pipione 16.09.08, 15:41 taką informacje znalazłam w necie, super bo osobiscie uwielbiam ich ciuchy :) www.rafiner.pl/?v=181&new_items=1#v szczęśliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 15:45 Zdazylysmy sie juz z ta mysla oswoic, news o tym byl juz dawno:-). Fajnie, ale ciekawa jestem, jakie beda miec ceny, skoro u nas wszystko jest drozsze niz w kraju pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kadillak Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 15:52 ja się wybieram w listopadzie do manchesteru i pieprze już zakupy w polsce. Bez sensu kupowac jakiekolwiek ubrania- rzeczy nawet sredniej jakości są już dużo drozsze u nas. Taki wypad na zakupy do manchesteru łacznie z biletem lotniczym oplaca się bardziej niz wypad do dajmy na to - galerii mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 16:04 Pod warunkiem, że zrobisz na prawdę duże zakupy, bądź za wysokie kwoty. Mi na razie bardziej opłaca się Galeria Mokotów - jak coś znajdę to kupię. Ale zwykle nie od razu znajduje się to czego się szuka, i wtedy wypad do Manchesteru albo się nie opłaca, albo wychodzi na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Z Media&Marketingu 16.09.08, 16:39 Brytyjska marka Topshop wchodzi do Polski Topshop, jedna z najbardziej popularnych marek odzieżowych na świecie, otworzy pod koniec października br. pierwszy sklep w Polsce. Będzie zlokalizowany w centrum handlowym Złote Tarasy w Warszawie. Umowę na wprowadzenie marki do Polski ma firma Ashley, która zarządza również polskimi sklepami marki odzieżowej Next, z ofertą dla dzieci Mothercare oraz kosmetycznej Body Shop. Jak powiedziała Anna Łącka, dyr. marketingu w firmie Ashley, w najbliższym czasie Topshop będzie miał pięć sklepów w Polsce. Poza stolicą marka pojawi się także w Krakowie, Gdyni i we Wrocławiu. W pierwszym okresie działalności Topshop będzie korzystać przede wszystkim z działań PR organizowanych przez agencję Fabryka. - Nie przewidujemy na razie innych aktywności reklamowych i promocyjnych - powiedziała Anna Łącka. Trwają natomiast rozmowy z polskimi celebrities, którzy zapewniliby marce odpowiedni PR. Otwarcie pierwszego sklepu w Polsce będzie poprzedzone działaniami komunikacyjnymi. Yvan Rodica, łowca trendów i autor popularnego bloga, będzie szukał na ulicach Warszawy modowych indywidualności. Osoby te otrzymają zaproszenia na specjalne party z okazji otwarcia salonu, a ich zdjęcia pojawią się na stronie internetowej prowadzonej przez Yvana. Inną atrakcją ma być autobus double decker, krążący po ulicach Warszawy z hostessami rozdającymi ulotki. Topshop zaoferuje w Polsce odzież damską, bieliznę oraz akcesoria i buty. Pojawi się również kolekcja odzieży Topshop Kate Moss zaprojektowanych przez modelkę będącą jednocześnie twarzą tej marki. Ceny w Topshop mają odpowiadać brytyjskim, co oznacza, że będą zdecydowanie wyższe niż np. w sieci H&M. Marka Topshop powstała w 1964 r. w Wielkiej Brytanii. Obecnie posiada w tym kraju 300 sklepów oraz ok. 100 na całym świecie. (MKS) (2008-09-15) Odpowiedz Link Zgłoś
starstrip Re: Z Media&Marketingu 16.09.08, 17:13 ciesze się że do Polski nareszcie wchodzą marki które na zachodzie są znane i cenione. Troche już duszno była w naszym polskim piekiełku. To że będzie troche drożej niż w HM to chyba nie dziwne, oni naprawde przeginają z tymi cenami... Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Z Media&Marketingu 16.09.08, 18:01 Jakiego rzędu cen można się spodziewać? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Z Media&Marketingu 16.09.08, 18:17 obstawiam ray 5, a hity razy 6 zł Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 17:33 Oceniając po tym, jak wygląda Next, to nie Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 18:30 Mam takie samo zdanie. Ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 21:15 Sporo czasu mieszkalam w Londynie i nigdy nic nie kupilam w Top Shopie, od czasu do czasu zachodzilam, ale jakosc ubran mnie odrzucala. Kiedys Top Shop byl przynajmniej bardzo tani, pozniej zrobil sie trendi i ceny znacznie wzrosly. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 16.09.08, 22:03 Dobrze ze wchodzi do Polski, przynajmniej wiekszy wybor bedzie ale rewelacji sie nie spodziewam, hm na pewno nie straci klientow. Czesto zagladam do dublinskiego ale rzadko kupuje. Fajne maja buty i dzialy tall i petite. Jakosc w topshopie jest raczej slaba, a ceny: Jeansy 60-100 euro, bluzki t-shirty 40-60e, buty od 40-200e. nawet na wyprzedazach nie widzialam nic ponizej 25 euro. __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 17.09.08, 10:22 Wczoraj bylam w ZT i widzialam, gdzie sie bedzie ten Top Shop miescic - obok Nexta, powierzchnia mala, nie wieksza niz Mango w ZT. Chocby z tego powodu nie odbierze klientow H&M, nawet w obrebie Zlotych Tarasow. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.kulka Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 17.09.08, 10:29 ja sie ciesze, nie wazne czy maly czy duzy sklep- zawsze od czegos trzeba zacząc :) ja nawet sprowadzalam ich ciuchy z uk, wiec teraz problem sam sie rozwiąze :) Odpowiedz Link Zgłoś
terpuko123 Re: topshop bedzie w Polsce- nareszcie 17.09.08, 16:11 ja byłam niedawno w londku i kupilam sobie kilka rzeczy. Nawet jeśli nie będzie najtaniej to chyba warto bedzie zwrócić uwage na ich sieć bo te ciuchy mają naprawde to coś! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Muszę przyznać, że wisi mi to równo 18.09.08, 00:00 Ciuchy kompletnie nie w moim stylu, do tego za małe na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś