nowagwinea 26.08.08, 00:02 ostatnio uwielbiam sie ubierac w guess, mam ochote na te buty: www.clubbers.pl/url.php?nABjQ1 a Wy lubicie guess? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: ubrania guess 26.08.08, 17:28 lubię pod względem wzornictwa. jak bym zarabiała powyżej 15 tys. na miesiąc może bym sobie coś kupiła. a jak coś znajdę w sh z tej frmy to zwykle sprane, powyciągane, dziurawe za duże itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: ubrania guess 26.08.08, 18:10 kiedys kupowalam bardzo duzo. Teraz ...chyba wyroslam. Jesli jestes fanka polecam marciano (drozsza wersja guess'a). Odpowiedz Link Zgłoś
nowagwinea Re: ubrania guess 26.08.08, 23:07 kinky5 napisała: > kiedys kupowalam bardzo duzo. > Teraz ...chyba wyroslam. a ile masz lat? ja mam 30 i czasem tez mysle ze za stara jestem na guess , ale wszystko prawie mi sie tam podoba Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: ubrania guess 27.08.08, 09:53 To co widzialam zawsze bylo strasznie mlodziezowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: ubrania guess 27.08.08, 23:03 Mysle ze to kwestia gustu. Bardzo guess mi sie podobal jak przyjechalam do Kanady,moja szafa byla pelna marciano i guess (musze przyznac ze maja duzo fajnych wyprzedazy) teraz mieszkajac tutaj 5 lat znam sklepy, ktore bardziej trafiaja w moje gusta. Ale najwazniejsze ze Tobie sie podoba. Uwazam ze ciuchy maja dobrej jakosci. I z czystej ciekawosci przy najblizszej okazji zajrze do ich sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: ubrania guess 27.08.08, 09:47 Moze i wzornictwo ma fajne, ale moim zdaniem cena nie rowna sie jakosci. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: ubrania guess 27.08.08, 14:44 Kocham ubrania Guessa i Marciano. Jakość bardzo dobra, ceny w Polsce 100% droższe, ale ja zawsze kupowałam w Stanach czy Kanadzie. Wszystko mi się podoba i polecam! Jedynie na torebki mogę trochę ponarzekać, bo jakość nie najlepsza jak na cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ubrania guess 27.08.08, 14:58 w stanach torebki guessa widzialam po 50-80$... 150 kosztowaly najdrosze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: ubrania guess 27.08.08, 15:47 ja w PL 550 zapłaciłam za taką średniej wielkości. i wkurzyłam się nieźle jak rozwaliłam ją tak samo szybko jak wszystkie pozostałe. nie wiedzieć czemu strasznie niszczę torebki :/ Odpowiedz Link Zgłoś