowiez do polski). zaraz poczytam czy tam jestcos
                            na temat trwania przesylki, ale z reguly nie podaja takich info, bo to zalezy od
                            kuriera. mysle ze max kolo tygodnia.
                      • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 21:32
                        pisza ze jesli artykul jest na stanie, to wysylaja od razu i trwa to w
                        zaleznosci od poczty (wysylalam kiedys rzeczy z niemiec, w polsce byly chyba po
                        3 dniach, nie wiem jak jest teraz, bo jest chyba strajk poczty). jesli natomiast
                        art. nie ma u nich na stanie to w ciagu 7 dni sprowadzaja go i wysylaja. plus
                        czas na dostarczenie przesylki przez poczte.
                        • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 21:33
                          aha, koszty wysylki w obrebie UE - 8€
                          • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 22:31
                            a jestes w stanie pomoc mi zamowcia ta bransoletke? a jak sie placi
                            odrazu czy mozna za pobraniem?

www.uhrendirect.de/cgi-bin/shop/front/shop_main.cgi?func=det&wkid=14318717691667815&rub1=Schmuck&rub2=Joop%
                            2CArmschmuck&artnr=748&pn=&sort=&partnr=05863&all=
                            • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 22:34
                              fak, chyba nici z tego.... chcialam sprawdzic czy mozna za pobraniem i weszlam
                              na strone zamowienia, a tam w liscie rozwijalnej gdzie trzeba wybrac kraj, do
                              ktorego sie chce wyslac, nie ma Polski... Widac Polska to nie kraj UE :///
                            • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 22:34
                              www.uhrendirect.de/cgi-bin/shop/front/shop_main.cgi?func=det&wkid=85657550817573616&rub1=Schmuck&rub2=Joop%
                              2CArmschmuck&artnr=748&pn=&sort=&partnr=05863&all=
                              • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 22:35
                                a moj link do tego sie jeszcze zle kopiuje:/ a nie znasz podobnych
                                stron jak ta co podales?
                                • pianazludzen Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 13.07.08, 22:41
                                  podalas.

no nie wiem, wrzuc w google, ja tak zrobilam. pozdrawiam.
      • justyn.augustyn Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 09:39
        Peek&Cloppenburg jest np. w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku. Na pewno jest też w
        galeriach w paru innych miastach, sprawdź też na stronach internetowych
        szczecińskich centrów handlowych.
        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 15:20
          Niestety obdzwonilam wszystkie sklepy Peek&Cloppenburg w polsce i
          nie maja meskiej bizuterii:/
      • solaris87 Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 15:43
        Jesteś ze Szczecina, rzut beretem do Berlina - na co czekasz? :)
        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 15:49
          problem jest z dojazdem i jezykiem :(
          • solaris87 Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 16:14
            Ze Szczecina do Berlina problem z dojazdem? Sorry, ale średnio w to wierzę -
            dużą część żywota mego krótkiego tam spędziłam i busiki do berlina kursują
            często i stosunkowo tanio - ok. 15-20 zł. Google na pewno pomoże.

A język - cóż podejrzewam, że w większości miejsc dogadasz się po angielsku, a
            im bliżej granicy to i po polsku. Może któraś z koleżanek ze znajomością
            jakiegoś języka się z tobą zabierze?
            • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 16:19
              to ja nie wiem gdzie znajdujesz busa za 10-15 zl bo mi wyskakuja
              kosmiczne ceny:/ nie wiem moze nie umiem szukac, problem z jezykiem
              jest i to z niemieckim jak i z angielskim do tego brak znajomosci
              miasta dla mnie to niestety duzy problem:(
              • solaris87 Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 16:26
                A próbowałaś Allegro i kontakt z jakimś sprzedawcą, który oferuje rzeczy tej
                firmy? Jest to inna opcja jak wyjazd nie wchodzi w grę :/

Inna opcja podróży to pociągiem - są bezpośrednie ze Szczecina, jest też kilka
                opcji z przesiadkami. A w jakiś stricte przygranicznych miejscowościach nie ma
                tego sklepu - w jakimś schwedt czy cuś?
                • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 14.07.08, 17:05
                  W schwedt nie ma już sie dowiadywałam, allegro i ebay sprawdzalam
                  tez nie ma:( znalazl mi tu ktos na forum sklep internetowy niemiecki
                  ale bez mozliwosci wysylki do polski:/ dzwonilam do 3 sklepow w
                  warszawie, 2 w gdyni, w poznaniu, lodzi, krakowie i nic:/ niestety:(
                  • justyn.augustyn Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 15.07.08, 10:27
                    Pora zmienić potencjalną markę, skoro ta jest taka problematyczna :)
                    • monia515 Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 15.07.08, 12:33
                      www.peek-cloppenburg.pl/pl/moda-styl0/moda-stylmarki/?no_cache=1&rbpwbrdet=fk

Tu masz mozliwość sprawdzenia gdzie w Polsce sa sklepy 'P&C'-
                      podzwoń i dowiedz się czy maja tę bransoletkę. Jeśli mają- niech
                      odłożą.
                      • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 15.07.08, 14:25
                        Przeciez ja pare dni temu obdzwonilam wszystkie sklepy w polsce i
                        nie maja
              • ensoleillement Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 15.07.08, 12:57
                gwarantuje Ci, że bus Szczecin- Berlin to dużo tańsza opcja niż przejazd do
                innych miast Polski. So Shwedt drożej, bo nie ma busów bezpośrednich.
                Sprawdz jeszcze Van Graffa.
                • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 15.07.08, 14:27
                  fakt moze i tanszy dojazd ale problem z jezykiem i poruszaniem sie
                  po niemczech, a do Van Graffa tez ostatnio dzwonilam i niestety
      • pani.dyrektor Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 16.07.08, 20:52
        Stary Browar Poznan,sklep nazywa się koller coś tam,w srodku nie
        byłam,na szybach mają JOOP,może akurat:)na str.browaru pewnie
        znajdziesz tel
        • shellerka Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 16.07.08, 22:48
          jesli juz joop to chyba bardziej w modzie wnetrzarskiej.. jakos ciuchy i zapachy
          do mnie nie przemawiaja - za to jego wspolpraca z huppe - calkiem calkiewm
        • klapooouszek Re: JOOP _ POMOCY !!!!!!!!! 17.07.08, 19:34
          Do tego sklepu dzwonilam tydzien temu NIE MA BIZUTERII
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka