gabrielafrancuz 19.07.08, 10:41 www.zeberka.pl/art.php?id=1505 Te suknie wyglądają, jakby były na tych zdjęciach namalowane albo zrobione z papieru. Piękne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icky90 Re: suknie Versace 19.07.08, 10:56 wczoraj też się nimi zachwycałam. nie jestem fanką versace, ale te wyglądają cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: suknie Versace 19.07.08, 11:56 no jakiś taki mało versacowy styl, dlatego może mi się podobają =) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: suknie Versace 19.07.08, 12:48 ta jedna złota podoba mi się najbardziej. A ja lubię kreacje Versace, przynajmniej mają klasę i styl w porównianiu z tą Wiwienne Westwood. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: suknie Versace 19.07.08, 17:41 kamila29091 napisała: > A ja lubię kreacje > Versace, przynajmniej mają klasę i styl w porównianiu z tą Wiwienne > Westwood. Vivienne. Umarlam ze smiechu...... Czy Ty kiedykolwiek widzialas chociaz jedna z kreacji "tej" Vivienne Westwood??? Odpowiedz Link Zgłoś
nightmarelive Re: suknie Versace 19.07.08, 18:55 wara od Vivienne... a suknie piekne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: suknie Versace 19.07.08, 13:49 jak na moje oko: owszem, ładne. Natomiast moim zdaniem efekt jest powalający spowodu: a) dobrego i najdroższego aparatu b) dobrego fotografa c) dobrego momentu uchwycenia sukni, kiedy to wiatrki nawiewały na nie powietrze i suknia falowała się w powietrzu:) d) szczupłych i wysokich modelek, które prezentują suknie Myślicie że w sklepie na wieszakach też by Was tak zachwyciły...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_em Re: suknie Versace 19.07.08, 14:35 alicepoint napisała: > d) szczupłych i wysokich modelek, które prezentują suknie wydaje mi się, że to nie są "szczupłe" modelki, tylko bardzo wychudzone, imo strasznie to wygląda. świat zwariował :/ Odpowiedz Link Zgłoś
njebo Re: suknie Versace 19.07.08, 18:27 suknie piękne, ale zgadzam się z alicepoint ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: suknie Versace 19.07.08, 19:00 Suknie dobre do podziwianie na zdjęciach,ewentualnie na żywo na wysokich,wychudzonych modelkach. Odpowiedz Link Zgłoś