Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mężczyźni w białych/jasnych garniturach

20.07.08, 21:55
    Podobają się wam? Bo mi nie.
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 21:56
        Wszystko zalezy od faceta, ktory ma na sobie ten garnitur i od okolicznoswci;-).
        W tropikach OK, u nas niekoniecznie. Niektorzy w takich wygladaja jak w
        komunijnych ubrankach. Innym fajnie. Roznie bywa.
        • miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:00
          widziałam takich, którzy wyglądali w nich zjawiskowo, widziałam takich, którzy
          wyglądali jak z wiejskiej potańcówki. Jak zwykle to zależy od faceta
        • alba.alba Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:57
          Do pracy pasuje takie garnitur?

U mnie budzi on następujące skojarzenia:
          - wygląda jak pedał
          - wygląda jak pajac
          • miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:07
            alba.alba napisała:

> Do pracy pasuje takie garnitur?
            >
            > U mnie budzi on następujące skojarzenia:
            > - wygląda jak pedał
            > - wygląda jak pajac

ale to Ty masz problem, nie on ;-)
            • gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:53
              :-)))))
            • martisha007 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 24.07.08, 22:28
              Każdy chodzi w czym lubi ;) wiadomo nie każdemu pasuje. Ale niektórzy wyglądają
              sexownie
          • alba.alba Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:01
            I jeszcze mam takie skojarzenie: wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że większość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub prawie biało.
            • miska_malcova Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:02
              alba.alba napisała:

> I jeszcze mam takie skojarzenie: wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że więks
              > zość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub p
              > rawie biało.

myśle, że sie mylisz...
      • perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:48
        Jeśli facet z klasą i garnitur lniany to dla mnie bomba :-)
        • gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:51
          A jak poznać, czy ma klasę? ;-)
          • perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:45
            ja to widzę na pierwszy rzut oka :-)
            subiektywnie :-)
      • alicepoint Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:53
        dla mnie bomba! Nadchodzi sezon jasnych garnitutrów dla Mężczyzn!
        Koniec z nudnymi czarnymi garniturami!;) Osobiście stawiam na
        popielaty albo kremowy.
      • alicepoint Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:07
        cały świat się przekonał, niech Polscy mężczyźni też sie przekonają;)
        bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/SH8dJ9LglBI/AAAAAAAAIP8/GylhbXWiaRE/s1600-h/IMG_1057.jpg
        bp2.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/SGjkvuain5I/AAAAAAAAIFc/BMgt0_TSfW0/s1600-h/IMG_5633.jpg
        bp2.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SFtObOn9ozI/AAAAAAAADjg/ckGGcWwvUCg/s1600-h/6198ECKhakiSuitweb.jpg
        bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RsRBsf4lKgI/AAAAAAAAB3U/e3WhXfntTC0/s1600-h/Plaza.jpg
        • perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:49
          Z tych zaprezentowanych fotek akurat do mnie żadna nie przemawia. Zdecydowanie
          optuję za śródziemnomorską lnianą klasyką.
        • nessie-jp Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:52
          Komentując drugie zdjęcie muszę powiedzieć, że jednego nie rozumiem. Dlaczego
          mężczyźni uważają, że nie dotyczą ich zalecenia typu
          • perythia Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 00:44
            Drugie jak drugie...mnie załamało zdjęcie3 nr 3 i to co się na nim dzieje w
            okolicy ud i w górę...brrr :-)
        • dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 06:11
          Strasznie wymieci ci panowie;-)
        • nextmalgo Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 13:40
          Co prawda rzadko przeglądam Sartorialist, ale takie bardziej do mnie przemawiają:
          tiny.pl/29fb - co prawda nie garnitur, ale komplet, no i fajna koszula i
          buty ;)
          tiny.pl/29f3
          tiny.pl/295h
      • nessie-jp Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:50
        Wszystko ma swoje miejsce. Mężczyzna w lekkim lnianym garniturze w samo południe
        w ogrodzie
        • gabrielafrancuz Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 00:48
          Jest okej, dopóki w takim zestawie nie ma białych skarpetek i sandałów, a sam
          garnitur nie wygląda jak sprzed 20-30 lat.
      • mops111 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:04
        bardzo mi sie podobaja!
        ALE...
        wszystko zależy od okazji, faceta, sposobu w jaki nosi ten garnnitur, od samego
        garnituru i dodatkow.
        generalnie jestem na tak, ale widzialam tylko pary facetów którzy naprawde
        dobzre wyglądali w takim wydaniu
      • ensoleillement Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 11:33
        Jest jeszcze coś pomiędzy jasnym lnianym i czarnym wełnianym.
        Ja ciemnych garnitiurów nie lubię. Z tego właśnie powodu wczoraj kupiliśmy
        przepieknego sportowego Hugo Bossa (przecena oczywiście) w kolorze takim hm...ni
        to szary, ni to beż, w kazdym razie jaśniejszy niż tradycyjne i piękny po prostu:)
        Jakbym zobaczyła swojego faceta w czarnym klasycznym gajerze, jaki noszą miliony
        polskich panów, to nigdzie bym z nim nie wyszła:P Nie wiem, skąd ta moda na
        wielkie ciemne plamy z marynarek
        • dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 16:55
          Enso, ale te ciemne garnitury niekoniecznie musza byc wynikiem upodoban tych
          panow, tylko dress code'u. Moj maz musi do pracy nosic ciemnoszary lub czarny
          garnitur i juz. Zreszta bardzo dobrze w nim wyglada:-)
          • ensoleillement Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 17:32
            no w sumie racja, nie wpadłam na to. Ale też częściej widuję gajery na
            weselach/teatrach/innych takich niż w pracy, a tam już można zainwestować w
            jeden fajny.
            • dakota77 Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 18:07
              To tez kwestia dress code'u, w niektorych garnitur musi byc ciemny i juz.
              Wieczorowy jest przeciez czarny.
      • szadoka Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 15:41
        bardzo. Ale oczywiscie zalezy od okolicznosci.Moj osobisty ma
        jasnoszary lniany, wyglada super. Jedyne co mnie razi to czarne buty
        do tego ale nie ma sily go przekonac do jasnych...
      • makelovenotfashion Re: mężczyźni w białych/jasnych garniturach 25.07.08, 16:18
        lniane, jasne (jasny bez)garnitury b.dobrej jakosci to letni klasyk
        • makelovenotfashion wersja lapo 25.07.08, 16:21
          www.mensflair.com/ns/media/lapo1.jpg
          www.myluxury.it/img/_lapo_elkann-scarpe.jpg
          buffa.blogautore.repubblica.it/files/2007/06/lapo.jpg
      • siog po prostu cudnie:) 25.07.08, 17:44
        bp3.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/SInZNyy9JzI/AAAAAAAADxQ/sJnNkQxke6A/s1600/6188PurpShoe1web.jpg
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka