Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ponczo? :-)

16.09.08, 11:20
    Witam!
    Zima idzie wielkimi krokami, a u mnie w pracy juz ledwo mogę wysiedzieć z zimna. Pracuję w biurze, obsługuje klinetów, ale nie obowiązuje mnie jakaś sztywna norma jeśli chodzi o ubranie. Staram się wyglądać ładnie, ale raczej dzinsy i sweterki, niż marynarki. I moje pytanie jest takie: co Wy na ponczo? Marzę o czymś ciepłym, co mogłabym założyc na wszystko, ale żeby było w miarę eleganckie (moją pierwszą myślą była kamizelka z polaru - ale to eleganckie nie jest:-) - a tu naprawdę zimno! ) A takie czarne ponczo byloby chyba ok? Czy obciach całkiem?
    Dzieki za opinię. Aha, i młoda jestem dosyć - 25 lat.
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • mmaupa Re: ponczo? :-) 16.09.08, 11:48
        Wlasnie mam na sobie brazowo-bezowe ponczo, jest cieple i przyjemne. Nie uwazam
        go wcale za obciach. Kupuj!
      • ensoleillement Re: ponczo? :-) 16.09.08, 12:02
        ja jestem za
      • confused.girl Re: ponczo? :-) 16.09.08, 12:10
        Nie rozumiem ;| Dlaczego ponczo miałoby być "obciachem"?
        • mailenstwo Re: ponczo? :-) 16.09.08, 12:35
          confused.girl napisała:

> Nie rozumiem ;| Dlaczego ponczo miałoby być "obciachem"?

Mi się tak kojarzyło do tej pory ze starszymi paniami, np moja pani od muzuki w podstawówce nosiła ponczo:-) Ale teraz chyba moda wróciła, bo widziałam kilka w mieście na całkiem młodych i dobrze ubranych osobach. Dzieki za opinię, poszukam w sklepach jakiegos fajnego "ponczka" :-)
      • zielona-karuzela Re: ponczo? :-) 16.09.08, 13:06
        myse ze ponczo lub szal to najlepsze wyjscie w twojej sytuacji
        • szszpk1 Re: ponczo? :-) 16.09.08, 13:30
          olbrzymie chusty pokup jeszcze. teraz modne, a jak jest duza to sie nia az do
          lokcia mozna omotac :) i roznie udrapowywac na sobie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka