alba.alba 20.07.08, 21:55 Podobają się wam? Bo mi nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 21:56 Wszystko zalezy od faceta, ktory ma na sobie ten garnitur i od okolicznoswci;-). W tropikach OK, u nas niekoniecznie. Niektorzy w takich wygladaja jak w komunijnych ubrankach. Innym fajnie. Roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:00 widziałam takich, którzy wyglądali w nich zjawiskowo, widziałam takich, którzy wyglądali jak z wiejskiej potańcówki. Jak zwykle to zależy od faceta Odpowiedz Link Zgłoś
alba.alba Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:57 Do pracy pasuje takie garnitur? U mnie budzi on następujące skojarzenia: - wygląda jak pedał - wygląda jak pajac Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:07 alba.alba napisała: > Do pracy pasuje takie garnitur? > > U mnie budzi on następujące skojarzenia: > - wygląda jak pedał > - wygląda jak pajac ale to Ty masz problem, nie on ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:53 :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martisha007 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 24.07.08, 22:28 Każdy chodzi w czym lubi ;) wiadomo nie każdemu pasuje. Ale niektórzy wyglądają sexownie Odpowiedz Link Zgłoś
alba.alba Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:01 I jeszcze mam takie skojarzenie: wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że większość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub prawie biało. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:02 alba.alba napisała: > I jeszcze mam takie skojarzenie: wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że więks > zość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub p > rawie biało. myśle, że sie mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:48 Jeśli facet z klasą i garnitur lniany to dla mnie bomba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:51 A jak poznać, czy ma klasę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:45 ja to widzę na pierwszy rzut oka :-) subiektywnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:53 dla mnie bomba! Nadchodzi sezon jasnych garnitutrów dla Mężczyzn! Koniec z nudnymi czarnymi garniturami!;) Osobiście stawiam na popielaty albo kremowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:07 cały świat się przekonał, niech Polscy mężczyźni też sie przekonają;) bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/SH8dJ9LglBI/AAAAAAAAIP8/GylhbXWiaRE/s1600-h/IMG_1057.jpg bp2.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/SGjkvuain5I/AAAAAAAAIFc/BMgt0_TSfW0/s1600-h/IMG_5633.jpg bp2.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SFtObOn9ozI/AAAAAAAADjg/ckGGcWwvUCg/s1600-h/6198ECKhakiSuitweb.jpg bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RsRBsf4lKgI/AAAAAAAAB3U/e3WhXfntTC0/s1600-h/Plaza.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:49 Z tych zaprezentowanych fotek akurat do mnie żadna nie przemawia. Zdecydowanie optuję za śródziemnomorską lnianą klasyką. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:52 Komentując drugie zdjęcie muszę powiedzieć, że jednego nie rozumiem. Dlaczego mężczyźni uważają, że nie dotyczą ich zalecenia typu Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 00:44 Drugie jak drugie...mnie załamało zdjęcie3 nr 3 i to co się na nim dzieje w okolicy ud i w górę...brrr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 06:11 Strasznie wymieci ci panowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nextmalgo Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 13:40 Co prawda rzadko przeglądam Sartorialist, ale takie bardziej do mnie przemawiają: tiny.pl/29fb - co prawda nie garnitur, ale komplet, no i fajna koszula i buty ;) tiny.pl/29f3 tiny.pl/295h Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:50 Wszystko ma swoje miejsce. Mężczyzna w lekkim lnianym garniturze w samo południe w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 00:48 Jest okej, dopóki w takim zestawie nie ma białych skarpetek i sandałów, a sam garnitur nie wygląda jak sprzed 20-30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mops111 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:04 bardzo mi sie podobaja! ALE... wszystko zależy od okazji, faceta, sposobu w jaki nosi ten garnnitur, od samego garnituru i dodatkow. generalnie jestem na tak, ale widzialam tylko pary facetów którzy naprawde dobzre wyglądali w takim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 11:33 Jest jeszcze coś pomiędzy jasnym lnianym i czarnym wełnianym. Ja ciemnych garnitiurów nie lubię. Z tego właśnie powodu wczoraj kupiliśmy przepieknego sportowego Hugo Bossa (przecena oczywiście) w kolorze takim hm...ni to szary, ni to beż, w kazdym razie jaśniejszy niż tradycyjne i piękny po prostu:) Jakbym zobaczyła swojego faceta w czarnym klasycznym gajerze, jaki noszą miliony polskich panów, to nigdzie bym z nim nie wyszła:P Nie wiem, skąd ta moda na wielkie ciemne plamy z marynarek Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 16:55 Enso, ale te ciemne garnitury niekoniecznie musza byc wynikiem upodoban tych panow, tylko dress code'u. Moj maz musi do pracy nosic ciemnoszary lub czarny garnitur i juz. Zreszta bardzo dobrze w nim wyglada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 17:32 no w sumie racja, nie wpadłam na to. Ale też częściej widuję gajery na weselach/teatrach/innych takich niż w pracy, a tam już można zainwestować w jeden fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 18:07 To tez kwestia dress code'u, w niektorych garnitur musi byc ciemny i juz. Wieczorowy jest przeciez czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 15:41 bardzo. Ale oczywiscie zalezy od okolicznosci.Moj osobisty ma jasnoszary lniany, wyglada super. Jedyne co mnie razi to czarne buty do tego ale nie ma sily go przekonac do jasnych... Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 16:18 lniane, jasne (jasny bez)garnitury b.dobrej jakosci to letni klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion wersja lapo 25.07.08, 16:21 www.mensflair.com/ns/media/lapo1.jpg www.myluxury.it/img/_lapo_elkann-scarpe.jpg buffa.blogautore.repubblica.it/files/2007/06/lapo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
siog po prostu cudnie:) 25.07.08, 17:44 bp3.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SInZNyy9JzI/AAAAAAAADxQ/sJnNkQxke6A/s1600/6188PurpShoe1web.jpg Odpowiedz Link Zgłoś