bonzee32 Re: Torebka Just Cavalli 09.09.08, 08:49 > pisza dziewczyny. Jezeli Cavalli kojarzy im sie z bazarem, to pewnie dlatego, z > e > tam kupuja torebki ;-) Jak ktos ma dobry gust i pewnosc siebie, to wie, ze nawet najwiekszym projektantom zdarzaja sie niewypaly i ma odwage o tym bebnic. Ta torebka to niewypal modowy, dla zakomplesionym (ekstremalnie widoczne logo) bezgusciow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebka Just Cavalli 09.09.08, 08:59 brzydka jest, za te pienidze na ebayu kupisz sobie np. tanszy model mulberry i bedziesz wzgladala jak czlowiek. Jedyna pociecha, ze mieszkasz w Mediolanie i nie zestawisz ja jak wiekszosc Polek w Polsce z bucikami ze zlocieniami, z paseczkiem z cyrkonia, i t- shirtem ze srebnym serduszkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Torebka Just Cavalli 09.09.08, 09:05 no to mamy nastepnego tipsa... w Mediolanie ;-) Na ebayu moja droga to trzeba umiec kupowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Torebka Just Cavalli 09.09.08, 09:22 Ale skoro ona ci sie podoba i juz ja kupilas, to po co pytalas nas, co sadzimy? A skoro zapytalas, uslyszalas rozne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Torebka Just Cavalli 09.09.08, 13:26 > Torebka jest bardzo klasyczna, prosta eeee, w którym miejscu? Może oglądamy rózne torebki? Torebka jest przeładowana ozdóbkami i w złym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
foamdeane Re: Torebka Just Cavalli 12.09.08, 08:02 Jak dla mnie zbyt skomplikowana,bardziej cenie sobie prostote.Ale Tobie przecierz sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś