oposka 29.08.08, 19:11 jak myślicie chyba trochę za klasyczny www.snobka.pl/artykul/125/czerwony_plaszcz_mango Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: płaszczyk 29.08.08, 19:25 w sumie mi tez ale ... chyba sama nie wiem o co chodzi dziś już mierzyłam jeden co prawda zuełnie inny fanon i sama nie wiem który lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: płaszczyk 29.08.08, 20:03 mnie się podoba, fason klasyczny ale z takim kolorem jest ciekawiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: płaszczyk 29.08.08, 20:10 bo ten co mierzyłam to ma podobny krój raczej do tego tylko ,ze ten jest biały a mi chodzi o czerwony oczywiscie :D www.groszki.pl/groszki/51,80239,4567625.html?i=9 a co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: płaszczyk 29.08.08, 22:56 Ja mam ten biały płaszcz, on ma taką stójkę. Jest bardzo miły w dotyku, ale strasznie szybko się brudzi:-))) Po kilku praniach traci trochę kolor no i fason. I przede wszystkim - to model z zeszłego zesonu..także nie wiem czy go dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: płaszczyk 30.08.08, 09:16 ale ja nie chcę białego tylko czerwony A co do fasonu no właśnie merzyłam fason taki identyczny jak biały ale miałam wrażenie ,że trochę leżał nie tak ;/ Zle skrojony chyba był Jestem jakoś dziwnie napalona na czerwień że normalnie mnie nosi .Musze jeszcze polatać po sklepach może znajdę jeszcze coś ciekawszego Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: płaszczyk 29.08.08, 22:15 Jak dla mnie ten płaszczyk jest świetny :). A jego klasyczność to atut, a nie wada.76 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: płaszczyk 30.08.08, 07:37 bardzo ładny jedyna wada to zaporowa (jak dla mnie) cena Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: płaszczyk 30.08.08, 09:31 taki sobie płaszczyk..bez zbędnych zachwytów, ale i bez mocnego "fuj" ;)..normalny, zależy kto czego poszukuje ..wydaje mi się, że jednak z nutą retro, na skutek takiego, a nie innego kołnierza Odpowiedz Link Zgłoś