Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    18.07.08, 06:24
    bardzo was proszę nie chodzi mi o dyskusję o zwierzętach.
    Potrzebuję informacji czy i gdzie w warszawie można kupic nie skórzane zabudowane buty (nie materiałowe jak trampki i nie typowo turystyczne górskie)WIem,że coś kiedyś przy jakiejś okazji było na forum ale kompetnie nie moge tego znaleść.A pamietam,że są tu również wegetarianki. Acha buty mają być takie "do chodzenia" a nie do wyglądania.Możliwe?daichman, CCC i tego typu to na ogół plastikowe skorupy-imadła w tym się nie daje chodzić bo nogi się gotują:-(
    Obserwuj wątek
      • ila251 Re: buty wege 18.07.08, 08:56
        Smutne, musisz caly czas uwazac, zeby komara czy muchy nie zabic przez przypadek.
        • miska_malcova Re: buty wege 18.07.08, 09:00
          tytuł wątku kojarzy mi się z butami do jedzenia :)
        • marzaca Re: buty wege 18.07.08, 10:02
          umiesz czytać?
          autorka konkretne pytanie zadała, zaznaczyła, że nie o dyskusje o zwierzętach
          jej chodzi.
          jesli nie masz nic do powiedzenia, to moze daruj sobie takie głupie uwagi.
          • miska_malcova [...] 18.07.08, 10:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • marzaca Re: buty wege 18.07.08, 11:58
              ?????? o_o o rrrany...
              zanim ja sie zdecyduje stuknac siebie (juz nie dziewczynke...), to moze Ty
              łaskawie przyjrzyj sie dokladnie drzewku.
              Zmien moze rozdzielczosc monitora,albo usiadz blizej, albo okularki na nosek
              załóż jesli masz problem ze wzrokiem i popatrz..... patrz.... i co widzisz??
              pytanie za 10 pkt: na czyj post odpowiedz jest to, co zacytowalas?
        • magdaksp Re: buty wege 18.07.08, 10:03
          ila coraz głupsze te twoje komentarze a bycie wege nie jest smutne-wręcz
          przeciwnie.,
      • hazel_dobkins Re: buty wege 18.07.08, 09:37
        chyba najlepiej skorzystać z vegetarianshoes

www.vegetarian-shoes.co.uk/showcategory.aspx?categoryid=7&pagenum=1

dawno temu był sklep na Nowogrodzkiej,min. z butami, ale chyba (?)
        już go nie ma
      • magdaksp Re: buty wege 18.07.08, 10:05
        no nie wiem mnie sie nogi w butach z deichmana nie gotuja.
        www.vege.pl/str.php?dz=42
        moze skate shopy?tak jest napisane na tej zalinkowanej stronce?
        • bgoralska1972 Re: buty wege 18.07.08, 10:15
          Magdo a mnie np tak i jak mi spuchną od gorąca ( a tak sie niestety dzieje) to
          mam całe obdarte wiec nie moge miec niestety ekologicznych. Co nie znaczy że nie
          mam i wytrzymuje w nich najwyżej 2 godziny i to jadac samochodem :)
      • nitka-magda Re: buty wege 18.07.08, 11:51
        a ja mam taki problem, że właśnie strasznie obcierają mnie skórzane buty,
        zwłaszcza na gołą stopę. A takie z innych materiałów np. z tak zwanej skóry
        ekologicznej nie obcierają mnie wcale. A gdy już cały but jest ze skóry w
        sensie, że wkładka też, to puchnie mi strasznie stopa, poci się, a najgorzej,
        gdy założę na gołą stopę, to mam ochotę ściagnąc buty i iśc na boso, ale już się
        nauczyłam, że nie mogę tak robic.
      • marzaca Re: buty wege 18.07.08, 12:36
        sprawdzilam i ... uprzednio odpowiedzialam na post ili... z Toba nie dyskutuje i
        koncze ten OT .
        • miska_malcova Re: buty wege 18.07.08, 14:05
          ja tez sprawdziłam, ale muszę sie z Toba zgodzić - też nie mam ochoty z Toba
          dyskutować :-)
      • myszmusia dzięki 18.07.08, 20:13
        za wszystkie sensowne odpowiedzi. Strone ta Vego podana znalazłam tez niedawno - ale jeszcze przez całą nie przeszłam:-) poczytam dokłądnie i poszukam. Musze znależc coś w realu bo buty bez mierzenia nie wchodza w grę.

• kochanica-francuza Re: dzięki 18.07.08, 20:42
          kiedyś reklamy takiego obuwia były w "Wegetariańskim Świecie". Może oni coś wiedzą?
      • tequilkuk Re: buty wege 19.07.08, 00:49
        Stella McCartney zdaje sie robi buty dla nie jedzacych miesa - moze rozejrzyj
        sie na ebayu, jesli nie przeszkadza ci kupowanie przez net i wysoka cena :)
        • magdaksp Re: buty wege 19.07.08, 00:51
          no wlasnie założycielce wątku przeszkadza kupowanie przez net:)
          • tequilkuk Re: buty wege 19.07.08, 01:42
            Przepraszam, nie zauwazylam. Przyznaje ze przez te wszystkie przepychanki i
            pyskowki na forum czytam watki bardzo pobieznie ostatnio...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka