Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednorazowe

13.09.08, 15:59
    potrzebuje bardzo ozdobnych i duzych kolczykow, cos w tym stylu
    www.picoodle.com/view.php?img=/4/6/22/f_15s6bv4m_b8c2e3b.jpg&srv=img32
    kolor najlepiej srednre lub czarne lub srebrno-czarne,
    nie chce tez zeby byly jakies bardzo drogie, bo potrzebuje ich na jedno wyjscie,
    znacie jakies sklepy, najlepiej sieciowki albo jakies sklepy w lublinie gdzie
    moge cos takiego dostac?
    patrzylam na cogdziezaile i na groszkach i lipa,
    ipreze mam za tydzien w sobote
    Obserwuj wątek
      • cezary.malgorzata w Rossmannie 13.09.08, 16:12
        od 4 zł do chyba max 14 zł kupisz takie "jednorazówki", plastik i metal - jeśli
        takie właśnie lubisz...
      • nihania Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 13.09.08, 16:20
        o takie badziewie mi nie chodzilo,
        moze powinnam podac przedzial cenowy, jestem w stanie na takie kolczyki wydac
        max 50-70 zl,
        nie lubie tanich badziewnych kolczykow, ale potrzebne mi sa na jedna impreze
        wiec nie widze sensu przeplacac, na codzien kolczykow nie nosze wogole,
        takie duze kolczyki pasowalyby mi idealnie do sukienki, wiec powaznie pytam
      • magdaksp Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 13.09.08, 16:24
        moze sprawdz hm?
        • nihania Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 13.09.08, 16:42
          do hm wpadlam kilka dni temu i nic nie widzialam takiego, byly niezle ale w
          zlotym kolorze, co mi wogole nie pasuje
      • zawsze_zielona OT 13.09.08, 16:26
        Strasznie naburmuszona ta córka Moss. W ogóle to zdjęcie cudaczne, mama w
        sandałkach a córka w futrze, ale z gołymi nogami.
      • ladyjm Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 14.09.08, 09:00
        nigdy nie byłam w Lublinie ale Bijou Brigitte w jakimś centrum handlowym na
        pewno macie, a w BB zatrzęsienie tanich kolczyków.
      • kamila29091 Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 14.09.08, 11:02
        ja kupuję kolczyki na imprezy najczęściej w Rossmanie, reserved czy
        H&M. Tam mają ładne fasony i niedrogie
        • cezary.malgorzata Re: kolczyki dlugie ozdobne srebrne/czarne jednor 14.09.08, 11:32
          Jeśli nie chodziło Ci o "badziewie" :-) to proponuję kupić półprodukty i samej
          coś fajnego zmontować (co ja osobiście czynię od ponad dwóch lat i bardzo sobie
          chwalę) albo może kup jakiegoś gotowca w Pakamerze lub Wylęgarni, często można
          trafić ładne, srebrne kolczyki, za całkiem przyzwoitą cenę.
          Albo BB, jak dziewczyny wcześniej wspomniały, mają zatrzęsienie kolczyków różnej
          długości...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka